Jump to content

wie start er in maart 2012 met icsi


clau75

Recommended Posts

 • Replies 102
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hallo meiden!

 

Als het goed is beginnen wij ook in maart aan poging 3! Eerst 6 maart de evaluatie van poging 2, als de dok geen verdere onderzoeken wil kunnen we denk ik gewoon gelijk verder! Ik ben wel benieuwd wat er uit de evaluatie komt hoor...

Link to comment
Share on other sites

Manon, spannend meis!

 

Clau, wanneer kun je ongeveer starten? Wanneer denk je ongesteld te worden?

 

Hier leef ik langzaam toe naar 6 maart... moet wel weer even de moed oprapen om er aan te beginnen hoor... oef! Ben zo benieuwd wat er besproken gaat worden op de evaluatie...

Link to comment
Share on other sites

Sushii 6 maart is alweer snel, spannend hoor.

 

clau, alles alweer in huis, wanneer denk je te beginnen?

 

Ik heb 13 maart een afspraak. Echo om te kijken of alles weer tot rust is gekomen en een evaluatiegesprek.

Ik verwacht in week 12 (rond 20 maart) ongeveer te beginnen.

Link to comment
Share on other sites

hoi Lavendel, wij mogen om half 3 pas voor de evaluatie... dus ik heb nog heel de ochtend om me zenuwachtig te maken... had dit niet verwacht zeg, maar mijn hartslag is weer standje hoger gegaan vanmorgen bij het wakker worden en ik kan me er nu al druk om maken... na poging 2 wordt altijd soort van extra geëvalueerd wat ze nog kunnen doen/onderzoeken voor aan de laatste vergoede poging gestart wordt... en dat maakt me wel nerveus. Ben benieuwd wat de gyn allemaal te melden heeft... Zelf heb ik wel een aantal vragen, ben benieuwd of hij antwoorden heeft voor me. En als we gelijk door mogen, dan wordt het een spoed bestelling bij de apotheek voor mij, want ik moet ergens dit weekend of maandag ongesteld worden!

 

Jij hebt volgende week je evaluatie he? Hoe sta jij daar tegenover?

Link to comment
Share on other sites

@Sushii, Oh wat een teleurstelling voor je! Vervelend! Hopelijk kunnen ze na meer onderzoek gerichter de behandeling doen, meer kans van slagen ook al begrijp ik heel goed dat je niet zo lang wilt wachten. Sterkte x

 

 

@Tal73 @Bianc., succes met spuiten, zeker spannend de 1e poging, Go meiden...nu goed broeden op die eitjes!

@Anna, dapper dat je weer bent begonnnen, ik zie dat idd al aardig wat meegemaakt hebt. Moet je de hele behandeling ook opnieuw doen?

Link to comment
Share on other sites

@ Sushii, Voor zover ik weet gaan we het niet anders doen. Het is nu nog even wachten tot ik ongesteld ben en dan kan ik het ziekenhuis weer bellen. Ik heb nu op heden mijn laatste cryo binnen, maar mijn gevoel is er niet. Dus ik zit echt te wachten tot in de duiveltjes zie komen. Ik wil verder.

 

Jij vind het dapper, maar als je wens zo groot is ga je er voor. Het mezelf prikken vind ik niet erg en de punctie ook niet. Het enige wat ik niet zo fijn is de prik die je krijgt als je de punctie krijgt. Ik werd daar heel erg misselijk van en kreeg erge hoofdpijn. Maar dat zal ook wel per persoon wisselen.

 

Ik wil iedereen heel veel succes en sterkte wensen en straks zijn we met zijn alle de broedkippen. Hahahahaha. Zet hem op meiden!!

Link to comment
Share on other sites

afgelopen vrijdag heb ik mijn eerste spuit gezet. ging allemaal wel makkelijk. mijn schoonzus heeft dit 2 maanden geleden ook gedaan en was na de eerste poging zwanger. vorige week had zij een echo maar helaas het zit niet goed. zw was 8 weken zwanger.

zijn spannede tijden

Link to comment
Share on other sites

:icon_flower: Ik heb al een zoon Roan van nu 16 maanden die ook mbv ICSI is geboren. De eerste ICSI was meteen goed gegaan bij ons. Hopen dat het nu weer meteen lukt!

Wij zijn genoodzaakt zwanger te worden ICSI omdat mijn vriend onvruchtbaar is door chemo therapie voor non-hodgkin. Voor de behandelingen is zaad van hem ingevroren waarmee we deze behandelingen kunnen doen.

Morgen weer eerste keer decapetyl spuiten, zou ik het nog durven.....

Link to comment
Share on other sites

Meiden, spannende tijden voor jullie!

Wil jullie allemaal heel veel succes wensen; elke stap is even spannend, maar probeer ook van alles te genieten en bewust mee te maken!

Een jaar geleden zat ik in hetzelfde schuitje als jullie en nu ben ik al ruim 3 weken de trotse mama van een prachtig mannetje dankzij de 1e ICSI behandeling!

 

Succes!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use