Ga naar inhoud

Uitgerekend in maart 2012


Jheroen

Aanbevolen Berichten

Goed plan Melis! ;) gaat het vandaag alweer wat beter met je? ik voel me vandaag eindelijk wat minder misselijk, hopelijk door de tabletjes... maar hoe misselijk ik ook ben, vettig eten gaat er dan wel weer in. Pizza en patat.:) gezond eten gaat er bij mij ook niet in.

 

Wanneer hebben jullie je aangemeld bij de zorgverzekeraar en kraamzorg? ik durf me er nog helemaal niet mee bezig te houden, ik wacht steeds tot de 12 weken, ben zo bang dat het uiteindelijk niet goed gaat.. zal dit een normale reactie zijn? zelfbescherming misschien?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 4,9k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Goedemorgen meiden,

 

Melis: is goed hoor, zal even echoplaatje plaatsen vanavond als ik thuis ben. Maar ik ben niet degene met de 3D-echo's, dus het zijn 'gewone' 2D-'plaatjes, maar wel leuk om te zien al zeg ik het zelf haha. Simonja heeft de 3D-echo's volgens mij. En ik had ook van haar begrepen dat het Erasmus deze echo's ook niet doet bij een tweeling.

Leuk dat je een afspraak hebt gemaakt bij drs. Papa. Ben heel benieuwd. Heb je zelf een voorgevoel? Ik denk zelf 2 meisjes, maar veel mensen in mijn omgeving waaronder manlief denken 2 jongens. We shall see!

 

Wat betreft gezond of juist vet eten, het maakt bij mij niet heel erg uit wat betreft eetlust. Merk wel dat gezond eten er beter in blijft. En bij is manlief zo lief om te koken omdat ik vaak van de kookluchtjes al heel misselijk word. Als hij dan kookt, heb ik daarna de meeste kans om het binnen te houden.

 

Sharon: wilde me vandaag gaan aanmelden bij kraamzorg. Had gisteren al op internet gekeken welke organisaties hier in het Noorden zijn. En ja, welke kies je dan? Gewoon op gevoel maar afgegaan. Mijn beste vriendin zei gisteravond ook nog dat ik niet heel lang moet wachten met aanmelden. Maar ja, ik loop 2 weken voor op jou en de kleintjes komen bij mij waarschijnlijk stukje eerder. Vind het zelf ook nog steeds heel onwerkelijk om dingen te regelen enzo. Ben nu ineens in het zwangerenwereldje beland...

Link naar reactie
Delen op andere sites

hee dames, wat fijn dat jullie zo actief zijn :) maaruh....sharon...emesafene haalt over het algemeen het scherpe randje van de misselijkheid weg, verwacht geen wonderen. ik bleef zelf gewoon braaf misselijk, alleen het overgeven was minder...overigens kan ik nu nog steeds af en toe misselijk zijn, gelukkig gaat het redelijk de afgelopen dagen :) en meliiiiiiiis.....je bent wel heel erg gek als je de hoofdprijs wil weten hoor...babyfocus is toch net zo goed joh? en daarna kan je nog om bevestiging vragen bij je 20 weken echo....je bent gek als je zoveel betaald...jij bent toch geen BNr, hahahahaha :) nee hoor, je moet het zelf weten, ik zou alleen als ik jou was gewoon babyfocus doen en de bevestiging bij de 20 weken echo. kraamzorg hebben ze volgens mij het liefste voor de 12ste week, dit ivm wachttijden enzo...ik zou er echt niet mee wachten als ik jullie was, ook al is dat super eng..het zijn van die dingen die je echt moet regelen hoor net zoals kinderopvang.

 

wat betreft eten...ik heb zelf ook niet echt gezond gegeten door de misselijkheid, voornamelijk koud eten zeg maar (sla enzo), vitamines (zwangeren) slikte ik wel, maar werd ik ook misselijk van, dus vanaf week 10 hoef je geen foliumzuur meer te slikken, dus ik slikte de vitamines ook niet meer :( maar het gaat nu weer beter, dus hou gewoon even vol dames :)

 

uhm...ben ik nu wat vergeten? (heb last van zwangerschapsdementie, haha) dan hoor ik het wel weer :)

 

knuffels van brigit

Link naar reactie
Delen op andere sites

goedemorgen dames.

