Jump to content
Megan

Na hoeveel TP nog NIET zwanger?

Na hoeveel TP (incl. cryo's) nog niet zwanger?  

42 members have voted

 1. 1. Na hoeveel TP (incl. cryo's) nog niet zwanger?Recommended Posts

Hoi meiden,

 

 

 

Suus77 heeft een interessant topic waarin ze vraagt na hoeveel terugplaatsingen je zwanger bent geraakt: http://www.ivfmoeders.nl/showthread.php?t=8285

 

 

 

Hoopgevend resultaat is dat na 4 terugplaatsingen vrijwel iedereen geslaagd is. Maar voor het volledige plaatje was ik benieuwd naar de meiden onder ons die niet kunnen stemmen, omdat ze net zoals ik (twee terugplaatsingen) nog niet zwanger zijn. Hoeveel terugplaatsingen, inclusief cryo's, hebben jullie gehad die NOG niet een doorgaande zwangerschap hebben opgeleverd?

 

Het is natuurlijk maar een momentopname, want ik hoop dat we gauw allemaal kunnen stemmen op Suus77 d'r topic....!!

 

 

 

Alvast bedankt voor jullie reacties en veel sterkte met de behandelingen.

 

Megan

Link to post
Share on other sites

He Megan, aan deze enquete doe ik natuurlijk mee. Na 7x tp nog steeds niet zwanger jammer genoeg.

 

4x vers en 3x cryo

 

 

 

Groetjes Nathalie

Edited by Nathalie28
foutje
Link to post
Share on other sites

Ik na 3 tp's nog niet. 1x vers wel zwanger maar mk, toen 2 cryo's niet zwanger. Poging 2 geen tp en poging 3 twee toppertjes en ook niet zwanger. Hoop ook op het lijstje van Suus te komen maar ben bang dat onze kansen wel steeds wat kleiner worden. Maar hoop dat ik ongelijk krijg. Succes dames!!

Link to post
Share on other sites

Hoi Megan,

 

 

 

Bij de eerste IVF gelijk zwanger van een verse TP maar helaas een MK na 10 weken. 30 april een cryo TP gehad niet zwanger dus..

 

 

 

Liefs,

 

 

 

Nathalie

Link to post
Share on other sites

Hee Dames,

 

 

 

Ik kan hier ook helaas nog stemmen ipv op mijn eigen enquete.

 

5 TP gehad, waarvan 2 BBZ. zatedag krijg ik TP 6 als ze goed ontdooien. Hoop dat het dan een keer raak is.

 

Succes meiden.

Link to post
Share on other sites

Hoi Megan,

 

 

 

Ook ik doe graag mee aan jouw enquete.

 

Heb t.n.t. 3 terugplaatsingen gehad (1x vers en 2x cryo), helaas niet zwanger.

 

Nu in mijn wachtweken voor poging nummer 4...

 

 

 

 

 

Groetjes,

 

 

 

Chantal.

Link to post
Share on other sites

Sorry, fout gestemd. Ik had meer dan 9 ingevuld maar ik telde per ongeluk de hoeveelheid embryo's ipv TP. Ik heb in totaal 5 TP gehad, in totaal dus 10 embryo's. Helaas geen eentje die is blijven plakken. We hebben nu nog een allerlaatste cryo die we na onze vakantie willen laten terugplaatsen. (ergens in juli hoop ik). En dan is het einde verhaal voor ons.

 

 

 

Josephine

Link to post
Share on other sites

Hee meiden,

 

Leuk dat jullie gestemd hebben!! Het sluit eigenlijk mooi aan op de resultaten van Suus77. De 4e keer zijn de meesten van ons wel echt blijvend zwanger. Gelukkig heeft Josephine verkeerd gestemd, dat scheelt weer. Josephine ik hoop dat je ook niet meer door hoeft te gaan na je volgende cryo, want dat-ie gewoon lekker blijft zitten. Je lichaam heeft nu misschien eindelijk door wat de bedoeling is van steeds die emmy's op bezoek!

 

Pieneke blijft onze hoop in bange dagen! Nathalie - nu jij!

 

Wish, leuk dat je weer een kans hebt!!! Deze cryo is echt een survivor. Ik ga heeel hard voor je duimen!:blob1:

 

Ben zelf in afwachting van punctie voor ICSI 2, en hopelijk een terugplaatsing.

 

 

 

Iedereen succes en er mag nog gestemd worden hoor!

 

 

 

grtz Megan

Link to post
Share on other sites

ben pas 'kort' in het ivf-gebeuren. na 1 tp met verse embryo niet zwanger. ook geen cryo's over...beginnen 21 juli met 2e ronde en de decapeptyl. hopen dat deze ronde meer succesvol is.

 

 

 

x

 

Nico

Link to post
Share on other sites

Hoi meiden,

 

 

 

Ik heb gisteren de testuitslag gekregen van onze 5e terugplaatsing. Helaas weer negatief. Wat een enorme teleurstelling, het valt me steeds zwaarder.

 

Iemand nog een goude tip?

