Jump to content

zwanger van C kwaliteit


roseflower

Recommended Posts

Ik kan begrijpen dat je teleurgesteld bent, maar er zijn hier genoeg meiden zwanger geraakt van een c-kwaliteit/mindere kwaliteit ( met fragmentatie). Goede kwaliteit zegt ook niet alles. Laat je dus niet gek maken, het hangt van zoveel factoren af, succes met de wachtweken.

 

Meiden kom maar op met die positieve verhalen :)

Link to comment
Share on other sites

Hi roseflower,

 

Bij mijn tweede ICSI poging zijn er twee B-embryo's teruggeplaatst : niet zwanger. Bij de derde poging een B- en een C-embryo.....en daar ben ik zwanger van geworden. Hierboven ligt nu een prachtige zoon van 8 maanden te slapen.

Bij mij waren het dus geen twee C-embryo's, maar wie zegt dat het C-embryo niet is blijven plakken!

 

Bij de tweede ICSI poging waren alle uitslagen beter, meer eicellen en beduidend meer embryo's. Dus zo zie je maar, dat zegt helemaal niets! Ik begrijp dat je teleurgesteld bent, maar ik ben een goed voorbeeld van en positief verhaal!

 

Heel veel sterkte in de komende k. weken....

 

Groetjes,

Fientje1

Link to comment
Share on other sites

dank je voor je verhaal!

ja ik was idd wel wat teleurgesteld, ik had er niet op gerekend, stom natuurlijk!

de gynaecoloog was wel positief omdat ik nog jong ben (25) en heb al 2 zwangerschappen gehad op de natuurlijke wijze, 1 zoon van 3 en 1 miskraam met 6 weken.

maar ja.....

Link to comment
Share on other sites

Helemaal niet stom, ik had precies hetzelfde!

De 2e poging waren er (zo uit mijn hoofd...) van de 12 goede eicellen 8 bevrucht. En de 3e poging van de 8 maar 4 ....ik zag toen echt onze hele poging in duigen vallen, was zo'n beetje ontroostbaar.

Maar, zo zie je : de wonderen zijn de wereld nog niet uit!

 

Ik duim voor je dat het lukt!

Link to comment
Share on other sites

Mijn nichtje is ook zwanger geworden van een 2-cellig C kwaliteit embryo.. Een heel mooi kindje ook nog eens!

 

Het is niet ideaal maar het kan dus wel!!!

 

Positief denken. Waarom zou het bij jou dan niet lukken?!

 

Groetjes en heel veel succes meid

 

Noor

Link to comment
Share on other sites

Hoi allemaal,

 

Jullie schrijven hierboven over a,b,c-kwaliteit.

We hebben vandaag een terugplaatsing gehad en 2 embryo's teruggeplaatst gekregen; eentje van 7-cellen, eentje van 8-cellen.

Valt die onder c-kwaliteit of hoe moet ik dat zien? Ik weet wel dat het geen toppers zijn, en ik heb het idee dat die 7 en 8 cellen niet 'best' zijn, maar ik heb er weinig verstand van (al hebben we al 3x een ivf-behandeling achter de rug).

 

Purple

Link to comment
Share on other sites

Wauw dat is mooi nieuws! Gefeliciteerd!!

En dat geeft mij ook weer moed 

Ze hebben vrijdag twee Emmy's teruggeplaatst van redelijke kwaliteit. ( is dat dan b kwaliteit???)

Ik heb me daar wel een beetje zorgen over gemaakt, had zelfs geen cryo 's.

Maar nu ik dit weer lees wordt ik weer helemaal blij 

 

Nog meer positieve verhalen? ;)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use