Jump to content

Even voorstellen


Lady

Recommended Posts

Ik ben 25 jaar en ik kom uit Den Haag. Ik woon samen met mijn vriend, waarmee ik in augustus ga trouwen. Ook hebben wij een hond. Wij zijn sinds 10 juni in de IUI-molen terecht gekomen. Ik zou het fijn vinden ervaringen te delen met jullie. Want het is niet vanzelfsprekend een kindje te krijgen. Ik heb helaas 6 miskramen gehad in 1,5 jaar tijd.

 

Groetjes,

 

Lady.

Link to comment
Share on other sites

Welkom Lady,

 

 

 

6 miskramen in zo'n korte tijd, dat zal er flink inhakken. Die keren ben je dus zonder behandeling zwanger geworden. Is er onderzoek naar gedaan waarom het telkens misgaat?

 

 

 

Hier is het een perfecte uitlaatklep, ook als je even niet met behandelingen bezig bent.

 

 

 

Veel succes verder.

 

 

 

Groet Sylvie

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lady

 

 

 

welkom hier, jeetje wat heb jij een historie aan miskramen achter de rug, hebben ze daarvan de reden proberen te achterhalen? of mogelijk achterhaald?

 

 

 

Ik wens je heel veel succes!

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Guest Myron29

Hi Lady,

 

 

 

Mijn hemel wat veel miskramen, zoals Babeth al vroeg, hebben ze de oorzaak al kunnen achterhalen? Veel succes, enne ook natuurlijk welkom hier!

 

 

 

Groetjes Myron

Link to comment
Share on other sites

Er zijn inderdaad onderzoeken geweest, eerst vonden ze een stollingsprobleem in mijn bloed, uiteindelijk wees dit niets uit. Helaas, want ik had graag duidelijkheid gewild ! Mijn vriend zijn zaad bleek ook helemaal in orde te zijn... Het nestelt zich op een of andere manier gewoon niet goed in :'( Vanmorgen ben ik in het ziekenhuis geweest voor de eerste echo. Mijn follikel en baarmoeder(slijm) zag er allemaal keurig uit. Er is dus helaas nooit een oorzaak gevonden van de 6 miskramen.. Indd veel verdriet van gehad, zeker nu mijn zus spontaan zwanger is en hier veel over gepraat wordt. Dit steekt ons wel... :'(

 

Donderdag start de eerste behandeling. Ik ben blij dat dit forum bestaat. Eindelijk vrouwen die elkaar kunnen begrijpen, dat een kindje krijgen níet vanzelfsprekend is. Dankjullie wel.

 

 

 

P.s. ik moet wel nog even bekijken hoe dit forum werkt.. Hihi.. Vandaar dat ik een beetje traag zal zijn met reageren ;-)

 

 

 

Liefs,

 

xxx

Link to comment
Share on other sites

Dat heb je zo onder de knie, het forum.

 

Wel vervelend" dat ze niets kunnen vinden, soms is het toch fijn als er iets gevonden kan worden waarom het niet lukt.

 

 

 

Ik heb net gehoord dat mijn schoonzusje voor het eerst zwanger is, dit wordt het eerste kleinkind en dat steekt. Kan me voorstellen als het nog dichter bijstaat dat dit heel moeilijk kan zijn. Ik hoop voor je dat je goed met je zus kan praten.

 

 

 

Verder is dit een super forum waar je echt alles kwijt kan, ik heb er veel steun aan.

 

 

 

Groetjes Sylvie

Link to comment
Share on other sites

hallo Lady

 

 

 

 

 

ik wil je geen valse hoop geven of wat dan ook maar heb jij al weleens je vit.B12 -en B6 gehalte laten onderzoeken? misschien is het de moeite waard.

 

Een vriendin van mijn neemt nagenoeg geen Vit.B12 op uit haar voeding, daarvoor krijgt zij iedere 2 of 3 maanden een inkjectie bij de huisarts. Zij heeft tal van miskramen gehad, allemaal in de eerste 9 weken, verder heeft zij ook een kindje verloren met 19 weken (reden nooit gevonden).

 

Haar eerste zwangerschap (11 jaar geleden ging wel meteen goed).

 

Maar na zoveel miskramen en het verlies van haar kindje is ze in het zkh. beland, vanwege haar leeftijd werd het IVF. Toevallig nam een nieuwe arts haar status door en las het B12 verhaal. Hij wilde de ivf uitvoeren maar ze moets op voorhand 3 maanden iedere maand een injectie halen, zo gezegd zo gedaan, ze was direct zwanger van haar eerste poging, ze was toen 40.

 

Achteraf kan ze zich wel voor haar hoofd slaan (en de artsen ook min of meer), B12 zorgt mede voor een goede bloeddoorstroming (dus ook in de baarmoeder) en het is van groot belang.

 

 

 

sorry, het is een heel verhaal geworden maar ik wilde het graag met je delen, het is een simpel onderzoekje en je kan het desnoods via de huisarts aanvragen.

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Welkom Lady,

 

 

 

Tjonge zeg, is niet niks wat je de afgelopen 1,5 jaar hebt meegemaakt! Fijn dat je de weg naar 't forum hebt gevonden. Je kunt hier altijd je ervaringen met de meiden delen en krijgt ook altijd snel reacties als je vragen hebt. 't is echt een heel fijn forum met lieve meiden die allemaal met elkaar meeleven.

 

Veel sterkte met alles en veel succes.

 

 

 

Liefs Wens

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use