Jump to content

Geboren Kaat en Bram, dochter en zoon van Caroline


Sylvino

Recommended Posts

Met veel genoegen open ik dit bijzondere topic voor Kaat en Bram, dochter en zoon van Caroline :speen:

Op 14 februari 2012 zijn ze geboren :love9:

 

Iedereen maakt het goed en ze zijn thuis.

 

Caroline hier ook nogmaals van harte gefeliciteerd met dit bijzonder duo.

Geniet ervan samen met je dochter en man.

X

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 110
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Caro, man en dochter: eindelijk is het zo ver jullie grootste wens is uitgekomen en ze zijn er: jullie koningskoppel! Geniet van deze bijzondere tijd en van elkaar. Van harte! Geweldige namen trouwens.

 

Dikke knuffel moontje

 

Ps zat met tranen in mijn ogen toen ik las dat ze er eindelijk waren, na alle moeite die jullie hebben moeten doen om jullie droom uit te laten komen. Zo zie je maar, doorzetten loont.

Link to comment
Share on other sites

Caro en man...ook hier nogmaals van harte gefeliciteerd met jullie bijzondere tweetal! En wat een lieve namen hebben jullie gekozen voor jullie wondertjes!

Hoe vind je kleine grootste meid dit alles?

Geniet van de komende tijd!

Link to comment
Share on other sites

Lieve Caroline,

 

Van harte gefeliciteerd met je je twee kanjers: kaat en Bram. Wat een ontzettend leuke namen en wat heerlijk dat ze er zijn!!!

Ga er heerlijk van genieten samen met je vriend en je dochter. Ben heel benieuwd naar een foto!!!

Xxx

Link to comment
Share on other sites

Lieve Caroline, ook van mij hier in je 'eigen' topic nogmaals van harte met jullie kanjers.. wat een heerlijke namen hebben jullie bedacht.. geniet van ze (en van de kraamhulp!).. ik bel wel tzt om ze te komen bewonderen..

Lieve groet, San

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use