Jump to content

zorgverzekering in 2012


eva123

Recommended Posts

Hoi Eva,

 

Zilveren Kruis Achmea (en volgens mij alle andere zorgverzekeraars van Achmea) vergoeden 125% van het Nederlandse tarief als je in het buitenland behandelt. Dit geldt alleen voor het duurste aanvullende pakket en je moet er zelf om vragen en achteraan gaan.

 

Verder weet ik dat Menzis 200% van het Nederlandse tarief bij behandeling in het buitenland vergoedt bij het duurste pakket (ik weet niet of dit nog bestaat).

 

Succes!

Breden

Link to comment
Share on other sites

Hoi, ik zit vanaf volgend jaat bij unive zorgzaam, dat is een verzekering voor ex militairen mijn man was tot 2 jaar geleden militair. En daar vergoeden ze in het duuste pakket tot 6 behandelingen. Maar ik zit in het 3de pakket en daar vergoeden ze de 4 de bahandeling tot 3500 euro. Maar lopen nu in gent en zitten nog met de verzekering bezig wat wij vergoed krijgen.

 

Suc6 met uitzoeken

Link to comment
Share on other sites

Hoi Eva,

 

Ik kan nergens uit opmaken dat je behandeld wordt in het buitenland, maar ik weet wel dat energiek dit jaar de 4e poging vergoedde tot 750 euro. In mijn ogen heb je die maar weer, weet alleen niet hoe het zit voor 2012.

Succes met het vinden van de juiste zorgverzekering!

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...
Hoi, ik zit vanaf volgend jaat bij unive zorgzaam, dat is een verzekering voor ex militairen mijn man was tot 2 jaar geleden militair. En daar vergoeden ze in het duuste pakket tot 6 behandelingen. Maar ik zit in het 3de pakket en daar vergoeden ze de 4 de bahandeling tot 3500 euro. Maar lopen nu in gent en zitten nog met de verzekering bezig wat wij vergoed krijgen.

 

Suc6 met uitzoeken

 

Hallo Moedeloos,

 

Ik zit ook bij Zorgzaam Unive we gaan binnekort naar Gent voor Pese/Icsi en ik ben heel er benieuwt hoeveel er door Zorgzaam Unive vergoed word.

Kan je me dat vertellen?

 

Groetjes

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use