Jump to content

wanneer is pregnyl uit je bloed???


mijnbaby

Recommended Posts

Heyy

 

Volgens mij halveert Pregnyl iedere dag. Ik weet dat ik zelf een test gedaan heb, volgens mij 8 dagen na spuiten. Toen was de test negatief en de pregnyl uit m'n bloed. Heb 9 dagen na tp opnieuw getest en toen was ie positief! Dus je kunt vrij vroeg testen... al zal niet iedereen dat met me eens zijn..

 

Succes!!!

Link to comment
Share on other sites

Hoi mijnbaby,

 

Ben het met Rosaly eens:

dag 1 = 5000

dag 2 = 2500

dag 3 = 1250

dag 4 = 675

dag 5 = 338

dag 6 = 169

dag 7 = 85

dag 8 = 42,5

dag 9 = 21

 

Maar goed, dit is een theorie, dat geldt niet voor iedereen. Je kunt natuurlijk de goedkope testen van Kruidvat kopen en iedere morgen een testje wagen. Als hij negatief is, is de Pregnyl zeker uit je bloed. Als hij daarna positief wordt, weet je genoeg.

Het kan ook zijn dat de test positief blijft, steeds een beetje lichter en dan weer donkerder... dat zegt ook genoeg.

Maar over het algemeen kun je na 10 dagen na je laatste Pregnyl wel een testje wagen.

 

Succes!!!

Link to comment
Share on other sites

Nog even een aanvulling:

 

Als je een vroegtester bent ( ligt ook aan de persoon) zou je op wd 8 wel een testje kunnen wagen hoor.

Dan zit je 13 dagen na je Pregnyl, dus als hij dan positief is, is het de Pregnyl niet meer.

 

Nogmaals succes!

Link to comment
Share on other sites

Volgens mij staat in de bijsluiter dat de pregnyl tot 10 dagen na gebruik een zwangerschapstest vals kan beïnvloeden. Dus als je 10 dagen na de punctie zit zou je moeten kunnen testen, al denk ik wel dat dat te vroeg is om te weten of je zwanger bent. Zelf heb ik met een licht streepje positief getest op 14 dagen na de punctie. Dat zou bij een normale zwangerschap ook de eerste dag zijn dat je positief zou moeten kunnen testen (twee weken na je eisprong).

Succes met wachten!

Link to comment
Share on other sites

Hoi dames

 

ik heb op een bepaald moment een eenheid van 10,000 moeten spuiten en de volgende dag had ik een bloedafname, de waarde was op dat moment 250 iu/l, ik was natuurlijk ook erg benieuwd wanner het echt uit je luchaam was omdat ik ook na de tp weleens pregnyl gespoten heb.

Zie hier de reactie van de fabrikant:

 

Na een eenmalige intramusculaire of subcutane injectie worden de maximale hCG plasmaspiegels bij vrouwen na ongeveer 20 uur bereikt. Hoewel er grote variatie tussen de individuen bestaat, kan het verschil na injectie veroorzaakt worden door het verschil in vetophoping bij vrouwen. HCG wordt voor ongeveer 80 procent omgezet, voornamelijk in de nieren. De helft van het product zal in 33 uur uit het lichaam zijn verdwenen.

Met andere woorden, als u 10.000 IU ingespoten krijgt onder de huid of in de spier zal er de dag erna geen 10.000 IU/L in het bloed terug te vinden zijn. Het middel zal in een omzet proces verkeren. Voor verdere vragen welke consequenties het voor u heeft verwijzen wij u naar de behandelend arts. Hij/zij kan het beste beoordelen welk effect Pregnyl heeft op uw lichaam.

Wij danken u voor uw aanvraag en vertrouwen erop u hiermee voldoende te hebben geïnformeerd. Mocht u nog vragen en/of opmerkingen hebben, neemt u dan gerust contact op met de Medical Information afdeling van Schering-Plough Nederland via: medicalinfo.nl@spcorp.com of 0800-9999000 (gratis).

 

 

ik weet dt e dames zijn die lang een vals positieve test hadden.....

zelf deed ik simpele testjes al vroeg tot het moment dat de test niet meer positief was of uiteindelijk steeds donkerder werd......

 

 

 

heel veel succes!

 

groetjes

Babeth

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

ik ga het toch vragen, want ik word nu helemaal gek van de onzekerheid *zucht*...heb een verse tp gehad, testen negatief en daarna idd ongi. ca 2 maanden daarna een cryo tp gehad, negatieve testen en idd ongi geworden, maand na de 1e cryo tp een 2e cryo tp gehad, bij alle drie de tp's had ik 5000 eenheden van pregnyl gespoten, nu heb ik afgelopen zaterdag een test gedaan (1 week na tp en 12 dagen na pregnyl spuiten) test positief, zondag nog een test gedaan (13 dagen na pregnyl) test positief, vandaag (maandag en 14 dagen na pregnyl) weer test gedaan ook positief, ziekenhuis gebeld, die zeiden dat het te vroeg was en dat het door de pregnyl kon komen (terwijl er overal op internet staat dat het toch met 14 dagen zeker uit het urine is) en ik had kruitvat testen gebruikt (2 voor 5 euro) en ziekenhuis zeiden dat die al positief aangeven voordat je geplast had (bij wijze van spreken), dus duurdere test gehaald, ook positief, ziekenhuis zegt dat ik toch echt tot vrijdag moet wachten tot ik bloed mag prikken, ik was helemaal blij, aangezien ik nog niet eerder een positieve test had gehad, laat staan 4 na gebruik van pregnyl, maar ben er keihard vanaf geschopt, zit nu toch weer in die klote onzekerheid...het was een week na tp en nu 9 dagen na tp, waren de testen dan toch echt te vroeg gedaan? ondanks dat ik altijd een negatieve test heb gehad? vind dit zooooo vervelend, ik deed de testen eigenlijk meer omdat ik zo onzeker was en het negatief had verwacht, want het hielp mij weer om een paar dagen te wachten voordat ik ongi zou moeten worden of opnieuw kon testen...nu positieve testen en dan is het weer veelste vroeg omdat die pregnyl dat kan aangeven....wat is het nou??? Voel me overigens wel zwanger met allerlei vage "klachtjes" die je overigens ook weer kan hebben als je ongi moet worden *zucht*...

Link to comment
Share on other sites

Meid, ik wil je geen valse hoop geven, begrijp me goed. Maar ik denk dat je alvast een vreugdedansje kunt doen hoor.

5000 eh Pregnyl is na 12 dagen echt wel uit je bloed.

Zelf heb ik voor het eerst getest op wd 9, dat was 11 dagen na punctie en 13 dagen na Pregnyl ( 5000eh). Ook ik was onzeker, maar het streepje werd iedere dag duidelijker.

Als dat ook bij jou het geval is, dus iedere dag duidelijker, dan mag je stiekem hopen meid.

Veel succes.

Link to comment
Share on other sites

haaaaai lieve jose....je maakt me toch wel iets blijer hoor, ja..ik las overal op heel internet dat het toch wel uit mijn bloed moest zijn, maar ziekenhuis was heel stellig dat het veelste vroeg was en niet eens een voorzichtig jippie-tje kon eraf, was gewoon te vroeg klaar!...vandaar mijn onzekerheid hihi....maar ja...uiteindelijk wacht ik dan maar gewoon tot vrijdag en anders doe ik woensdag nog een test, ben gelukkig regelmatig ongesteld, dus ik zou het woensdag echt moeten zijn.....maar liever niet natuurlijk hihi...fijn dat je zo snel reageert, want die onzekerheid is helemaal niets :S

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use