Jump to content

Waar hormonen te verkrijgen


Charlene75

Recommended Posts

Na vruchteloze behandelingen in Nederland en Duitsland doen we nu een behandeling in Spanje. Deze wordt niet meer vergoed. De dokter geeft aan dat we Decapeptyl 3.75, Progynova 2mg en Utrogestan 200 mg nodig hebben. Hoe en waar kunnen we deze in Nederland verkrijgen tegen een fatsoenlijke prijs? Is het recept van de dokter uit Spanje voldoende voor de apotheek of is er een andere weg?

Alvast bedankt!

Link to comment
Share on other sites

Hi charlene,

 

een recept heb je hoe dan ook nodig. Sommige apotheken willen je dan helpen,maar je betaald wel specifieke transportkosten etc. Apotheken mogen namelijk geen ivf medicijnen verstrekken, dat moet bij het ziekenhuis. Dus speciale import...kan je de medicijnen ook in Spanje kopen? Daar zijn ze zeer waarschijnlijk goedkoper. Anders kan je het misschien bij billman in Frankrijk proberen.ik heb daar ooit spuiten gekocht, die in Duitsland (daar woonde ik) super duur waren...

 

http://www.startup-report.de/pharmacie-billmann-bei-einer-apotheke-frankreich-medikamente-bestellen/

 

succes!

Link to comment
Share on other sites

Mijn ervaring is dat ik met een recept uit Düsseldorf gewoon bij de apotheek terecht kon. Dus mijn idee zou zijn: vraag een recept aan de Spaanse dokter en lever die in bij de apotheek.

Verder zijn er hier nog wel eens lieve mama's die wat spullen over hebben. Dus wellicht kunnen die je helpen.

 

Na vruchteloze behandelingen in Nederland en Duitsland doen we nu een behandeling in Spanje. Deze wordt niet meer vergoed. De dokter geeft aan dat we Decapeptyl 3.75, Progynova 2mg en Utrogestan 200 mg nodig hebben. Hoe en waar kunnen we deze in Nederland verkrijgen tegen een fatsoenlijke prijs? Is het recept van de dokter uit Spanje voldoende voor de apotheek of is er een andere weg?

Alvast bedankt!

Link to comment
Share on other sites

Hai Charlene

Ik heb ook nog progynova een volle strip en een met een stuk of 5 en ik heb ook nog decapeptyl als ik het goed zag 14 spuitjes datum tot 07-2017. Als je er belang bij hebt stuur even een pb.

 

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

 • 1 year later...

Hier nog Bemfola over door succesvolle zwangerschap in België. In Nederland verkrijgbaar onder Gonal-F en Puregon. Altijd gekoeld gelegen. Een gedeelte houdbaar tot maart 2019 en een gedeelte tot september 2019. Wie kunnen we er blij mee maken tegen een kleine vergoeding. We kunnen het niet over ons hart krijgen om het weg te gooien.

 

Bij interesse stuur een PB. Heb je het zelf niet nodig maar ken je lotgenoten die dit zoeken deel dit bericht dan.

 

Groet,

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use