Jump to content

miskraam na 16 weken


girl82
 Share

Recommended Posts

hallo dames, ik heb een vraag over de ivf vergoeding. ik was na 7,5 jaar spontaan zwanger geworden, maar helaas bij 16 weken ging het mis.mijn watervliezen waren gebroken.en de baby zat zonder vruchtwater.na een infectie werd ik ingeleid.op dat moment stort mijn wereld in.mijn droom werd een nachtmerrie.voordat ik zwanger werd zat ik in mm.ik had al 2 mislukte ivfpogingen achter de rug.nu hoor ik van mensen dat ik misschien weer recht op 3 ivf pogingen heb.is dat waar of niet?

ps. sorry voor de lang verhaal!

 

alvast bedankt.

Link to comment
Share on other sites

Beste girl,

 

Wat vreselijk dat het mis is gegaan bij je.... Ik leef echt met je mee.

 

Normaal gesproken is het inderdaad zo dat je na een miskraam na de 12 weken, je weer echt hebt op drie behandelingen.

 

Ik wens je heel veel sterkte toe!

 

Ivfsh

Link to comment
Share on other sites

Vreselijk wat je hebt moeten meemaken!!

 

Helaas weet ik hoe het voelt,bij mij was het 21 weken.

Veel sterkte en een warme knuffel van mij!

 

Het verschilt wel wat per verzekering want ze zijn er mee aan het klooien.

Bij mij is het 16 weken en dan weer 3 nieuwe pogingen.

 

Successs!!

Link to comment
Share on other sites

Girl wat vreselijk...ik denk dat je vraag inmiddels wel beantwoord is... maar ik kan je verbijstering gewoon voelen. Wat een vreselijk drama.Ik kan je alleen maar heel veel sterkte toewensen. pfff mijn maag draait er van om. Arme jij...Veel liefsnoor

Link to comment
Share on other sites

Girl wat vreselijk voor je! Heel veel sterkte met dit verlies. Ik kan me voorstellen dat je wereld instort.

Bij mij geldt voor drie nieuwe pogingen: een gerealiseerde zwangerschap (al dan niet via IVF) van minimaal 10 weken na de punctiedatum bij ongewenste kinderloosheid. Als het goed is staat het wel in de algemene voorwaarden van je verzekering. Je zou eens op de site te kunnen kijken.

Link to comment
Share on other sites

Wat vreselijk. Heel veel sterkte met dit grote verdriet.

 

Qua vergoeding, dit bepaald de arts die de IVF zal gaan declareren, niet de verzekering.

Link to comment
Share on other sites

O nee he?!! Meid, wat verschrikkelijk!! Helaas weet ook ik hoe het voelt, ik heb hetzelfde meegemaakt als jou! Het is inderdaad HEL!!!!!!! Pas goed op jezelf en op je partner en blijf dicht bij elkaar! Ondanks dat ik weet waar je doorheengaat kan ik niet de woorden vinden om je te troosten, wel wil ik je heel, heel veel sterkte toewensen met dit enorme verlies!

 

Voor wat betreft je vraag mbt vergoedingen: ook bij ons stond de teller (voor de verzekering) weer op 0.

 

Dikke knuffel en liefs Esly!

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hallo girl,

 

Sorry ik lees net oas je bericht, ohhh meid wat verschrikkelijk zeg!! Bij ons ging het dan wel later mis maar hadden weer recht op 3 nieuwe behandelingen. De behandelend arts kan en schrijven opstellen waarin het zkh verklaart bij welke ter in jullie jullie kindje verloren zijn.

Ik wens jullievveel sterkte en kracht en alle succes voor een nieuwe zwangerschap.

Lieve groet

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Wel wat laat, maar ook bij ons werd er geheel niet over gesproken, In de voorwaarden van de verzekering staat na 12 weken. ( bij ons ging het mis na 22 weken en 2 dagen)

Succes en laten we allemaal hopen en duimen dat je genoeg hebt aan 1 poging en dat die helemaal gaat slagen!

 

liefs Zomer

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use