Jump to content

Wachtbankje Juli 2014


Roxanne&Marcel

Recommended Posts

 • Replies 687
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hij was 9-cellig ingevroren, had er 2 verloren, en bleef als 8-cellig over. Rara! Zegt dat iets? Helaas was het wel nummer twee van de twee cryo's die we hadden, dus nu maar hopen dat deze blijft zitten, anders is poging 1 na twee terugplaatsingen alweer voorbij... En vandaag wachtdag 1 op mijn 30e verjaardag! Moet goed komen toch? ;)

Link to comment
Share on other sites

Ik lees al een hele tijd mee op dit forum, mijn ervaringen zijn dat de

Hoeveelheid cellen niet zo veel zegt. 8 is prima. Je moet een hoop geluk hebben om zwanger te worden

Via ivf! Daar komt alles op neer.

Je gaat als vrouw al snel twijfelen, tenminste dat vond

Ik. Ik twijfelde aan alles. Nu sta ik er heel anders in, ook nu ik een terugplaatsing in eigen cyclus krijg. Ik had veel last van alle hormonen.

Laatste keer is daarom de tp geannuleerd omdat ik te ziek was. Vanmiddag tp, ik hoop dat de dooi goed

Gaat, ik heb nog 2 cryos!

 

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ik heb inderdaad tp gehad in eigen cyclus, dus ook voor mij geen hormonen. Ik voel vanalles maar ook weer eigenlijk niks. Soms wat steekjes in mijn buik maar ja wat is het. Morgen gaat de tweede wachtweek in spannend!

 

Emmiline succes

Link to comment
Share on other sites

Zo dames, ik heb weer een embryo aan boord. Ontdooien is weer goed gegaan. Nog 1 over in de vriezer. M'n embryo had geen schade van het vries en ontdooiproces. Nu kunnen we alleen maar

Goede hoop hebben

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Dank je dames. Maar ik kom deze maand gewoon nog een keer op het bankje als het goed is. Maandag heb ik de eerste echo weer voor een tp in natuurlijke cyclus. Dus Roxanne dan zitten we waarschijnlijk straks samen op het bankje.

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

Ik kom ook bij jullie op t wachtbankje...

wij hebben 1 ivf poging gehad waarvan ze 1 embryo hebben teruggeplaatst maar deze is helaas niet blijven zitten. De andere 3 embryo's konden ze helaas niet invriezen...

woensdag as horen we wanneer we weer een punctie hebben.

spannend weer! Ik hoop dat we elkaar een beetje kunnen steunen via deze chatgroep.

succes allemaal

Link to comment
Share on other sites

Welkom Vuurtje, kijk ook eens bij Wie start er in juni/juli, daar zijn ook een hoop mensen.

 

Hier is het wachtdag... Even tellen... 5, en dat zegt meteen hoeveel ik er mee bezig ben... Eigenlijk niet zoveel. Ben wel alweer de gevoelige borsten kwijt en de vorige keer had ik daardoor het gevoel dat het niet gelukt was, maar nu, ik weet het niet... Ik laat me verrassen volgende week donderdag!

Link to comment
Share on other sites

Hoo missmup,

wel weer spannend voor je?! Je weet dat er iets in je zit maar of t blijft zitten ....

ik had daar best moeite mee moet ik zeggen. Je vogeltje verder nog niet zwanger maar eigenlijk ben je t wel een beetje.

hoop voor je dat t gaat lukken nu! Je klinkt wel relax als je er niet zo meebezig bent. Ga je wel testen? Of wacht jee menstruatie af?

ga voor je duimen!

michelle

Link to comment
Share on other sites

Dit is de tweede terugplaatsing, bij de eerste maakte ik mezelf helemaal gek. Nu probeer ik er niet teveel over na te denken. De arts zei dat ik door de utrogestan en progynova waarschijnlijk niet voor de testdatum ongesteld word, dus ik denk dat ik gewoon wacht. Of ik er volgende week ook nog zo over denk is nog maar de vraag hoor...

Link to comment
Share on other sites

Hi lady's...

Ondertussen is het bij mij wachtdag 4. Ik merk vrij weinig. Heb alleen sinds een paar dagen zeurende hoofdpijn. De luchtdruk met de klote weer is dan ook weer erg fijn. Ik moet wel zeggen dat een tp in eigen cyclus zo ontzetten prettig is. Ik ben er niet veel mee bezig!!!

 

Succes allemaal!

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use