Jump to content

ander verzekering


annengel

Recommended Posts

Hoi hoi,

 

ik neem aan dat je bij de aanvraag van een nieuwe verzekering een vragenlijst in moet vullen en daarmee is de kans groot dat je wel kan overstappen ( voor de basis mogen ze je niet weigeren) maar dat e met de aanvullende mogelijk niet gedraaid komt. Vanuit de basis blijven ze er nog wel 3 vergoeden hoor in 2013, al is de regelgeving wat gewijzigd.

in ieder geval veel succes met de behandeling!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het geprobeerd twee jaar geleden, maar weerd geweigerd voor de aanvullende verzekering omdat we al onder behandeling waren (moest idd formulier invullen). Maar weet ook dat er toen we succesverhalen waren, proberen kan altijd natuurlijk.

Link to comment
Share on other sites

ennnuh.... als het nu na de tp niet gelukt is en we gaan in december niet door... zijn we dan nog in behandeling?... hebben jullie enig idee van een organisatie die ik dit kan voorleggen? Want al lukt het, dan zou ik graag een goede verzekering heben voor de kraam zorg e.d.

Ik houd jullie op de hoogte!

Link to comment
Share on other sites

Ik moest aangeven of ik ergens onder behandeling was of was geweest en naar IVF werd volgens mij specifiek gevraagd. Dus tja...dan maakt het weinig uit of je op dát moment bezig bent. Je kunt natuurlijk altijd bellen wat men als acceptatiebeleid heeft, dat is een vrij neutrale vraag.

 

En natuurlijk eerst maar afwachten of er voor 2013 nog verzekeringen zijn die IVF buiten het basispakket vergoeden!

Link to comment
Share on other sites

Ik ben voor 2 jaar geleden overgestapt naar energiek en daar hebben ze niks gevraagd en gewoon aangenomen. Staat er geloof ik ook bij op hun site dat er geen medische check is. http://www.energiek.nl

Wij zaten toen ook al 3 jaar in de molen.

 

Ook hebben zij qua zwangerschap en kraamzorg goede dingen zo kreeg ik de zwangerschapsyoga volledig vergoed en heb ik de eigen bijdrage van €4 per uur voor de kraamhulp vergoed gekregen en het kraampakket zat er ook bij in.

Het is een speciale vrouwen verzekering dus misschien is het wat voor je. Ik weet natuurlijk niet hoe dat volgend jaar gaat.

 

Succes in elk geval met de behandeling

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use