Jump to content

Wachtbankje augustus 2017


Pino81

Recommended Posts

 • Replies 1.1k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

@lautje ik zie in het overzicht dat jij 5 aug. de punctie hebt. Heel veel succes alvast. Heb de mijne 4 aug. dus we lopen geleidelijk op.
Hoi! Ik mag iets later😊. Ik mag morgen starten met de gonal f omdat ik anders op zondag uitkom voor de fm en dan zijn ze ivm vakantie gesloten. Dus start gonal f op 1 augustus en eerste fm op 7 augustus.
Link to comment
Share on other sites

@yamila dat zou wel fijn zijn als je dochter volgend jaar bij jou komt

Hoe oud ben je nu als ik vragen mag ?

 

@christel81 dankjewel, ben er ook erg blij mee

Fijn dat je morgen mag beginnen met stimuleren ! Ik heb je schema aangepast

 

@ash ja spannend hé! Dat is wat ze vandaag zeiden in het ziekenhuis tenminste, maar kan donderdag natuurlijk altijd weer anders zijn bij mijn 2e echo. Bij welke ziekenhuis zit jij ?

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Stand van zaken

 

🦋Minima: 21 juli tp

🦋Marleen84: 22 juli tp

🦋Noom: 27 juli tp

🦋Pino: 29 juli tp

 

Miranda13: 28juli pregnyl,

3 aug tp

 

Ash: 19 juli start menopur,

2 aug pregnyl, 4 aug punctie

 

Lautje: 24juli start menopur,

3 aug pregnyl, 5 aug punctie,

 

Danlon: 28 juli start gonalf+meno, 5 aug 1e echo fm

 

Christel81: 1aug start gonalf,

7 aug 1e echo fm

 

Butterfly: 3 aug start progynova

Poekie: rustmaand, nog 1 cryo

Amf: rustmaand

Yamila: 27 aug start decapeptyl

Yvje1977: 14sept start decapeptyl

Evi.H: rustmaand

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

@yamila jaaa spannend, maar was eigenlijk wel klaar met prikken haha.

 

Dit keer komt het wel goed voor je. Ik heb hetzelfde meegemaakt en heb nu ook de herkansing en ziet er goed uit qua eitjes.

Link to comment
Share on other sites

@lalautje nou valt wel mee hoor. De weken na tp zijn echt hel haha.

 

Ja snap dat je klaar was met prikken, maar ook een fijn idee dat je straks dus meer eitjes hebt die mee mogen !

Ik denk dat ik 9 dagen na de tp test.. ik krijg een 5 daagse terug. Dus dan is die 2 weken

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use