 

 

 

succes allemaal

Link to post
Share on other sites

Wat een teleurstelling Surf! Sterkte met het verwerken hiervan!!

 

 

 

Ook ik vind het steeds zwaarder naarmate een poging mislukt, de wachtweken lijken ook zwaarder te worden!

 

 

 

Groetjes Nathalie

Link to post
Share on other sites

De gouden tip bestaat helaas niet, dan bleef oms veel ellende bespaard ;-) Wat ik wel uit eigen ervaring vaak zeg: doe het eens op een andere manier. Ik vergelijk het dan wel met een appeltaart bakken. Als die telkens mislukt of niet te vreten is, dan neem je of een ander recept, of je zet 'm iets langer of korter in de oven, je neemt andere appels of wat dan ook.....maar je gaat echt niet keer op keer exact hetzelfde doen als dat na twee of drie keer geen lekkere taart oplevert. Toch? Zo heel simpel ligt het natuurlijk niet, want helaas zijn eitjes geen appels en zaad geen krenten, maar dat zou wel mijn tip zijn (als dat nog niet gebeurd is): bespreek eens of er iets aan de meds oid veranderd kan worden. Probeer evt. ook een ander ziekenhuis. Kijk of je met vitamines en voedigsaanvullingen iets kan, wat ze bijvoorbeeld in DD ook aanraden en in Gent ook mee bezig zijn (ook veel info hierover in het boek van Zita West). En op basis van het boek van Alan Beer zou ik zeggen: laat stollings- en chromosoomonderzoek doen, maar daar staan veel Nederlandse ziekenhuizen niet achter zolang je niet meerdere miskramen hebt gehad.

Link to post
Share on other sites

6 x IUI niet zwanger en daarna toch zwanger met 1 x IVF van onze 1e

3 x IVF (6 tp's) niet zwanger en daarna toch zwanger met 4e IVF poging van onze 2e (dus na 6 x tp nog niet zwanger, daarna volgende tp wel)

Link to post
Share on other sites

Ha dames

Ik dacht ik typ eens een update bij deze enquete. Ik ben hem gestart toen ik twee terugplaatsingen had gehad en nog heel veel kansen te gaan.

Helaas zit ik nu ook bij het selecte gezelschap van de meer dan 9 groep. Inmiddels namelijk tien keer een terugplaatsing gehad van allemaal superembryo's. Goede bevruchtingscores, steeds een aantal cryo's, die de laatste keer allevier prima zijn ontdooid. Minimaal 7 cellen steeds, maar ook blastocystes. De verse poging van de derde icsi hebben we 2 topembryos teruggehad. Daar ben ik een soort van zwanger van geweest, maar de innesteling was niet goed en de embryo deelde ook niet mooi door. Geen hartje gezien. Pas bij 9weken liet het restant van het vruchtzakje los.

Deze week starten we met onze laatste poging, dan is het mooi geweest. Nog een keer gaan we ertegenaan, op eigen kosten inmiddels dus.

Daarna verwacht ik dat ik er vrede mee kan hebben als het niet lukt. Maar het lijkt me wel ontzettend moeilijk. De rest van je leven word je gevraagd of je kinderen hebt, en dan zal ik altijd moeten zeggen van niet. Zou dat ooit zonder pijn kunnen, vraag ik me af?

Ik heb wel informatie opgevraagd over pleegzorg. Dat lijkt me ook een mooie invulling. Wie weet.

 

Ondertussen...mochten er dames hier zijn met een positieve afloop na ook zoveel terugplaatsingen....dan houd ik me aanbevolen!

En degenen in hetzelfde schuitje.....heeeeeel veel succes en kracht en geluk!!

 

liefs Megan

Link to post
Share on other sites

Hoi Megan,

 

Van icsi nr 7, 10 terugplaatsingen van 16 embryo's ben ik moeder geworden van onze zoon!

 

Een hele lange weg dus.. ook steeds mooie embryo's, echt onbegrijpelijk dat het niet lukte.

 

Ik zal ontzettend voor je duimen dat het nu lukt meis!

 

