Jump to content

Autostoel na maxi cosi


ivfsh

Recommended Posts

Hoi meiden,

 

We moeten een autostoel gaan kopen voor ons moppie. Of beter gezegd: twee autostoelen, voor in beide auto's 1. Dure grap, dus we willen wel een goede keuze maken.

 

Welke autostoel hebben jullie en waar hebben jullie op gelet bij aanschaf?en nog belangrijker: bevalt de stoel? Iemand ervaring met een stoel die kan draaien? Lijkt mij wel erg handig.

 

Dank alvast!

IVFSH

Link to comment
Share on other sites

Hi!,

 

Grappig wij zitten nu met hetzelfde dilemma, onze meiden zijn op 25 januari geboren dus bijna net zo oud als jouw moppie.

Wij hebben dan maar 1 auto maar 2 babys dus ook 2 stoelen haha.

Nu wil ik graag een autostoel waar ze gewoon mee kunnen doen tot hun 12e jaar..die zijn wel erg duur maar dan ben je in 1 keer klaar.

Ik laat even een link voor je achte van de anwb die hebben stoeltjes getest op verschillende dingen maar vooral natuurlijk veiligheid, ik hoop dat je er wat aan hebt. Ik denk zelf aan de K.iddy G.uardian.Pro 2

 

http://www.anwb.nl/bestanden/content/assets/anwb/pdf/auto/tests/kinderzitjestest/kinderzitjestest-2012-2/anwb-kinderzitjestest-2012.pdf

 

liefs stiertje

Link to comment
Share on other sites

Hoi Ivfsh,

 

Onze man zit prinsheerlijk (sinds hij 7,5 maand is) in de Maxi Cosi Tobi. Ook wij hebben twee auto's en dus twee van deze stoelen moeten aanschaffen.

De reden dat wij voor deze stoel hebben gekozen is omdat je kindje hoog zit en dus mee nar buiten kan kijken. Wij zijn erg tevreden over deze stoel!

V.ince is er ook handig mee, zodra wij een arm uit de gordel gehaald hebben, doet hij de ander zelf en wipt zich dan omhoog zodat we niet zover hoeven te bukken om hem op te tillen ;-))

 

Succes met het vinden van DE stoel die bij jullie past, er is keuze zat voor elk budget!

 

Groetjes,

Melis

Link to comment
Share on other sites

Wij hebben van maxi cosi 1 tobi en 1 rodi (allebei een overjarig model, scheelt een boel en het printje zie je toch niet omdat wij hoezen gebruiken). Zijn allebei prima stoelen. Het voordeel van de tobi is dat de gordels openstaan en van de rodi dat ze daar toch wat langer in kunnen zitten. Wat ook wel handig is aan de tobi is dat daar een slaapstand op zit - die gebruiken wij toch regelmatig (dan valt het hoofdje niet zo makkelijk om). Succes met zoeken!

Link to comment
Share on other sites

Hier ook de Tobi aangeschaft, ging ook een zoektocht aan vooraf. Komt goed uit de bus. Onze dochter zit lekker hoog en vooral dat harnasgordel bevalt me erg goed. Ook zit er een indicator op of je kindje goed in de gordels zit. Hoe dan ook erg tevreden over deze stoel. Succes met je zoektocht.

Link to comment
Share on other sites

Hier ook de Tobi in de ene auto en de Pearl in de andere (met CabrioFix).

Bevallen allebei prima, Tobi zit lekker hoog en de harnasgordel is ideaal. Ook slaapstand gebruik ik in beide stoelen regelmatig.

Succes met je keuze!

 

Groetjes,Lot

Link to comment
Share on other sites

Ivfsh,wij hebben de draaibare van maxi cosi (axxis) bevalt super! Wat een gemak, voordeel is ook dat je de kleine er makkelijk inzet als de der niet goed ver open kan ivm geparkeerde auto's. Wel moet je in de gaten houden hoe het met de beenruimte van het kind is als de stel ervoor in de juiste stand staat. De autostoel neemt nl best veel ruimte naardien in. Maar wij zijn er erg blij mee!

Link to comment
Share on other sites

Wij hebben de autostoel van het merk Nania.

We hebben die destijds bij de Makro gehaald. 2 halen 1 betalen. (60 euro)

De autostoel hiervoor was ook van Nania.

Je hebt ze in verschillende kleuren. Blauw met zwart, rood me zwart, grijs met zwart.

Wij zijn er erg tevreden over en onze zoon zit er heel goed in.

 

De Nania is ook wel te koop bij de Praxis..alleen dan wel wat duurder.

 

Gr. Nicole

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use