Nee, ik slik niets tegen de misselijkheid en overgeven. Heb dit een keer eerder geprobeerd maar toen hielp het niet dus ik hou het zo vol. Nog maar een paar weken te gaan.

Eten maakt bij mij niet uit. Ik heb nergens echt trek in maar blijf wel regelmatig eten.

Kraamzorg regel ik na de 12 weken, vorige keer ook gedaan.

Ik spreek jullie vanavond na de echo weer. Fijne dag

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sharon fijn dat je gister ook echo heb gehad, ik hoop dat die pillen helpen tegen misselijkheid.

 

De dames van vandaag veel pelzier bij de echo.

 

Ik ben ook wel beniuewd naar een echo van een 2ling, heb het ooit gezien, was mooi.

 

Ik ga helemaal geen 3D of pret echo laten maken, ik heb toch steeds echo's in het zh en daar kunnen ze het geslacht toch wel steeds bevestigen.

Heb net wel met de verzekering gebeld en ik kan gewoon bij de gyn onder controlle blijven en bij de vk terecht wordt beide vergoed.

 

We gaan vrijdag beginnen met de badkamer verbouwen en een stuk van onze slaapkamer word er bij getrokken, zie er zooooooo tegenop, kan misschien wel niet 3 weken thuis douchen, en niet boven naar de wc, moet snachts dus helemaal naar beneden.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik moet zeggen dat ik me vandaag wel beter voel, maar het kan ook toeval zijn.

Medusa wat fijn dat je bij de vk en gyn. Tegelijk kan, goeie verzekering!

Ik heb nog niet gebeld, wil volgende week even afwachten. Dan kan ik me ook aanmelden en kijken bij welke verloskundige ik terecht kan.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja wij hebben een hele goede verzekering, wij hebben ook 5 ivf pogingen, gelukkig niet nodig.

Wij wonen in een klein dorp en onze vk is voor 3 dorpen tegelijk, dus veel keus hebben wij niet :-)

Met 10 weken ga ik me aanmelden bij de kraamzorg.

 

Ik voel me echt goed in verhouding, ik ben smiddags wel erg moe en voel ik me niet zo lekker en ik moet echt met regelmaat eten, want mn eten lijkt wel gelijk verteerd, maar dat is het ook verder totaal niet het idee dat ik zwanger ben of kwaaltjes heb, alleen heb ik al echt een bolle buik ( ben als niet slank ) maar zie er nu echt zwanger uit.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi dames,

 

Hoe is het hier?

 

Sharon76, ik heb me met 8 weken al aangemeld voor kraamzorg. In Almere heb je best veel kraamburo's, maar degene die ik wil heeft een wachtlijst. Vandaar dat ik er zo vroeg bij was. Manlief en ik hebben vandaag een rondleiding gehad op een kinderdagverblijf. Zag er allemaal keurig uit.

 

Sissy, oh sorry dan heb ik me vergist (gebeurd de laatste tijd nogal vaak...) maar ondanks dat het geen 3D echo's zijn ben ik heel erg benieuwd naar de wondertjes in je buik. Vind het zo bijzonder, twee kindjes in één mama.

Ik snap je gedachtes hoor over dingen regelen etc., maar het moet toch gebeuren. Ik heb me ook al vroeg aangemeld voor kraamzorg en vandaag zelfs al wezen kijken voor kinderopvang.

Ja, manlief en ik hebben beide het gevoel dat we een klein mannetje gaan krijgen :):) Maar ga, we gaan het de 15e meemaken! Ben erg benieuwd.

