Jump to content

Even voorstellen


Sandy01
 Share

Recommended Posts

Mijn naam is Sandy van der Wiel, ben 33 jaar en moeder van een zoon en een dochter. Zij zijn via de natuurlijke weg gekomen.

 

 

 

Ivm Factor V Leiden (een bloedstollingsprobleem) heb ik mijzelf, na de geboorte van mijn dochter, laten steriliseren via een Essure. Echter is vorig jaar, 6 weken voor haar 1e verjaardag, mijn dochter plotseling overleden.

 

 

 

Vrijwel direct daarna heb ik aan mijn gyn gevraagd of ik nog zwanger zou kunnen worden. En gelukkig kan het via IVF. Inmiddels zijn we van het RDGG Voorburg overgestapt naar het VU Amsterdam en krijgen we (als alles meezit) na half juni groen licht om te beginnen.

Link to comment
Share on other sites

Jee ik ben even stil van dit heftige verhaal, ik hoop ook voor je dat je snel een positief resultaat mag hebben, heel erg veel succes.

Link to comment
Share on other sites

Tjonge Sandy, wat een verhaal zeg, pffff! Nou, hoop van harte dat het lukt voor jullie! Succes!!!!

 

 

 

Liefs,

 

Britt

 

 

 

PS: Ik heb ook Factor V Leiden; heb jij je destijds laten steriliseren, omdat je geen pil mocht gebruiken?

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

wat vreselijk dat je dochter overleden is!!

 

Weten jullie wel waar aan?(als je het vervelend vind om te zeggen, hoefthet niet!)

 

 

 

Welkom hier, en heel veel succes met alles wat komen gaat.

Link to comment
Share on other sites

De dokters denken aan een stuip in de hersenen. Ze hebben in het AMC wat ruggemergvocht afgenomen en daaruit bleek dat ze een beginnende ontsteking in de hersenen had. Wij hebben daar niets van gemerkt, ze was vrolijk, at en dronk goed, was verkouden en had last van haar tandjes.

Link to comment
Share on other sites

joh wat is dit heftig! Ik kan in de verste verte niet vermoeden wat jullie voor de kiezen hebben gehad! Ik gun het iedereen om zwanger te raken maar voor jou zou het ook wel heeeeel super zijn. Sterkte!

Link to comment
Share on other sites

Hallo Sandy ik ben Djennish uit Heino (overijssel) Ik begin als het een beetje meezit over 2 a 3 weken met de IVF behandeling!

 

 

 

Misschien kunnen wij met elkaar corresponderen over hoe het gaat. Want we starten bijna op de zelfde datum. Ik ben in het UMC ziekenhuis te Utrecht.

 

 

 

Laat het mij maar weten.

 

 

 

Gr

 

Djennish Doosje-Ramdass

Link to comment
Share on other sites

Van HArte ik begin als het een beetje meezit over 2 a 3 weken met de behandeling.

 

 

 

Misschien kan je mij wat meer vertellen over hoe jij de IVF behandeling heb ervaren?

 

 

 

Gr

 

Djennish Doosje-Ramdass

 

 

 

Ow Sandy, wat heb jij meegemaakt zeg! Ik heb er geen woorden voor. Ik hoop zo dat het jullie lukt. Ik wens jullie veel sterkte en succes.

 

 

 

Groetjes Renee

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

Vreselijk zeg!! Zeker als je niks aan haar gemerkt hebt..

 

 

 

succes met alles!

Link to comment
Share on other sites

Jeetje Sandy,

 

 

 

Welkom op het forum, wat moet dat vreselijk voor jullie (geweest) zijn, in ieder geval ben ik blij voor jullie dat de sterilisatie ongedaan gemaakt kon worden en dat jullie nu gaan starten!

 

heel heel veel succes gewenst in ieder geval en ik hoop dat julie droom ook verwezenlijkt mag worden

 

 

 

groetjes

 

Meiske74

Link to comment
Share on other sites

Guest Vonnie

Sandy,

 

 

 

Allereerst van harte welkom hier. Wat een verhaal meis, jullie hebben al het een en ander voor de kiezen gehad. En ook een heel eng verhaal, dat je kindje zo maar kan overlijden terwijl je niets aan haar merkt dat ze ziek zou zijn .... Poeh,.... ben er stil van...

