Jump to content

Wie weet er meer over Omphalocele?(open buikje)


MommySoonIHope

Recommended Posts

Het volgende is gebeurd,we haddenvorige week donderdag de nekplooi meting van quick en flupke ,daar klonk het opeens van O,Oh :mad:.

 

Nou om een lang verhaal kort te maken; een van de kindjes heeft vocht tussen de schedel en de hoofdhuid en een nekplooi van 8,5mm en daarbij heeft het kindje een groot open buikje ,ook het hartje zat bijna buiten het lichaampje .

Het andere kindje ziet er heel goed uit ,dat was dan wel weer een opluchting voor ons .

 

Nu heb ik komende maamdag weer een echo in het AZM in maastricht en voor de 13e december hebben we een vruchtwaterpunktie gepland staan .

Daarvan krijgen we de 20e DEcember de 1e uitslagen en op 3 januari de definitieve resultaten

 

Liefs H

Link to comment
Share on other sites

Mommy,

 

Wat verschrikkelijk nieuws voor jullie. Weet je zeker dat je het risico van een vwp nu wilt nemen? Zoals ik het lees zal het ene kindje het wellicht niet redden, maar de andere lijkt gezond. Wat als blijkt dat het ene kindje niet levensvatbaar is, dan kun je het toch niet weg laten halen, zonder dat de andere daar zonder gevaar uitkomt. Het lijkt me de lastigste beslissing uit het leven. Maar wat zijn de prognoses voor de twee kindjes als je nu ook maar iets onderneemt? Jesus meid wat ontzettend moeilijk. IK wens je ontzettend veel steun en liefde. En ik hoop dat er een wonder gebeurd voor je.

Link to comment
Share on other sites

Tjemig wat een verschrikkelijk nieuws.

 

Ik weet er niets van maar wil je wel heel veel kracht en wijsheid toewensen.

 

Wat een rottijd ga je tegemoet, best lang nog voor alles definitief duidelijk is..

 

LHeel veel liefs

noor

Link to comment
Share on other sites

jeetje,,,,,,ik heb kippevel van mjin kruin tot aan mijn teennagels, wat een schokkend bericht!!!!

Ik kan er niets zinnigs over zeggen maar wil jullie veel kracht toewensen en hoop en bid dat alles op wat voor manier toch goedkomt en mocht het ene hummeltje het niet kunnen redden dat hij/zij niets zal voelen....zo bijzonder, zwanger van een cryo, delen door en dan een dergelijke echo, hoe is het toch mogelijk....sterkte!!!!

liefs

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use