Ga naar inhoud

Uitgerekend in September / Oktober 2012!


Liminous

Aanbevolen Berichten

  • Reacties 1,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Yeeeej! ABC, gefeliciteerd!

Droombevalling??? En zo plotseling??

Mijn indruk is dat het bij jou redelijk onverwacht en snel is verlopen. We zien je verhaal wel verschijnen een dezer dagen, toch? ;)

 

Nou Marlijne, dan ben jij inderdaad de hekkensluiter volgens mij!

ik voed in principe op verzoek ja. Wel houden we de tijd een beetje in de gaten (zo om de 3-4 uur). Beau slaapt bij ons op de kamer in zijn mozesmandje. We hebben alle benodigdheden voor het voeden (flessenwarmer, waterkoker voor een evt. kruik, flesjes en borstkolf) op onze kamer elke avond. Dit zorgt ervoor dat we niet elke nacht naar beneden hoeven.

 

We merken wel dat Beau erg onrustig kan zijn na de kraamvisite. We maken hem niet wakker maar soms heeft hij dan net zijn flesje en slaapt hierna niet echt (ligt wel met zijn ogen dicht). Vervolgens blijft hij 'miemelen' tot aan zijn volgende voeding of we geven hem gelijk weer wat (of een speentje). Zijn zuigreflex is enorm! Ook na het voeden kan hij er vroeg wakker van worden; hij ligt dan enorm te smakken. Ook wel een grappig geluidje hoor.

 

Maris, wat is E.lin een leuke naam! Nu ben ook ik benieuwd naar een plaatje van de kleine meid hoor!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank je wel Nes vinden we zelf ook een erg mooie naam en in die naam zitten beide oma's verwerkt dus dat is mooi mee genomen.

 

Wat fijn dat Beau het zo goed doet en ja met visite is het inderdaad wat druk ik merk het aan E.lin nog niet echt maar goed zij is dan ook iets jonger nog. Ze slaapt werkelijk waar overal doorheen gelukkig haha.

Wij hebben deze week ook de visite wel een beetje rustiger gehouden hoor alleen naaste familie en onze beste vrienden en verder kan dat na de kraamweek nog wel ik wil eerst met ons zelf genieten.

 

Ons meisje doet het verder super super goed ik ben gestopt met de bv en sindsdien is ze ook weer aangekomen dus wat willen we nog meer.

Vanmorgen zijn ze geweest voor de hielprik en de gehoortest best even heftig hoor het gehoor is helemaal goed maar die hielprik pfff niet leuk om te zien en horen als je kleintje zo'n prikje krijgt. Gelukkig had ze er zelf totaal geen last van en heeft ze geen kik gegeven maar mama vond het iets minder haha.

 

Ook heb ik wel behoorlijk last van kraamtranen maar ook dat hoort erbij.

Ik sta ook versteld van alle kaartjes en reacties en cadeautjes wat we nu al gekregen hebben jeetje ook van mensen wat je helemaal niet verwacht zo zie je maar hoe iedereen die 5 jaar mee geleefd heeft zo bijzonder.

 

Verder doet ze het ook goed de temp was direct al goed bij haar die heeft ze al mooi op peil we mogen ook als ik mij goed voel zaterdag al naar buiten dus hopelijk kan ik een beetje lopen en dan gaan we lekker even een klein stukje lopen. Waarschijnlijk kom ik niet verder als de hoek van de straat haha ben zo slap nog door het bloed verlies maar dat maakt niet uit

 

Ik zal ook inderdaad even een foto erbij doen haha had ik al wel gedaan in het maart topic maar zit niet veel op de laptop en via de tel kan ik dat niet.

 

[ATTACH=CONFIG]4653[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4654[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]4655[/ATTACH]Nou en dit is dus ons mooie meisje

 

Marlijnne nog even volhouden meid jullie wonder komt nu ook echt snel.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ooooo zooo lief maris!! dat jurkje hiihihhi!!!

 

Hier amper 2 uur geslapen, ik wil echt niet zeuren,maar mijn pijp is nu echt leeg.

Voel me er naar bij.

Mijn borsten doen enorm pijn en lekken als een malle..

Ik moet woensdag weer naar zh,maar net met mn lief afgesproken als het dit weekend zo blijft ik maandag bel met zh.

Ik voel me gewoon totaal niet lekker.

En gooi het op de moeheid.

Verder trappelt ukkie lekker in mn buik....

 

Wat een weertje vandaag.

