Jump to content

Het Nachtbankje


Sometimes
 Share

Recommended Posts

 • Replies 440
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ik lig tegenwoordig snachts wakker. Semmie schopt vooral in de nacht en als hij dat niet doet, dan moet ik 6 x pet nacht plassen. Kom fan maar weer eens in slaap. Ik kan me niet voorstellen dat ik de enige ben... Dus ook voor de dames die liggen te tobben, schrijf idd hier op wat je bezig houdt of kom gewoon kletsen, klagen, dichten of wat dan ook. Lijkt me gezellig..:)

Link to comment
Share on other sites

Goed idee Sometimes! Volgens mij vanavond geopperd??? Goeie kans dat ik me regelmatig meld.... Idd problemen met weer inslapen na de zoveelste plas sessie van de nacht....

 

Ik hb je ideetje gepikt, vond het zoo leuk. Dan kan ik zien dat ik niet de enige ben. Kom dr lekker bij, later meid.het wordt erger ;)

Link to comment
Share on other sites

Leuk idee ik hoef er niet vaak uit om te voeden s nachts maar vind het moeilijk op dat moment wakker te blijven ik kijk dan ook altijd even of hier op het forum iets te doen is haha

 

tijdens de zwangerschap sliep ik op het einde nog maar een uur per nacht ongeveer en dan duren de nachten lang gelukkig nu bijna nooit geen last meer dat ik niet in slaap kan komen

Link to comment
Share on other sites

Ik hb je ideetje gepikt, vond het zoo leuk. Dan kan ik zien dat ik niet de enige ben. Kom dr lekker bij, later meid.het wordt erger ;)

 

Is prima hoor! Ik had het natuurlijk ook zelf kunnen doen! Maar wordt het echt nog erger? Pfff.... Kan zo slecht tegen slecht slapen.... Ben nu echt blij als ik de hele nacht in bed lig! Trouwens, volgens mij was het in het begin erger. Maar ja dat plassen zal ook nog wel erger worden en dan lig ik dus vaker weer te wachten tot ik in slaap val... Maar ik zal toch heus niet de enige zijn! Daarom verbaast het me dat niet eerder iemand op dit idee is gekomen! (eigenlijk kwam ik er op nadat ik nachtelijke discussies had gezien in het 40+-topic).

 

Wie weet tot vannacht!

Link to comment
Share on other sites

Hey Sometimes, wat zie ik nu? Wat grappig!

Maar....je blijft toch ook nog bij ons topic s nachts he. Want ik kan heerlijk slapen maar ga heel laat naar bed. Anders ben ik zo alleen daar. Als Caro er niet is en jij niet? Snik.

Haha, anders kom ik hier buurten hoor.

Link to comment
Share on other sites

Hey Sometimes, wat zie ik nu? Wat grappig!

Maar....je blijft toch ook nog bij ons topic s nachts he. Want ik kan heerlijk slapen maar ga heel laat naar bed. Anders ben ik zo alleen daar. Als Caro er niet is en jij niet? Snik.

Haha, anders kom ik hier buurten hoor.

 

Mees, ik ga op beide topics je stalken hoor.

Sorry nog van de vorige avond, ben in slaap gevallen op mijn ipad.. Hihihi plakt zo heerlijk tegen je gezicht..

:)

Link to comment
Share on other sites

Mees, ik ga op beide topics je stalken hoor.

Sorry nog van de vorige avond, ben in slaap gevallen op mijn ipad.. Hihihi plakt zo heerlijk tegen je gezicht..

:)

!

 

Heel goed haha! Ik houd je eraan hoor.

En wat grappig. Lekker slapen met je ipad in je armen. Ja...t is weer wat anders ;-)

Ik ga nu ff kijken op ons topic hoor. Of je er bent :-)

Link to comment
Share on other sites

Sodemieters!!! Stelletje snurkers! Zit alleen deze nachtwaker het nachtbankje warm te houden! Weten jullie wel hoe eenzaam en alleen en koud en zielig het hier is... Helemaal alleen in mijn pyjamaatje op blote voeten in het donker op dat bankje... Snik! Was zo aan het malen, dus ga maar even posten. Mijn halve leven - en niet de leukste helft - passeert de revue, wat is dat toch met die hormonen? Ik ga nu maar 'me potje met vet' zingen ofzo, om mijn zinnen te verzetten, want hier ligt gelukkig hopelijk iedereen te tukken! X

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use