 

Benbri, hahahahahaha,... ik ben i.d.d. geen BN-er, maar zoals ik al schreef vinden manlief en ik mevrouw Babyfocus niet zo'n aardig figuur, vandaar onze keuze voor dr. Papa. Mocht ik tussendoor een echo willen doen om ff naar ons wondertje te kijken, dan ga ik wel naar Babyfocus. En de prijs is hetzelfde, 60 euro. Dus ach... ;-)

Oh ja, gefeliciteerd met je 16 weken :):)

 

 

Pjessie, simonja, moontje, veer; hoe waren de echo's?

Zo brutaal als ik ben, heb ik nog ff een 12 weken echo weten te roggelen, yes yes yes! Dus 26 aug. kan ik weer ff spieken :):)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Volgende echo:

18 augustus : Veer (1e afspraak vk)

18 augustus : Simonja (wekelijkse 3D echo)

23 Augustus : Caroline (echo)

23 Augustus : Sharon76 (termijnecho)

25 Augustus : Melis25 (2e afspraak vk)

26 Augustus: Melis25 (pretecho (extra:))

30 Augustus: ChrisH (echo i.v.m. nekplooimeting)

31 Augustus : Medusa ( echo )

2 September: ChrisH (echo)

3 september: Sylvia (echo)

​6 september: Sissy (echo)

6 September: Medusa (1e afspraak vk)

12 September: Simonja (echo i.v.m. nekplooimeting)

12 September: Disi (12 weken echo)

15 September: Melis25 (pretecho + geslachtsbepaling)

14 oktober: Melis25 (20 weken echo)

17 Oktober: Moontje (20 weken echo)

17 oktober: Sissy (20 weken echo)

 

Uitgerekend op...

4 Maart : Moontje

6 Maart : Ansje20

6 Maart : Caroline (2ling)

7 Maart : Lynn

7 Maart : Veer

9 Maart : Melis25

11 Maart : ChrisH (2ling)

11 Maart : Sissy (2ling)

14 Maart : Sylvia83

15 Maart : Pjessie (2ling)

15 Maart : Simonja

26 Maart : Sharon

26 Maart : Disi

29 Maart : Medusa

Link naar reactie
Delen op andere sites

hi dames.

Mijn termijnecho was goed. Op basis van die meeting ben ik vandaag 10w5d ipv 9w4d. Scheelt nogal.

Ik heb de nekplooimeting moeten verzetten omdat september te laat was obv deze berekening. Ik heb deze nu op 29 augustus om 8.45 en om 13.00 stappen we in het vliegtuig naar Spanje.

Als ik dan nog bijna een week voorloop wordt mijn uitgerekende datum aangepast. Fijne avond.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Jippie... vandaag 10 weken!!! :happy3:

Gaat best snel eigenlijk!!

 

Meiden, wat wordt er hier toch veel en druk geschreven!! Heel gezellig en leuk, maar ik kan het soms bijna niet bijhouden...hoop dat jullie het me vergeven..:)

 

Simonja, wat groeit jouw kleintje hard zeg!! Wow, die heeft haast! haha... leuk hoor! Fijn dat alles goed was, altijd weer een geruststelling!

 

Melis, wat leuk dat je met 12 weken alweer een echo krijgt!!

Ben wel een beetje jaloers..haha..nee hoor. Maar ik krijg pas over 2 weken mijn 2e echo. Eigenlijk zou ik elke dag wel even willen kijken of alles nog steeds goed gaat daar binnen:) Maar ja, geduld..

 

Sharon wij hebben met 9 weken ook al de kraamzorg geregeld. Ik vond het eerst ook belachelijk vroeg, maar ja, mocht het toch nog misgaan dan is het op zich ook zo wel weer afgezegd denk ik dan maar. Het kan maar geregeld zijn. Kinderopvang moeten wij nog regelen. Maar heel misschien passen mijn schoonouders een dagje op en dan zijn we er al uit. Ik ga namelijk maar 2 dagen werken en mijn man 4 dagen. Dus hebben we maar 1 dag opvang nodig. Valt allemaal wel mee.

