Jump to content

fotootjes juli 2011


pleun79

Recommended Posts

ik wilde met jullie al weer de juli fotos delen dus maar een topic aan gemaakt

 

 

[ATTACH=CONFIG]1661[/ATTACH]stan met zijn nichtje kyra die afgelopen vrijdag 1-7 is geboren ,wat is hij groot he tegenover een pasgeborenen

 

[ATTACH=CONFIG]1662[/ATTACH]smylie in mc

 

[ATTACH=CONFIG]1663[/ATTACH]ollekebolleke

 

[ATTACH=CONFIG]1664[/ATTACH]kijk ben ik niet stoer in mijn nieuwe stoel en zit ik niet al goed?

 

[ATTACH=CONFIG]1665[/ATTACH]en ik kan ook al een klein flesje met water zelf vasthouden en leeg drinken goed he

Link to comment
Share on other sites

Ja elinorac....dat dacht ik dus ook.

Heb eerst Pien d'r handtekening zitten bekijken en inderdaad, ze heeft echt een zoon en een dochter.

Ach ja, tegenwoordig kan alles hè en is roze niet alleen maar een meisjeskleur. (Maar toch denk ik bij roze wel als eerste aan een meisje ;-)).

Link to comment
Share on other sites

Hahaha! Tja.. het enige hoedje dat mijn ventje ophield tijdens de vakantie

 

Herkansing dan :-)

1 x bloot, daar kan ik geen missers mee maken

1 x typisch meisje

1x jullie mogen raden ????

 

[ATTACH=CONFIG]1701[/ATTACH]

 

[ATTACH=CONFIG]1700[/ATTACH]

 

[ATTACH=CONFIG]1702[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Tis hartstikke duidelijk hoor, je ziet echt goed wie jongetje en wie meisje is en bovendien wist ik het toch ook! Haha ik zat je maar te plagen... Wat een leuke foto's en stoer dat jullie met die 2 kleine apen naar Portugal zijn gegaan...

Link to comment
Share on other sites

Ha Caroline,

 

Nog eventjes en je hebt je eerste echo, ik vind het zo fantastisch dat je zwanger bent. Weet je dochtertje het al?

 

Portugal was een waar genot, maar heeft wel even aan voorbereidingstijd gekost. Moest natuurlijk vooraf weten dat alles in kannen en kruiken was. We hebben de eerste 9 nachtjes een gastenhuis op een boerderij gehuurd met gedeeld zwembad (wasmachine natuurlijk aanwezig!). Het was een ideale formule voor ons, want als de kindjes op bed lagen dan werd het 3-gangen diner door de eigenaren bij ons op het terras geserveerd. Ideaal natuurlijk!

 

De volgende 7 nachten hadden we een mega luxe huis met prive zwembad, buitenkeuken en lekkere tweepersoons loungebedden gehuurd (en natuurlijk weer de wasmachine!). Tijdens het middagslaapje van onze moppies lagen wij lekker op dat bed te lezen en na 21.00 uur was de buitenkeuken ons terrein ;-)

 

Liefs Pien

Link to comment
Share on other sites

mooie foto's!

 

Die broodfoto is inderdaad geniaal.

 

Pieneke, mag ik het adres van dat gastenhuis (website?) Klonk mij namelijk erg goed in de oren. Zit er namelijk over te denken om deze winter naar een warmer oord te reizen, hangt af van de ontmoeting met ons zoontje (wie is het, hoe is hij en hoe gaat het met mij).

 

[ATTACH=CONFIG]1703[/ATTACH] De eerste stapjes (in haar regenbroek)

Link to comment
Share on other sites

Wat een geweldige foto Ursela, met die grote regenbroek!

 

Oh Pien, dat klinkt als een droomvakantie!! Zo hebben jullie er ook wat aan gehad, heerlijk hoor! En het vliegen ging ook goed? Dat vond ik minder, zijn toen dochterlief 18 maanden was naar Corfu geweest, ging op zich goed maar wel een gedoe om haar bezig te houden en steeds op schoot met turbulentie etc... Ben toch al geen held met vliegen...

Nee, ze weet het nog niet, willen eerst een kloppend hartje afwachten dus vertellen het haar 22 juli... Ben benieuwd hoe ze reageert want de tijd dat ze zei: 'ik wil een zusje' is al een hele tijd geleden... Ze vindt het volgens mij wel prettig zo: alle aandacht van ons, alle spullen van haar... Dus ik verwacht niet dat ze me om de nek vliegt, ze zal aan het idee moeten wennen denk ik...

Link to comment
Share on other sites

Wat mooie plaatjes zeg!

 

Kan natuurlijk niet achter blijven met ons meisje hier voor het eerst een waterijsje alleen aan het eten. Ruim 8 maand alweer wat gaat de tijd toch snel en wat worden ze snel groot!

[ATTACH=CONFIG]1730[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Wat een super leuke foto's!

Henkiepenkie jouw foto's zijn echt werelds. Je ene mannetje in zijn BMW en de andere heerlijk korstjes aan het verscheuren. Superleuk!

 

Hieronder een foto van Evi's eerste vastgelegde lach en ze is al supersterk in haar nek. Zo tot zover deze trotse mama :laugh:

[ATTACH=CONFIG]1743[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1744[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1745[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hallo dames,

 

Ik ben weer terug van weggeweest.

Kian is ondertussen alweer 11 maanden.

Ik ga weer eens even bijlezen want ik zie alweer zoveel foto's en verhalen voorbij komen van oude bekenden.

Lfs Nicole en Kian

[ATTACH=CONFIG]1797[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1798[/ATTACH][ATTACH=CONFIG]1799[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use