Jump to content

Beste resultaat:extra pregnyl of utrogestan in WW


jekke
 Share

Recommended Posts

Hallo dames

 

Ik heb een vraagje wie heeft er extra pregnyl gespoten tijdens de wachtweken en wie heeft het

gewoon gedaan met de utrogestan, ik was heel benieuwd naar de resultaten van welke 2 beter is? Welke van de 2 heeft het beste resultaat?

Link to comment
Share on other sites

Bedankt voor jullie reacties. Ik wilde het de vorige keer ook met pregnyl maar dat mocht niet omdat ik tegen ovenstimulatie aan zat. Januari ga ik weer starten, de 3e ivf voor mij.Hoop dat het nu een keer raak mag zijn. Jullie allemaal gefeliciteerd met jullie zwangerschap. Hebben jullie nog tips over voeding of bepaalde vitamine die jullie geslikt hebben?

Link to comment
Share on other sites

Ik heb zelf bij de 4e tp gekozen voor accapunctuur.

Heb ook een deel vergoed gekregen van mijn ziekenfonds,valt onder alternatieve geneeswijzen(ziekenfonds ook gebeld,ze leggen alles uit)

En ben toen wel zwanger geworden...... ja of dat geholpen heeft uiteindelijk dat kan ik natuurlijk niet zeggen.

 

Voordat ik ging stimuleren met hormonen heb ik vit e / visolie / foliumzuur / en ook 100% granaatappelsap 1 glaasje per dag, walnotenolie en tarwekiemolie 1 theelepeltje per dag, en manlief had zink en nog iets daar kan ik niet meer op komen..?

De eicellen moeten beter geweest zijn en het zaad ook want ik had 11 embryo's (van de 20,zie onderschrift) die ingevroren konden worden.

 

Ga duimen dat 2013 jou jaar wordt, heel veel succes!!!!! Het is slopend,maar blijf hoop houden, die was ik ook verloren,en gelukkig niet nodig geweest.

Heb je geen cryo's gehad bij je vorige pogingen?

 

Liefs saba

Link to comment
Share on other sites

hoi Saba bedank voor de tips, en had bij de andere 2 behandelingen elke keer maar 1 cryo, allemaal niks geworden. Ik heb een dochter en mijn man heeft ook een dochter maar samen hebben we nog geen kinderen, maar we hebben bewezen dat het lukt om kinderen te kunnen krijgen , maar man heeft traag zaad vandaar ivf, in januari gaan we onze 3 e ronde in ik hoop dat het nu een keer raak mag zijn. Jij bent pas bevallen lees ik gefeliciteerd. Had jij bij de laatste terugplaatsing extra pregnyl gespoten?

Link to comment
Share on other sites

Graag gedaan ;) Ja dank je wel, ik ben zeer dankbaar dat het uiteindelijk is gelukt!

Jammer dat het bij jullie nog niet is gelukt!!!

 

Ja klopt en de 10.000E voor de eisprong, en 3x 1500E bijgespoten.

 

Mijn man heeft ook traag zaad, wij hebben ICSI gehad, waarom doen ze bij jullie geen ICSI(mischien meer bevruchtingen) of gaat de bevruchting wel goed?

Link to comment
Share on other sites

Hier dus utro en Etos zwanger worden en omega 3-6-9 oid. Kinderasperine wordt ook wel eens gebruikt. Er is een heel topic over supplementen maar op mm telefoon is het lastig zoeken. Sommige dingen moet je juist vantevoren al slikken, maar bijvoorbeeld asperine pas na de punctie dus let daar wel op ;-) Verder denk ik dat je mindset meer doet dan welk sapje dan ook maar dat komt meer uit mijn ervaring. Ik zag onze kansen klein in de laatste IcSI en had al folders over adoptie besteld en bam, tweeling! Niet gezegd dat je het kunt sturen of dat het je eigen schuld is als het mislukt natuurlijk he! Het blijft ook een mysterie soms waarom het wel of niet blijft plakken...

Link to comment
Share on other sites

Hoi Saba de bevruchtingen gaan goed had de 1e keer 6 bevruchte eicellen en de 2e keer 8 bevruchte eicellen. Ik hoop dat ik deze keer niet tegen ovenstimulatie aanzit dan vraag ik ook om de extra pregnyl.de laatste ivf Zat ik namelijk aan 21 eicellen, dat was heel veel.

 

en sorpresa wat leuk een tweeling, dat had je nooit durven denken natuurlijk en nu heb je 2 kindjes in een wiegje liggen, echt super leuk. En die minder aspirine is dat de sinas pril of niet? Heb jij die ook gebruikt toevallig?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use