Jump to content

Ik ben nieuw...


Bria77x

Recommended Posts

Hoi dames en misschien heren,

 

Ik ben Bria en ik wil graag met jullie mee lezen en schrijven.

Ik zal proberen zo kort mogelijk iets over mezelf te vertellen...

Sinds 2009 kinderwens (ik ben nu 37 jaar). In 2010 2x miskraam gehad en 1x buitenbaarmoederlijke zwangerschap.

Bij mij is nog niet onderzocht maar waarschijnlijk verklevingen in de eileiders aanwezig. Ik heb ze beide nog.

In 2012 heb ik mijn huidige vriend (nu 47 jaar) ontmoet. We hebben nooit anticonceptie gebruikt. In 2012 bleek hij traag-zaad te hebben. Vanwege onze leeftijd, zijn zaad en mijn waarschijnlijk dichte eileiders zijn we doorgestuurd voor ICSI naar St. Elizabeth in Tilburg.

In 2013 en 2014 ICSI gehad. Bij de eerste hadden we niets in de vriezer, bij de 2e wel maar dat bleef ook niet plakken.

Onze intake voor de vrouwenkliniek in Gent staat op 21 april.

 

Ik voel me vrij rustig en ik ben nieuwsgierig. Ik hoor vooral goede verhalen. Ik heb al veel gelezen maar ik wil nog meer lezen over de artsen, de kosten e.d. ik ben CZ verzekerd dus zij hebben contract afspraken met UZ Gent.

 

Groetjes Bria!

Link to comment
Share on other sites

Hoi Bria, al een tijdje bezig, zo te lezen. Fijn dat je in april intake hebt! Ik zit ook in Gent, misschien heb je al gezien dat er een topic is dat daar over gaat, daar is best veel info uit te halen. Handig dat je verzekeraar een contract heeft met Gent, dat maakt het alvast een stuk makkelijker (en goedkoper)! Veel succes.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use