Liefs

noor

Link to post
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • @Jennie80 dank je wel meid. En wanneer mag jij weer beginnen? Hoe is het nu met je trouwens?  moest zo lachen toen ik las “ onder invloed van hormonen ben ik ook snel geneigd om z’n ogen eruit te krabben “  zo voelde het bij mij dus ook  🙂 Ondertussen is manlief naar het buitenland vertrokken en het gaat al iets beter tussen ons , we bellen en appen dagelijks , dus dat is wel een goed teken, maar ik merk aan mezelf dat de aantrekkingskracht een beetje minder is geworden.. kan ook aan de hormonen liggen, ik houd wel heel veel van hem. Komt uiteindelijk wel goed , maar ik merk aan mezelf dat m’n gevoelens van hoog naar laag springen. Ik hoop echt dat het met de hormonen te maken hebben.  ik drink dagelijks die van Albert Heijn : Excellent Granaatappelsap. Is 1 liter fles en doe ik 2 dagen mee ( dagelijks drink ik dus een halve liter, oftewel 2 glazen)  Ik was rond 21 april uitgeteld, dus ik was ook heel erg depri de afgelopen weken, een positieve zwangerschapstest  kwam ook op het juiste moment. Het troost me wel een beetje.  Ik ben God erg dankbaar. Ik heb nog steeds wel verdriet en dat zal ook wel zo blijven denk ik, mag ook..  ik zal zo blij zijn als ik over 3 maanden ben, ook dat zegt niks, maar geeft toch een beetje meer hoop.   Toen ik vorig jaar zwanger was zei de gynocholoog tijdens de echo “ dit is niet goed, ziet er niet goed uit”  die woorden kan ik maar niet vergeten. Ben zo bang dat ze dat weer gaat zeggen, ik probeer het los te laten, maar is zo moeilijk  😞  ik wil gaan mediteren,  misschien dat dat helpt, dus ik ga vanavond maar eens op zoek naar een Nederlandstalige app, mocht iemand een leuke app kennen, hoor ik het graag.  Alles wat je zegt over @Kitje klopt helemaal. Echt een schat van een vrouw. Ik leer zo veel van haar. Kitje, heel erg bedankt meid, ben zo blij dat ik je hier mocht leren kennen.    linda ben zo benieuwd hoe het is gegaan. Ze was ook begonnen aan granaatappelsap, dus als zij ook met een knaltest komt, zou ik bijna denken dat granaatappelsap toch een wonderdrank is 🙂  ik moet nog zoveel doen in huis, schoonmaakster wil niet meer komen vanwege angst voor Corona, dus al het schoonmaakwerk komt er ook nog bij en moet ook nog grasmaaien, maar ben bang dat er iets gebeurd met de embryo als ik zoveel ga doen. Hier in Nederland zegt men dat je gewoon je werkzaamheden kan doen in de eerste maanden van je zwangerschap, in het buitenland wordt het juist afgeraden. Ik neem het zekere van het onzekere en ga dus niks doen, maar een vieze huis stoort mij ook heel erg.. nou ik ga toch maar even wandelen met de honden..         
  • @Aslyn, wat een superrrrr nieuws!! Ik ben echt heel erg blij voor je meid. Die angst die je naast je blijheid voelt is heel erg begrijpelijk. Denk dat het grootste gedeelte van de ivf-warriors hiermee kampt. Ik hoop dat dit gevoel steeds minder wordt en dat je met volle teugen kan genieten van een mooie zwangerschap! Hopelijk is inmiddels de situatie met je man een beetje bijgetrokken. Onder invloed van hormonen ben ik ook helemaaaaal snel geneigd om z’n ogen eruit te krabben, omdat -helemaal dan- zijn empathische vermogen op alle fronten tekort lijkt te schieten. Misschien was hij gewoon nog een beetje angstig vanwege wat jullie vorig jaar hebben meegemaakt. Ik hoop dat hij gisteren ook een gat door het dak heeft gesprongen van blijdschap!❤️ Welk merk granaatappelsap gebruikte jij trouwens?  @Kitje, in mijn ogen ben je echt goud!❤️ Ondanks je eigen struggles ben je er toch voor de andere dames hier op dit topic.  Ik vond het heel erg mooi om te lezen dat je je kleine jongen kan laten registeren. Het geeft een bepaald gevoel van erkenning. Je bent er geweest, je was zoooo gewenst and you are loved.💕 Fijn om te lezen dat je een lichtpuntje in je leven hebt. Ik gun het je echt van harte lieve Kitje!  @Linda003, hopelijk heb je binnenkort een knaltest. De wachtweken zijn even lastig, maar blijf positief! Hier had ik even een vervelende periode. Als het vorig jaar allemaal was verlopen zoals gewenst, had ik deze maand m’n kleintje mogen knuffelen. Helaas mocht dat niet zo zijn. De “could have been” en the should have been” gedachten vind ik soms wel lastig om mee te dealen. De afgelopen tijd was even geen pretje. Vandaar dat ik even overgeschakeld was naar read-only modus. Maar goed, nog steeds goede hoop op een positieve wending hoor!😉
  • @Kitje je bent een schat 🙂 echt .  bedankt voor je steun.    ik ben benieuwd hoe het bij Linda is gegaan, zij is spoorloos 🙂 hopelijk komt ze over 10 dagen ook met een goed nieuws.    ik heb het ziekenhuis gebeld, ik moest 11 mei voor echo, duurt zo lang.. ik vroeg ook of het niet eerder kon, die mevrouw zei “ als je te vroeg komt en er is geen hartslag, dan moet je een week later weer terugkomen en zit je een week lang ook in de stress.. daar had ze ook gelijk in en ik moet geduldig zijn, maar je bent zo bang en is zo moeilijk om positief te blijven.. ik doe m’n best, probeer er niet aan te denken, maar is Zoo moeilijk .. hopelijk komt alles goed. 
  • Nou idd spannend! Ik hoop dat het meevält en je verder in je traject kunt. Ik ga voor je duimen.
 • Topics

×

Important Information

Terms of Use