Jump to content

wachten duurt zolang


piene

Recommended Posts

wie van jullie zit allemaal in de wachtweken? ik dacht van te voren dat het wel mee zou vallen maar het is toch wel heel spannend allemaal.

ook heb ik kramp in mn buik en zere borsten op dag 7 na tp heeft dit iets te betekenen?

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 103
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Hoi Piene.

Ik zit ook in de wachtweken! Dag 7 nu.. Vreselijk alweer. Ook al had ik me voorgenomen niet teveel te piekeren en op ieder pijntje te Letten.. ik doe het toch en ontkom er niet aan! Heb ook gespannen borstel, ongi gevoel en heeeel moe vooral.. is het voor jou de eerste tp? Bij mij de vierde keer. Tweede keer van cryo.

Groetjes Rifka

Link to comment
Share on other sites

Succes meiden, ik zal voor jullie duimen! Ik hoor woensdag of ik in die middag een tp krijg en of ik bij jullie op het bankje ga zitten. Dat zou mijn eerste zijn. Ik heb maar bedacht dat ik lekker veel ga werken om afleiding te hebben. (ik heb leuk werk gelukkig).

Link to comment
Share on other sites

Ik zit ook te wachten. Mag vrijdag een test doen.

Maar meestal haal ik de testdag niet.

Wij zijn nu ongeveer 4 jaar bezig . Met een donor.

Eerst inseminatie mbv hormoonspuiten. En daarna iui.

Allemaal mislukt. 1 keer was ik zwanger naar dat werd een missed abortion.

Nu icsi. Terugplaatsingen tot nu toe mislukt maar deze maand hebben we weer nieuwe hoop.

Al ben ik wel een beetje moedeloos

Link to comment
Share on other sites

@ hope

Wat moet jij lang wachten ik heb donderdag ontdooiing en word tussen 15 uur en 16.30 gebeld of er vrijdag een terugplaatsing komt.

Ben super zenuwachtig net als jij denk ik.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@ hope Wat moet jij lang wachten ik heb donderdag ontdooiing en word tussen 15 uur en 16.30 gebeld of er vrijdag een terugplaatsing komt. Ben super zenuwachtig net als jij denk ik.Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Ik moet idd lang wachten omdat ik op dag 5 terugplaatsing zou krijgen. Dit is eigen keuze. Helaas heb ik vanochtend te horen gekregen dat de embryo niet is gedeeld.Nu vertelde ze er ook bij dat er nog geen 24 uur voorbij waren en dat ze tot vanmiddag af wilde wachten . Maar dat lijkt mij ijdele hoop.Ik heb er nog 1 in de vriezer . Deze is met 5 dagen ingevroren en deze wordt vrijdag dan ontdooid. Dan krijg ik ook gelijk te horen of ik alsnog een tp krijg. Dit js mijn laatste ..... Hoop .Anders door naar ronde 2.Laten we hopen dat we samen vrijdag mogen!!!!!!Sterkte!
Link to comment
Share on other sites

Ja goed. Wat onrustige buik. Borsten nog gevoelig.. vorige keer ging het vanaf vandaag zeg maar fout in de zin van dat mijn borsten weer "normaal" werden en 2 dagen later ongesteld .. Ik vind het vanaf nu wel weer spannend worden..

Hoe gaat het bij jou?

 

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Welke dag zit je nu en wanneer mag je testen?

Gebruik je nog medicatie?

Hier gaat goed voel niks haha maar kan ook nog niet he, af en toe last van me buik en rug zeurderig gevoel het is afwachten

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Ik mag zaterdag testen.. Zit nu op dag 9 na terugplaatsing.. Ik gebruik alleen nog utrogestan. Dat zeurderige gevoel klinkt bekend. Heb ik ook verschillende dagen last van gehad, spannend! Op welke dag zit jij nu en wanneer mag je testen?

 

Verstuurd vanaf mijn SM-G903F met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use