Jump to content

Uitgerekend februari 2016


Hope&Faith

Recommended Posts

Hoi allemaal,

 

Na twee IVF pogingen in Gent, waar we overigens met heel veel warmte op terug kijken, zijn we nu spontaan zwanger. Twee streepjes op de test, WoW! Ik hoop dat ons verhaal andere stellen hoop geeft.

Liefs Hope&Faith[ATTACH=CONFIG]6081[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Dank je wel @kim en @ DeeDee, vanmorgen eerste echo gehad, door mijn myoom in de baarmoederwand kon hij nog niets zien. Er is geen reden om aan te nemen dat we niet zwanger zijn, morgen de uitslag van de bloedtest. Het voelt zoals de wachtdagen, gek he? Volgende week dinsdag weer terug voor controle.

Kim ik zie dat je een zoon hebt, gefeliciteerd hoor, wat fijn dat je hem nu in je armen hebt. @Deedee hoe gaat het met jou?

liefs Hope&Faith

Link to comment
Share on other sites

Wat gaaf hope en faith!

 

Een spontane zwangerschap tussen de ivf door is zo'n fijn cadeautje! Ik duim voor he dat je binnenkort de kleine met een kloppend hartje ziet!!

Dank je Penny, morgen na de bloeduitslagen weten we het zeker. Jij succes met alles.

liefs Hope&Faith

Link to comment
Share on other sites

Ik hoop ook hier aan te kunnen sluiten, ik heb net een test gedaan en hij is positief!!! Heel duidelijk eigenlijk.

Vrijdag voor de 4de keer terug naar het ziekenhuis want ze vinden me hcg waarde te laag, hij is nu 155 dus spannend. Ze zijn bang voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Dus we hopen dat het goed zit.

Link to comment
Share on other sites

Ik hoop ook hier aan te kunnen sluiten, ik heb net een test gedaan en hij is positief!!! Heel duidelijk eigenlijk.

Vrijdag voor de 4de keer terug naar het ziekenhuis want ze vinden me hcg waarde te laag, hij is nu 155 dus spannend. Ze zijn bang voor een buitenbaarmoederlijke zwangerschap. Dus we hopen dat het goed zit.

 

@Kaatje dat hopen wij ook voor jullie xx. Wij zijn helaas niet meer zwanger, HCG test zkh negatief en vandaag de zwangerschapstest ook. De arts staat ook vreemd te kijken. We geven het vertrouwen zeker niet op, nu al wel twee streepjes gehad.

Liefs Hope&Faith

Link to comment
Share on other sites

Hi hope en faith,

 

Wat super jammer en wat een teleurstelling! Maar er is dan toch een Emmy even blijven kleven!

 

Dikke knuffel!

Penny

@penny, dank je, ja zo zien wij dit nu ook. Ben nu aan het wachten op mijn menstruatie, en op naar de volgende klusmaand 😊😉😊

@ kaatje, spannend voor jullie, hoe is het nu? Xxxx

liefs Hope&Faith

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use