Jump to content

Sara geboren


Lonki

Recommended Posts

Hoi hoi meiden

 

Hier ook een roze wolk.

 

Ze heet Sara en is een flinke buffel van iets meer dan 4 kilo wen 51 cm

 

Moest vanmorgen om 7 uur op het zh zijn en idd Dani wat een luxe kamers.

 

Half 8 werden mijn vliezen gebroken al snel werd duidelijk dat ze in het vruchtwater had gepoept.

 

Dus mocht niet meer van de kamer af en moest aan de ctg blijven.

 

Om 8 uur werd het infuus geplaatst was mijn eerste keer en ze hebben me 2 keer moeten prikken auau.

 

Daarna kwamen de weeen vrij snel maar na 4 uur nog steeds 3cm ontsluiting dus werd het infuus nog verder omhoog geschroefd 3 uur (kwart voor 4) later had ik 7 cm maar ik kreeg al persweeen om half 5 volledige ontsluiting en 22 min later was ze er.

 

Het was al met al een heftige bevalling.

 

Maar ben inmiddels lekker thuis de bvkomt goedop gang en Sara ligt nu lekker te slapen.

 

Ben er morgen weer als ik me goed voel ga zo lekker slapen.

Link to comment
Share on other sites

Van harte gefeliciteerd met jullie dochter Sara, wat een leuke naam :D.

 

 

 

Heel erg fijn om te lezen dat het goed gaat met jullie, nu lekker bijkomen van deze best heftige bevalling! Laat je lekker verwennen nu, dat heb je verdiend.

 

 

 

Liefs Dani

Link to comment
Share on other sites

Daar is ze dan eindelijk, jullie wondertje en ze heeft het dus duidelijk erg goed gehad bij jou, vandaar dat ze er niet uit wilde haha.

 

En hoe vind je hubbie het om papa te zijn nu en je zoontje vindt hij het ook nog leuk nu ze er is?

 

Nou meid, geniet lekker van je gezinnetje en laat je maar lekker verwennen.

 

 

 

Liefs Mandy

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use