Jump to content

Artikel over onvruchtbaarheid


Bloempje

Recommended Posts

Hai allemaal.

 

Een tijdje geleden heb ik een artikel geschreven over onvruchtbaarheid. Over hoe het is als je het zelf meemaakt. Momenteel hebben we net een mislukte cryo-poging achter de rug. Het houdt me dus momenteel (weer) erg bezig. Daarom wil ik de link graag met jullie delen. Hij staat hier: Haar baarmoeder huilt en zij huilt mee.

 

Lieve groetjes,

Bloempje.

:icon_flower:

Link to comment
Share on other sites

@Bloempje; wat een ontzettend mooi artikel...natte ogen en kippenvel! Het klopt zo wat je schrijft....je omgeving vergeet zo snel en realiseert zich niet hoe het voelt om je telkens weer op te moeten laden en te leven tussen hoop, blijdschap, teleurstelling en verdriet!

Link to comment
Share on other sites

Heel lief van jullie, dank je wel!

Ik kan daar zien hoe vaak dat artikel gelezen is en evt. via welke verwijzing (maar niet door wie hoor). Met het plaatsen op 15 november '11 werd het wel een aantal keer bekeken, maar de laatste tijd af en toe nog maar een keertje. Via deze site hebben er vanavond al 38 mensen het gelezen, 3 zelfs 2x. Dat is voor mij ook heel fijn om te zien. Ook het forum hier op zich: het geeft me echt het gevoel: ik ben niet alleen. Sommigen gaan op dit moment door precies hetzelfde heen als ik. En dat is toch ergens een steun voor me. Een cyberhug voor jullie allemaal!

:knuf:

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Bedankt voor jullie complimentjes. En voor het op jullie Facebookpagina zetten, Otjes en Sandra81! Het artikel werd nog wel af en toe gegoogeld, maar het was me wel opgevallen dat iemand het op Facebook had gezet; daarvandaan werd er ineens druk doorgeklikt, 7 en 8 april. (Op beide dagen 24 keer.) Maar ik had natuurlijk geen idee wie het erop had gezet. Hier kom ik ook niet zo vaak als ik niet met een behandeling bezig ben; ik merk dat het toch best veel impact op me heeft. En nou zie ik dit; grappig!

Mocht er iemand in geïnteresseerd zijn; via m'n nick naast m'n foto daar (Toontjehoger75) zie je een lijst met de andere artikelen die ik geschreven heb (wel heel andere onderwerpen dan dit hoor). Ik ben graag met lettertjes bezig. :-)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use