 

Lekker genieten meiden!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bah marlijn ik hoop zo dat het snel door zet voor je want dit is ook niks je moet straks ook nog energie over hebben voor de bevalling daarom hebben ze bij mij doorgepakt vorige week de arts gaf het zelf al aan dat dit zo niet langer kon Dank je ja het is zo'n mooi en lief meisjeEn haha dat jurkje is nog wel te groot maar het stond zo grappig en lief hihi

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi dames, ik breek even in, alle kersverse mama's van harte gefeliciteerd !!

 

Marlijnne even een knuffel voor jou, is zwaar hè en dat je terugdenkt aan je meiden en hoe alles mogelijk anders was gelopen is zo herkenbaar, je emoties gaan alle kanten op, ik wens je veel kracht toe voor de bevalling,en inderdaad bespreken als je het niet meer trekt x

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo, even tijd om wat bij te lezen. Marlijnne, wat naar dat je het zo zwaar hebt. Ik heb geen tips, het enige wat ik kan zeggen is dat het mij enorm geholpen heeft vertrouwen te hebben in de natuur. De baby komt wanneer het tijd is. Klinkt makkelijk en wat zweverig, en ik begrijp dat het met het verlies van je meiden ontzettend moeilijk en beladen is. Hoewel het opwekken van de bevalling misschien aantrekkelijk lijkt, is de kans op complicaties tijdens de bevalling en het herstel echt groter. Ieders persoonlijke keuze hoor, ik wil niemand voor het hoofd stoten. Ik hoop dat je in ieder geval wat rust vindt, zowel lichamelijk als emotioneel.

 

Mari, wat een prachtige meid hebben jullie, hele mooie foto's.

 

Dan in het kort ons verhaal. Dinsdagavond naar bed gegaan met een wat onrustige buik, in bed wat weeen, zoals ik al een aantal dagen had. Om 2 uur wat vruchtwater verloren, terug naar bed gegaan en weeen namen goed toe. Om half 4 mijn man wakker gemaakt en rustig aan gaan douchen en spullen gepakt. Moeder gebeld om voor de oudste te komen en ziekenhuis ingelicht dat we eraan kwamen. Om half 6 in het zkh gekomen, bij toucheren bleek ik 3cm ontsluiting te hebben. De weeen werden direct heftiger en volgden elkaar snel op. Mijn man was even naar de wc en ik was alleen met de vk toen ik overvallen werd door de heftigheid van de weeen. Ik heb mijn angst uitgesproken voor de bevalling, aangezien er nog niet veel onstluiting was en ik al op de top van mijn kunnen bezig was. Door het uitspreken hiervan ging er een knop om en met elke wee voelde ik de kracht van mijn lichaam wat ons kind aan het baren was toenemen. In plaats van pijn voelde ik zoveel kracht, respect en liefde dat ik met een glimlach op mijn gezicht bevallen ben (ja, dat kan echt). Rond half7 kreeg ik persdrang aan het eind van een aantal weeen, volgens de vk was het daar te vroeg voor en moest ik het wegzuchten. Dit heb ik niet gedaan en ben gewoon met mijn lijf meegegaan. Toen de vk aanwezig was bij zo'n wee, zag ze dat het toch wel serieus was en is ze opnieuw gaan toucheren. Ik bleek inderdaad volledige ontsluiting te hebben en mocht gaan persen. Ze wilde me aanvankelijk op mijn rug op bed verder laten gaan, maar ik wilde perse rechtop. Dus staand en op handen en knieen verder gegaan. Dat was het ook niet en ik wilde op de baarkruk. Na een aantal weeen op de kruk is ons meisje geboren. Ik heb haar zelf aangepakt, wat een onvergetelijk moment! De placenta kwam probleemloos en snel.

Ze dronk al snel aan de borst en ondertussen werd ik gehecht. Na een paar uurtjes waren we genoeg bijgekomen om naar huis te gaan.

We zijn nu een paar dagen verder en het gaat uitstekend. Ze is een talent aan de borst en ze is zelfs al aan het aankomen. Grote zus is zo trots als een pauw en mijn herstel gaat bijzonder vlot.

Nou, toch een heel verhaal, hoog vanaf onze roze wolk.

Haar naam moet ik jullie helaas schuldig blijven want dat wil ik ivm privacy niet op internet. Het is wel een hele mooie;-).

Link naar reactie
Delen op andere sites

Abc wat een mooie bevalling heb je gehad en wat fijn dat alles zo goed gaat met jou en je meisje.

Geniet er lekker van

 

Dank je voor je compliment ja het is een heerlijk meisje

En nee je stoot mij niet voor het hoofd dat ik wel ingeleid ben want het kon gewoon niet anders aangezien ik anders de bevalling niet meer aangekund had ik was gewoon op.