Weten jullie al of, en hoeveel dagen, je blijft werken??

 

Melis, ik wist trouwens niet dat ze met 15 weken al een geslachtsbepaling kunnen doen joh! Da's echt al heel snel!!

Wij willen ook wel heel graag weten wat het wordt hoor, veeeeeel te nieuwsgierig!!:D Maar dat zal bij ons wel gewoon met de 20 weken echo gaan worden.

Ik denk trouwens ook een jongetje..haha...maar dat komt vast omdat we steeds over 'hem' praten voor het gemak. Dus zal nog omschakelen worden als het toch een meisje wordt..:)

 

Andere meien, hoe waren jullie echo's vandaag?

 

Fijne avond allemaal!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

O ja, mijn echo-datum klopte niet, dus vandaar nog maar even het lijstje:

 

Volgende echo:

18 augustus : Veer (1e afspraak vk)

18 augustus : Simonja (wekelijkse 3D echo)

23 Augustus : Caroline (echo)

23 Augustus : Sharon76 (termijnecho)

25 Augustus : Melis25 (2e afspraak vk)

26 Augustus: Melis25 (pretecho (extra:))

30 Augustus: ChrisH (echo i.v.m. nekplooimeting)

31 Augustus : Medusa ( echo )

1 September: Sylvia83 (2e echo, termijnecho)

2 September: ChrisH (echo)

​6 september: Sissy (echo)

6 September: Medusa (1e afspraak vk)

12 September: Simonja (echo i.v.m. nekplooimeting)

12 September: Disi (12 weken echo)

15 September: Melis25 (pretecho + geslachtsbepaling)

14 oktober: Melis25 (20 weken echo)

17 Oktober: Moontje (20 weken echo)

17 oktober: Sissy (20 weken echo)

 

Uitgerekend op...

4 Maart : Moontje

6 Maart : Ansje20

6 Maart : Caroline (2ling)

7 Maart : Lynn

7 Maart : Veer

9 Maart : Melis25

11 Maart : ChrisH (2ling)

11 Maart : Sissy (2ling)

14 Maart : Sylvia83

15 Maart : Pjessie (2ling)

15 Maart : Simonja

26 Maart : Sharon

26 Maart : Disi

29 Maart : Medusa

Link naar reactie
Delen op andere sites

Simonja: zo, dat scheelt inderdaad zeg, ruim een week. Dat is nogal wat. Wel fijn dat alles weer helemaal goed was. En dan eind augustus de nekplooimeting voordat jullie op vakantie gaan. Dan ga je met een gerust hart op vakantie, daar gaan we voor!

 

Medusa: wat fijn dat jouw verzekering beide vergoedt. Die van mij helaas niet. Ach, het is niet anders.

 

Melis: haha, ach, ik begin ook al af en toe dingen door elkaar te halen hoor. Zullen de hormonen wel zijn. Mooi dat je nog weer een extra echo heb weten te regelen. Leuk, kan je weer even spieken.

 

[ATTACH=CONFIG]2033[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]2032[/ATTACH]

 

Heb ook even de echo foto's van vorige week hierbij gezet. Je kan nog een armen of beentjes onderscheiden (mijn broer vond het meer hamstertjes), maar wel leuk om te zien hoe ze met z'n tweetjes in mijn buik zitten.

 

liefs,

sissy

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sharon tuurlijk mag je dat weten :-) wij zitten bij Zorgzaam dat is de verzekering van defensie

 

Simoja, dat is prettig als je er ineesn een week bij heb :-) misschien wordt je datum dus aangepast.

Zo heb je dan nog wel tijd om op schiphol te komen??? lekker hoor nog vakantie Spanje tegoed.

 

hahahahaha Melis, er toch nog ff een xtra echootje te pakken, jij bent verslaafd aan het spieken naar beeb :-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sylvia: yes, ook alweer 10 weken vandaag. Wat gaat het dan ook eigenlijk ook weer hard he, dat heb ik ook heel sterk nu ik over de 10 weken ben.