 

 

 

Ik wens jullie heel veel succes met de komende behandeling!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • @Heleen79 Jeetje, wat een verdrietig bericht 😞 Hoopte zo dat jou het geluk ook was gegund! Dikke knuffel! Een miskraam hakt er -zoals Kitje zegt- altijd in: Maakt niet uit hoeveel weken je zwanger bent. Je bent aan de ene kant blij omdat je een positieve test hebt en aan de andere kant blijf je altijd die angst houden. Net als Kitje was die angst pas ook bij mij voorbij toen ik haar dagelijks ging voelen en een lieve echoscopiste zei: 'Owh, maar dit kindje gaat echt wel geboren worden hoor!' Pas toen durfde ik er een beetje in te gaan geloven.  Wat jullie zeggen: Misschien is het inderdaad nog eens goed om een gesprek met die fertiliteitsarts aan te gaan. Ik merk inderdaad dat zij nog vaak in mijn gedachten verschijnt. Zeker nu rond deze tijd weer.  Ze heeft me heel vaak het gevoel gegeven dat ik 'achterlijk' was, dat ik iets fout had gedaan, ik het gesprek over dat we maar 1 IVF poging zouden doen niet goed had onthouden, gezegd dat ik te oud was en maar eerder had moeten komen, want dat zij dan meer kansen had gehad etc. Nou durf ik wel te zeggen dat ik niet de domste ben en mijn man ook niet, maar dat zij ons het gevoel wel heeft gegeven dat het onze eigen schuld was, terwijl het om zo een gevoelig onderwerp gaat! Aan de andere kant hebben we toen tegen elkaar gezegd: Streep door dat ziekenhuis en we gaan verder kijken. Aan de andere kant zou ik er wel andere vrouwen mee kunnen helpen: Vrouwen die niet zo weerbaar zijn of die het geld niet hebben om verder te gaan bij een kliniek.  Heb zelfs nog even overwogen om in een ander ziekenhuis te gaan bevallen om deze reden. Gelukkig werkt zij op een andere afdeling en verwacht ik haar niet tegen te komen en anders is het misschien maar beter voor haar als ze niet bij mijn bevalling aanwezig is 😜  Inmiddels hier alweer 2 weken met verlof en een spannende tijd breekt aan. Het meisje is nog steeds te groot en ze heeft volgens mij nog genoeg te eten in m'n buik, want ze maakt nog geen aanstalten om uit huis te gaan 😉 Over 5 dagen krijg ik een doorverwijzing om te worden ingeleid. Ik vind het heel spannend, maar kijk er ook naar uit om haar te ontmoeten 💗
  • Te vroeg geroepen. Gisteravond en vanmorgen weer zeurende buikpijn en lage rugpijn... Ik denk dat dat een voorbode is van niet veel goeds.... Ik bewaar mijn rust en probeer vooral te berusten... Er is toch niks wat ik kan doen... geen bloed geeft moed, maar verwacht het een dezer dagen...
  • Zondag avond nog buikpijn en maandag ochtend maar verder niet meer. Ik ben nu wel heeel erg moe... dus so far, so good🤞🏻 Ik ben zooo benieuwd... ik hoop het zo enorm.
  • Wat spannend meis! Ben hard voor je aan het duimen dat deze mag blijven  Hoe voel je je nu? Nog buikkrampen?
  • Oei dat is balen zeg! Pijnlijk! Wat voorn werk doe je? Wat een heerlijke geruststelling dat alles goed is met de kleine! Ja dat hoop ik ook en dat het 9 mnd mag blijven groeien en gezond geboren mag worden. Het is wel echt een spannende tijd zo na de miskramen. Als ik zwanger ben dan zal ik tot en met 13 weken niet echt heeel relaxed zijn.... Maar goed, eerst maar eens een positieve test😇
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use