En achteraf is het maar goed ook nu ben ik namelijk gewoon bevallen en als ik nog langer door gelopen had was het zeker een keizersnee geworden zei de gyn ik had graag de natuur z'n gang laten gaan maar soms houd het op en kun je niet anders.

 

Hier gaat het verder goed met ons meisje wat is dit bijzonder. en mooi en we genieten echt volop ze is ook zo tevreden en huilt alleen als ze honger heeft

 

Ik ben er alleen nog lang niet aangezien mijn hb veel te laag is door die liter bloed wat ik verloren ben. Het si ook zo dat ik daardoor nooit meer thuis zou mogen bevallen.

Maar goed ik kan nog niet lang staan dan wordt ik duizelig we mochten vandaag ook voor het eerst naar buiten met haar maar ik durf het nog niet aan aangezien ik veel te slap en duizelig ben elke keer.

Ook is de wond van de knip iets dikker en heb ik er erg veel last van maar goed zolang ons meisje het maar goed doet vind ik alles prima ik kom er wel weer bovenop.

 

Hoe is het met de andere moeders?

 

Marlijnne al iets gaande?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Abc een droombevalling:-) Nu lekker genieten.

En fijn dat ze de borst zo goed pakt..

 

Hmmzz ik snap wat je schrijft en wil ook zeker niet de bevalling opwekken tenzij het niet anders kan zoals maris ook al schrijft.

Het is nu meer dat ik zoveel klachtjes heb dat ik mij dan zorgen maak en daarom eerder aan de bel trek dan mijn afspraak,maar puur overleg of dit "normaal" is.

Ik laat graag de natuur zijn gang gaan, alleen kan het me nu even niet snel genoeg gaan.

 

Heb nog niet het idee dat er wat gaande is. Soms harde buik,maar verder niks. Doodmoe en weinig kunnen. Draaien in bed is ook ene drama.

We wachten af.....maar kijk enorm uit naar ons wondertje.

Het kan opeens gebeuren!!

 

Maris idd rustig aan, als jeje nog niet oke voelt om naar buiten te gaan. Dagen zat nog. Hoewel je natuurlijk het liefst met de kleine door de hele buurt gaat;-) zo trots.

Hopelijk doet je onderkantje ook snel wat minder zeer.

Kan E.li.n maatje 50 nog aan?

 

Op de bank, beentjes omhoog en filmpje. Heb in de supermarkt pepernoten en marsepein meegenomen. SLECHT;-) en dat in oktober hahaha.

 

Greeetzzz

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha ze kan maat 50 nog aan maar dat ligt eraan hoe het valt maar lang zal ze het niet aan kunnen inderdaad maar ach ik had er toch noet meer als 3 pakjes van gelukkig

Ze heeft ook meer 56 aan nu dat past perfect

 

Haha wij liggen ook beide nu op de bank mijn man heeft heerlijk filet american gehaald haha en dan liggen we er op tijd in straks

Link naar reactie
Delen op andere sites

He jammer hoop dat het snel begint voor je

 

Wij gaan zo voor het eerst even naar buiten met haar kijken hoe lang ik het vol hou

De kraamhulp was gister ook voor het laatst dus heb een aardige traan gelaten wel heftig hoor wat die hormonen allemaal met je doet

Maar gelukkig isvmijn moeder hier vandaag om mij een dagje te helpen

 

Maar goed het is verder genieten hoor wat een heerlijk meisje is het ze komt s nachts 1x en dan weer tussen 7 eb 8 dus ik ben dik tevreden

 

Hoe s het met de andere mama's

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat is het toch genieten he meiden? Manlief is vandaag weer aan het werk, de oudste is op de creche, de kraamhulp is er tot half 12, dus ik heb het rijk helemaal alleen met de kleine! Het is hier ook prachtig weer, dus de kleine in de draagdoek geknoopt en heerlijk een half uurtje buiten gewandeld. Ze doet het enorm goed, is vandaag (pas de 5dedag!) al boven geboortegewicht. Zo kan ik pagina's volschrijven over hoe we hier genieten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi, ik ben hier niet zoveel meer te vinden maar lees af en toe nog wel mee. We zijn erg druk geweest met de vroeggeboorte en alle ellende die erbij is gekomen. Het gaat nu goed en ons mannetje is lekker thuis. Hij weegt inmiddels al ruim 2600 gram en groeit goed.

Maar door de vervelende periode ervoor ben ik doodmoe en begin nu alles pas een beetje te verwerken.

 

Ik zie dat mari en abc beide inmiddels een prachtige dochter hebben gekregen. Gefeliciteerd! Geniet van ieder moment.

Marlijnne sterkte met de laatste loodjes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden