Jump to content

Een miskraam hoe voelt dat nou?


kalu

Recommended Posts

Ik heb op dit moment een miskraam en nu na bijna 48 uur bloedverlies weet ik helemaal niet wat ik nu behoor te voelen.

 

Het is zuiver en alleen maar bloedverlies weinig tot geen pijn. Wat kan ik allemaal verwachten? Ik voel me zo onzeker en vooral erg bang. Als klap op de vuurpijl ben Ik sinds vanmorgen ook nog eens stront verkouden en daardoor ook duizelig.

 

Het is alsof mijn lichaam niet meer van mij is en dat frustreert me meer dan Ik kan zeggen.

Link to comment
Share on other sites

Lieve Kalu, wat ontzettend balen ten eerste dat je een miskraam hebt. Volgens mij is een mk ook bij iedereen weer verschillend. Ik heb twee keer een mk gehad bij ongeveer 6 weken en bij mij was het ook vooral bloedverlies. De tweede keer wel wat krampen gehad, maar niet heel heftig ook zo. Ik heb ook nooit gezien dat ik iets van een vruchtzakje ben verloren.

Heel veel sterkte!

Link to comment
Share on other sites

Kalu wat ontzettend ellendig voor jullie!

 

wat je voelt of hoe het gaat kan enorm verschillen.

Een miskraam van mij met 5 weken ging compleet gepaard met heftige rugweeen en flink bloedverlies.

een miskraam met 8 weken is destijds opgewekt met Citotec, lichte krampen , weinig bloedverlies

uiteindelijk een curettage gehad en het vruchtje had ik thuis op kunnen vangen.

 

 

ik hoop dat bij jou de fysieke ongemakken mee zullen vallen, het is sl heftig genoeg!

tot een week of 5 grote kans dat je het vruchtje niet zal ontdekken.

 

heel erg veel sterkte!!

Link to comment
Share on other sites

Moest meteen komen gistermiddag en dat resulteerde in een opname en in de avond en curettage. Ik was zo ontzettend bang maar het is me ontzettend meegevallen.

 

Nu wat zeurderige pijn in mijn buik maar het bloedverlies is 75 procent minder. En Door wat medicatie en vocht infuus geen sterretjes meer.

Ik voel me 100 procent beter en emotioneel 50.

Link to comment
Share on other sites

Ik ben ook erg blij bijna geen bloedverlies meer. Ik wil alleen te snel markt boodschappen mijn gezin draaien en vanavond vrienden over de vloer. Nu lekker in bed en denk dat ik daar morgen maar in blijf.

 

Als je maar hard genoeg roept dat het goed gaat ga je het misschien zelf geloven.

Link to comment
Share on other sites

Ik begin een beetje the never ending story te worden hier. Sinds gisteren een dikke warme rode arm. En ja hoor een ader ontsteking in mijn infuus arm.

Mijn nek zit zo vast dat ik hem niet draaien kan. En ik durf het ziekenhuis niet eens te bellen dat ik weer buikpijn begin te krijgen.

 

Ben er zo klaar mee en mijn vriendinnen zijn en spelletje ontwijken begonnen want ze weten niet wat ze met me moeten. Tijd voor een winterslaap.

Link to comment
Share on other sites

Oooo lekker dan maar niet heus

Mensen hebben ook de domste opmerking

 

Voor onze dochter heb ik ook mk gehad paar maanden later werden we door iemand uit het dorp gefeliciteerd staat je dan

 

Helaas meid weet ik hoe je voelt en het doet zo veel pijn en daar sta je dan

 

Denk goed om je zelf en praat er veel over en de mensen die er niet tegen kunnen gaan maar weg je raakt een heleboel kwijt maar met verloop van tijd kom je de juiste tegen ;-)

 

Heel veel sterkte en als ik wat voor je kan betekenen mag ook wel privé sterkte meid xxx

 

 

zwanger.png

Link to comment
Share on other sites

Dank je minoes. Tot dusverre gaat het redelijk sinds deze week de draad weer een beetje opgepakt maar meer omdat ik niet meer weet hoe ik het anders moet doen.

Ons zoontje begint eronder te lijden en dat mag niet gebeuren.

Volgende week zijn 5 de verjaardag en dan is het niet leuk als mama de boel niet voor elkaar heeft.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use