Jump to content

Wachtbankje februari 2014


eslief
 Share

Recommended Posts

En dan is het zover.. het is alweer tijd voor het wachtbankje van februari..

Vandaag heb ik een verste TP gekregen van onze enige emmy uit deze weer eerste ICSI behandeling..

Best wel schrikken dat er van de 5 maar 1 geschikt was maar we hebben er maar 1 nodig he;)

ons gouden eitje werd helaas van redelijke kwaliteit genoemd omdat hij maar 6 cellig was en dus iets achter liep omdat ze hem 8 cellig hadden gehoopt..

maar we gaan ervoor.. Volgens ziekenhuis normen zou ik rond 11 feb mogen testen maar dat ga ik nooit halen:) ik ben een vroegtester..

Ben benieuwd wie er allemaal vol goede moed op dit bankje verschijnen

 

Eslief testdatum 11 feb

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 254
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Ik schuif ook aan op dit bankje, onze allerlaatste tp ever komt er aan, als onze 2 cryo's goed ontdooien, of in ieder geval 1 van de 2. De laatste kans op een brusje, ik vind het wel een dingetje hoor. Ik verwacht 7-2 de tp en dan officieel de 21e testen, maar dat is me nog nooit gelukt, dus dat zal dit keer niet anders zijn.

 

Eslief; veel succes met wachten! Vorige poging moesten er bij ons 3 cryo's worden ontdooid voor een C - kwaliteit, dus ik hoop dat we dit keer genoeg aan deze 2 hebben.

Link to comment
Share on other sites

Eslief: succes, ik duim heel hard met je mee...

 

Ik hoor ook nog net een beetje thuis op dit bankje aangezien ik officieel 2 februari mag testen, dus ik lees gezellig met jullie mee...

 

Poezebeest ook weer heel veel succes... hopelijk wordt dit jouw maand en krijgen jij en eslief allebei een mooie positieve test...

Link to comment
Share on other sites

Ik neem een abbo :) Nog geen terugplaatsing voor mij maar schrijf net zo lang mee tot ik wel in de juiste maand beland. Wij starten ws eind maart of begin april met een cryo tp.

3 februari hebben we een startgesprek.

Link to comment
Share on other sites

Poezebeest ik hoop enorm voor jullie dat de laatste tp er een zal zijn met een fantastische afloop!

 

Lisselotje jij bent gewoon al zwanger! Wil het nieuws een beetje landen? Wat is je uitgerekende datum?

 

Ik moet idd nog even wachten. Het liefst start ik zo snel mogelijk maar ik moet een half jaar wachten ivm keizersnede. Eind maart wordt ons meisje een half jaar dus dan gaan we ervoor. Het wordt wel spannend want wij hebben nog maar 2 cryo's en we willen geen nieuwe behandeling starten dus het is maar een kleine kans dat we nog zwanger gaan raken van een 3e kindje. We willen het wel heel graag dus we gaan er positief tegenaan :)

Link to comment
Share on other sites

Hoi,

 

Ja ik heb al positief getest, maar vond het nog steeds onwerkelijk.. Dus het is nog niet echt geland...

Als ik inderdaad zwanger blijf, dan ben ik 9 oktober uitgerekend..

 

Poezebeest wat goed dat het voor jou ook weer begint..

 

Nanny voor je het weet begint het voor jou ook weer...

 

 

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Lisselotje als je weer iets bloed verliest moet je niet schrikken hoor! Bij mijn zoon heb ik tot week 10 regelmatig kleine beetjes bloed verloren en de arts zei toen dat echt enorm veel vrouwen dit hebben en het echt een zwangerschapskwaal is!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Dames, ik klets graag mee. Ik zal even in het kort iets vertellen. In feb 2013 bevallen van een dochter via icsi en nu sinds afgelopen vrijdag weer op het wachtbankje met een verse A embryo. We hebben dit keer "geluk" we hebben 9 cryo's : )

 

Maar oooo wat is het weer spannend!! Voel me super ongesteld zeg maar...

 

Ik duim voor iedereen hier!

 

Verstuurd vanaf mijn XT1032 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Lisselotje; hopelijk is het bloedverlies idd nietszeggend. Is het nu weg?

 

N@nny; dat is idd heel spannend!

 

Victor; welkom hier en 9 cryo's, wat fijn! wij hadden er 8 de laatste keer en nu nog maar 2 over helaas. Succes met wachten deze komende weken!

Link to comment
Share on other sites

Spannend! Mijn gevoel zegt van niet maar ook meer omdat het in mijn hoofd niet rijmt vorige ook in 1 keer raak en dat is nu mijn dochter...twee keer achter elkaar ik geloof er nier zo in ; )

 

Verstuurd vanaf mijn XT1032 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Daar kan ik inkomen. Na een lange geschiedenis met mn ex raakte ik nu ook in 1x zwanger. En nu al een licht streepje. Dat zou dan inhouden dat ik voor de tweede x gelijk weer zwanger ben. Maar ja een test liegt er niet om he ;-) en heb godzijdank op dag zeven een lichtstreepje zoals de vorige keer dus hopelijk word die iedere dag donkerder

 

Verstuurd vanaf mijn GT-I9300 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share
 • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use