Wij weten nog niet precies hoeveel we straks gaan werken. Ik werk nu 36 uur (om de week 1 dag vrij) en manlief werkt 4 dagen. Ik wil sowieso minder werken, maar weet nog niet precies hoeveel. Heb nu wel sterk het gevoel dat ik vooral in het begin meer thuis wil zijn met die kleintjes. Ik kan altijd weer meer gaan werken als ze bijvoorbeeld 1 jaar oud zijn ofzo. Heb op mijn werk al om salarisberekeningen gevraagd. Weet dus ook niet precies hoeveel dagen we de kleintjes naar het kdv willen brengen.

 

Kan ik me trouwens soms echt druk om maken hoe dat financieel straks allemaal gaat, minder inkomsten, meer uitgaven, hmmm, houd ik dan nu elke maand zoveel over dat dat straks makkelijk kan? Ach, volgens geef je geld uit naar hoeveel je hebt, dat probeer ik me maar voor te houden. En iedereen lukt het, dus dan zal het bij ons ook wel loslopen dacht ik zo. Herkennen jullie dit of zijn jullie heel relaxed hierin?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat leuk zeg die echo's van een 2ling.

 

Simonja was jij dat met je spuug verhaal dat je zoontje je na deed???

erg grappig is dat he.

Ilona deed mij ook na, alleen met plassen, ze was laatst aan het plassen en had dr hand tussen dr beentjes, denk wat doet ze nou toch, is ze klaar haalt ze dr hand weg heeft ze in een beker geplast, hahahaha ze ziet mij natuurlijk in die kannen plassen voor MvM

Echt lachuh hoe ze papagaaien

Link naar reactie
Delen op andere sites

Medusa, ik was idd diegene met dat verhaal van zoonlief maar jouw dochter kan er dus ook iets van. Super leuk he?

Wij vertrekken vanaf Eindhoven op vakantie en ik woon in Etten-Leur dus dat gaan we (net) redden. Beetje stressen voor de vakantie...hahah

 

Sissy, super gaaf die twee kleintjes in je buik. Ik vind het ook wel heel bijzonder om te zien. Nog nooit gezien.

 

Voor wat betreft die vraag mbt uitgaven, daar ben ik helemaal niet mee bezig. Ik werk 36 uur (4x9) en manlief ook en we redden het nu makkelijk waardoor een tweede ook niet voor problemen zal zorgen.

 

Heb het lijste ook weer ff aangepast. Ik laat mijn uitgerekende datum voorlopig nog ff staan.

 

Volgende echo:

18 augustus : Veer (1e afspraak vk)

18 augustus : Simonja (wekelijkse 3D echo)

23 Augustus : Caroline (echo)

23 Augustus : Sharon76 (termijnecho)

24 Augustus: Simonja (wekelijkse 3D echo)

25 Augustus : Melis25 (2e afspraak vk)

26 Augustus: Melis25 (pretecho (extra:))

29 Augustus: Simonja (nekplooimeting)

30 Augustus: ChrisH (echo i.v.m. nekplooimeting)

31 Augustus : Medusa ( echo )

1 September: Sylvia83 (2e echo, termijnecho)

2 September: ChrisH (echo)

​6 september: Sissy (echo)

6 September: Medusa (1e afspraak vk)

12 September: Disi (12 weken echo)

15 September: Melis25 (pretecho + geslachtsbepaling)

14 oktober: Melis25 (20 weken echo)

17 Oktober: Moontje (20 weken echo)

17 oktober: Sissy (20 weken echo)

 

Uitgerekend op...

4 Maart : Moontje

6 Maart : Ansje20

6 Maart : Caroline (2ling)

7 Maart : Lynn

7 Maart : Veer

9 Maart : Melis25

11 Maart : ChrisH (2ling)

11 Maart : Sissy (2ling)

14 Maart : Sylvia83

15 Maart : Pjessie (2ling)

15 Maart : Simonja

26 Maart : Sharon

26 Maart : Disi

29 Maart : Medusa

Link naar reactie
Delen op andere sites

hallo dames,

 

graag zou ik ook mee willen schrijven in dit topic. heb meegescheven in topic wie start er in mei/juni.

