Jump to content

Wonderen bestaan!


Snoeske

Recommended Posts

Hey allemaal,

 

 

 

Ik ben helemaal in de wolken;:woohoo::woohoo::woohoo:

 

Ik kan het niet langer voor me houden, ik heb maandag een test gedaan en ik ben harstikke zwanger!!!

 

 

 

Ik kan het eigenlijk nog steeds niet geloven dat, na alle ellende van vorig jaar, ik "zomaar" zwanger ben.

 

 

 

Sorry, ik moest het even delen...

 

 

 

Vind het nog wel errug spannend, heb vanochtend het ziekenhuis gebeld en hoor vandaag wanneer ik de eerste echo heb, als het nu maar goed zit.

 

 

 

Liefs een hele blije Snoeske

Link to comment
Share on other sites

Meid wat fijn voor jullie, wat een enorm groot wonder! En inderdaad wonderen bestaan!!! Hou je ons op de hoogte over hoe je zwangerschap gaat verlopen? Want het zal ook wel enorm spannend worden! Maar geniet, geniet, geniet!

 

liefs esther

Link to comment
Share on other sites

Hey Meiden,

 

 

 

Bedankt voor al jullie lieve reacties.

 

Het voelt trouwens wel heel dubbel hoor! Dit wat ons nu overkomt gun je gewoon iedereen! Ik weet helaas maar al te goed hoe het voelt als je weer hoort dat iemand zwanger is. Heeft niets te maken met wel of niet gunnen, maar het herinnerd je weer aan je eigen gemis, wens, verdriet.

 

Tegelijkertijd ben ik zo blij en dankbaar dat ik niet weer opnieuw het ICSI traject in hoef. Tenminste als alles goed blijkt te zijn...

 

Nogmaals bedankt voor jullie lieve reacties.

 

 

 

Snoeske

Link to comment
Share on other sites

Lieve Snoeske,

 

 

 

Heb je net ook al een pb'tje gestuurd, maar zie nu pas dit topic. Wat een fantastisch nieuws!! Ik ben echt zo blij voor jullie en ga heel hard duimen dat alles goed blijft gaan en dat er - nu echt in november - een wonderschone, lieve en gezonde baby bij jullie komt wonen.

 

Wat opmerkelijk dat je weer in november (of althans, dat denk ik) bent uitgerekend! Zeker gezien de hele voorgeschiedenis moet het nu allemaal goed gaan.

 

 

 

Hele dikke knuffel en ik hoop dat je een beetje kunt genieten van je zwangerschap!

 

 

 

Michelle

Link to comment
Share on other sites

Guest Sannie66

Snoeske!!! Van harte meissie met je prille zwangerschap... geniet ervan en nu weer wachten op .... idd de echo!

Link to comment
Share on other sites

Snoeske,

 

 

 

Gefeliciteerd meid! Weet maar al te goed hoe jij je nu voelt. Wij zijn ook na jaren mmm en 2 ICSI behandelingen alsnog spontaan zwanger geraakt. In het begin overheerste bij ons vooral ongeloof. We moesten helemaal omschakelen van de gedachte dat spontaan zwanger raken er voor ons niet in zat, dat we heel misschien zelfs wel nooit ouders zouden worden, naar het idee dat er toch echt een baby onder mijn hart aan het groeien was. Het werd pas helemaal echt toen we de eerste echo achter de rug hadden. Ondertussen is ons wondertje alweer ruim 3 weken. Geniet van deze heerlijke tijd!!!

 

 

 

Liefs, San

Link to comment
Share on other sites

Guest
This topic is now closed to further replies.


 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use