Jump to content

Forum op Ipad


Atoti

Recommended Posts

Hoi,

 

Deze site wordt nog steeds niet volledig weergegeven door Safari op de Ipad. Ik las in een andere discussie over het installeren van Atomic Web. Maar op internet las ik ook iets over de instellingen van de site die dan niet goed voor Safari zouden zijn. Ik weet er niet veel van, maar is dit eenvoudig op te lossen? Ik installeer liever geen extra browser, alleen als het echt niet anders kan....

 

Groet

Atoti

Link to comment
Share on other sites

Ik gebruik nu safari, atomic web kon ik de handtekeningen lezen maar vond het idd ook lastig om twee browsers te hebben. Bijvoorbeeld Yahoo deed het weer niet lekker in atomic web.

 

Wat zie je niet volledig? Zijn dat idd de handtekeningen? Die heb ik in safari ook nog niet zichtbaar kunnen krijgen. Wel even na de laatste update van het forum, maar die is teruggedraaid :-) verder zie ik gewoon alles.

Link to comment
Share on other sites

er is standaard voor dit forum een mobiele versie maar die viel niet in de smaak bij verschillende leden, daarom is de oude versie weer geactiveerd.

 

waarschijnlijk werkt de nieuwe versie beter met nieuwe apparaten dan de oude alleen dan krijg ik dan weer ruzie met andere leden over onderdelen die dan niet goed of minder handig zijn :tv_horror:

Link to comment
Share on other sites

Hoi Jheroen,

 

Ik krijg op de Ipad alleen maar een veld waar ik mijn username kan intypen, maar nergens mijn wachtwoord. Hierdoor heb ik nu een soort verbod gekregen om discussies nog te lezen. Ik moet dan eerst lid worden zeg maar... maar ja ,dat ben ik al. :-)

 

 

Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Groet

Atoti

Link to comment
Share on other sites

Hoi Jheroen,

 

Ik krijg op de Ipad alleen maar een veld waar ik mijn username kan intypen, maar nergens mijn wachtwoord. Hierdoor heb ik nu een soort verbod gekregen om discussies nog te lezen. Ik moet dan eerst lid worden zeg maar... maar ja ,dat ben ik al. :-)

 

 

Enig idee hoe ik dit kan oplossen?

Groet

Atoti

 

http://ipadpreview.com/previewer?url=www.ivfmoeders.nl

 

doe er anders eens een screenshot bij...

Link to comment
Share on other sites

Ik gebruik atomic web voor de iPad. Werkt perfect! Ik lees dit forum bijna altijd op de iPad en zelden op de pc. Door atomic web ziet het forum er precies hetzelfde uit als op de pc. En wat maakt het verder uit of je op safari moet klikken of op een ander icoontje?

Ik vond overigens die nieuwe versie wel handig omdat ik de handtekeningen dan ook op mij iPhone kon zien :-).

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use