Jump to content

zwanger van een cryo


norwegian-sky

Recommended Posts

omdat we deze maand een cryo behandeling hebben uit de zelfde poging van me dochter ben ik benieuwd naar positieve verhalen. heb voor ik zelf zwanger werd 2cryo behandelingen gehad maar nooit zwanger geweest daardoor. dus heb niet echt hoop dat het deze keer wel lukt. dus ben benieuwd naar jullie verhalen

Link to comment
Share on other sites

Hoi oud topicgenootje, wat super dat jullie voor nog een wondertje gaan, ik weet niet of je het al gelezen hebt maar Roosie is nu ook zwanger van een cryo, uit dezelfde poging als waar hun dochtertje uit geboren is, geweldig hè!

 

Ik wens jullie heel veel succes!

Link to comment
Share on other sites

hi meis ja had het gelezen wat super! geeft wel meer hoop! had al wat gepost in ons topic maar tis daat een beetje uitgestorven en in andere topics zijn veel dames bezig voor de eerste dus ben je ook niet echt welkom moeilijk moeilijk hihi. probeer een beetje aansluiting ergens te vinden

Link to comment
Share on other sites

Hier een binkie gekregen na een cryo tp! Onze gyn zei, cryo invriezen en ontdooien gaat zo goed, dat het te overwegen is geen verse tp meer te doen ivm alle hoemonen en herstel van punctie. Dus geen reden om geen hoop te hebben!

Link to comment
Share on other sites

Hier 3 cryoterugplaatsingen gehad. Eerste (tp v 2) zwanger, maar mk; tweede, uit dezelfde ICSI, niet zwanger (tp v 1) en eerder (uit 2e ICSI, tp v 2) liggen alledrie boven te slapen nu ;-). En nog 4 in de vriezer, we hopen dat er daar een van ooit een broertje of zusje voor ons drietal mag worden...

succes!!

Link to comment
Share on other sites

idd leuk om te lezen!

Gisteren (op de officiele testdag) helaas ongesteld geworden na de TP van een verse embryo uit onze ICSI poging in Juni.

In het VU ligt nu nog 1 cryo van ons in de diepvries. Als mijn cyclus netjes blijft en de cryo goed ontdooit dan zullen we eind Augustus de TP van die cryo meemaken. Alle succes verhalen hier geven me weer een beetje hoop!

Link to comment
Share on other sites

@roodje wat toevallig dat jullie ook bij het vu lopen. wij komen daar alleen voor de tp. dus ons cryotje ligt daar op ons te wachten hihi

 

vandaag de laatste echo gehad. me eitje was 1,5 en me bms 10:-D daar stond ik echt van te kijken nooit hoger gehad dan 8,9 en dat was op de dag van de tp. maar nu heb ik ook walnootolie en tarwekiemolie gebruikt.

 

morgen worden we gebeld door het vu of we verder mogen erg spannend dus.

Link to comment
Share on other sites

@ Norwegian-Sky

Hey wat goed dat je BM en eitje er zo mooi uitzien! :)

Dat wordt vast een succes!

Heb je van de walnootolie en de tarwekiemolie de vloeibare varianten gebruikt of vitamine pillen? En hoe lang?

 

Wij hebben ook alleen de TP in het VU. De rest van de behandeling doen we in ons plaatselijk ziekenhuis.

 

Moet je nu ook Utro gebruiken na de TP van de cryo?

Link to comment
Share on other sites

hey, wat een fijn topic! Wij hopen volgende week onze ijsbeertjes te mogen verwelkomen en na het lezen van jullie verhalen ben ik weer helemaal positief en hoopvol. Dank jullie! (had namelijk weinig ervaring met cryo's).

Roosdje en Norwegian: Heel veel succes!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Dames,

 

het is lang geleden dat ik het forum bezorgt heb maar dacht nu dat het toch tijd werdt om weer eens te spieken. We zitten nu toch echt serieus te overwegen te proberen voor een brusje voor Michiel, we hebben nog 2 cryo's! De goede resultaten geven ons in ieder geval hoop.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use