 

 

 

gisteren hebben we onze eerste echo gehad. het hartje klopt! yesyes. we zijn vandaag 7 weken en 4 dagen. 31 maart 2012 uitgerekend dus echt op de valreep nog in maart 2012. we zijn ontslagen uit het radboud en mogen nu onder behandeling van een vk in de buurt.

 

Kwa kwaaltjes heb ik veel last van me maag en moeheid. Gisteren wezen zwangerschapszwemmen met een vriendin die 23 wk is en moet zeggen het is heel ontspannend.

 

Leuk om te lezen dat er zoveel kloppende hartjes zijn deze maand en zelfs een paar tweelingen! Top nieuws dat zoveel behandelingen gelukt zijn.

 

Lfs! Rican

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi hoi dames

 

Vanmorgen vroeg de echo gehad alles was in orde, ze zijn lekker gegroeid bijna 3 cm, ze waren flink aan het spartelen en 1 maakte zewlf een soort boxbeweging er leuk om te zien.

We hebben gelijk een afspraak gemaakt voor de 20 weken echo 26 oktober, maar eerst 15 sept naar de poli verloskunde

 

 

 

Volgende echo:

18 augustus : Veer (1e afspraak vk)

18 augustus : Simonja (wekelijkse 3D echo)

23 Augustus : Caroline (echo)

23 Augustus : Sharon76 (termijnecho)

24 Augustus: Simonja (wekelijkse 3D echo)

25 Augustus : Melis25 (2e afspraak vk)

26 Augustus: Melis25 (pretecho (extra:))

29 Augustus: Simonja (nekplooimeting)

30 Augustus: ChrisH (echo i.v.m. nekplooimeting)

31 Augustus : Medusa ( echo )

1 September: Sylvia83 (2e echo, termijnecho)

2 September: ChrisH (echo)

​6 september: Sissy (echo)

6 September: Medusa (1e afspraak vk)

12 September: Disi (12 weken echo)

15 September: Melis25 (pretecho + geslachtsbepaling)

15 September: Pjessie ( 2e afspraak poli verloskunde)

14 oktober: Melis25 (20 weken echo)

17 Oktober: Moontje (20 weken echo)

17 oktober: Sissy (20 weken echo)

26 oktober: Pjessie (20 weken echo)

 

Uitgerekend op...

4 Maart : Moontje

6 Maart : Ansje20

6 Maart : Caroline (2ling)

7 Maart : Lynn

7 Maart : Veer

9 Maart : Melis25

11 Maart : ChrisH (2ling)

11 Maart : Sissy (2ling)

14 Maart : Sylvia83

15 Maart : Pjessie (2ling)

15 Maart : Simonja

26 Maart : Sharon

26 Maart : Disi

29 Maart : Medusa

Link naar reactie
Delen op andere sites

Pjessie en Medusa, fijn dat de echo's goed waren!

Wat een actie van je dochter Medusa, hahah grappig zeg, ze doen alles na!

 

Sissy, wow wat een mooie echo's! Wat leuk om eens een tweelingecho te zien, ziet er toch weer anders uit als dat ik me voorgesteld had, liggen ze nu boven elkaar?

 

Melis, hoe doe je dat toch? Mag je weer een extra echo. Super man! Vriendlief en ik balen al dat we weer zo lang op de volgende echo moeten wachten(20 weken)

Wie weet hoe duur een pretecho maken is? Misschien dat we dat nog wel kunnen doen.

 

Sylvia, 10 weken! Weer een mijlpaal bereikt!

 

Rican, welkom en gefeliciteerd met je zwangerschap! Hoe voel je je?

 

Liefs en een fijne dag! Moet werken van 9.00-18.00 en heb helemaaaal geen zin. Herkennen jullie dat? Dat je je soms naar je werk toe moet slepen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden