Jump to content

Hilarische kinder uitspraken........


Guest lindaah

Recommended Posts

Guest lindaah

Kinderen zijn zo lekker bijdehand en denken heerlijk simpel.

Hebben jullie een zoon of dochter neef of nichtje die weleens een uitspraak heeft gedaan of iets een bepaalde naam gegeven waar je zo vreselijk om moest lachen.....deel het hier met ons.

Link to comment
Share on other sites

Guest lindaah

Mijn zoon van 9 zei pas geleden toen we het vertelde van de zwangerschap of de baby nu al in het vruchtensap lag.....:happy:

Link to comment
Share on other sites

Hihi popje!

 

Whaha vruchtesap!

 

Mijn zoon van 5 stond toen hij 2 was in de lift. Samen met mij en mijn hoogzwangere vriendin en nog wat mensen. Ik wijs naar haar buik. Baby zegt hij. Heel knap! 3 tellen later wijst hij naar haar borst en roept in de volle lift :

 

Dikke tieten!

 

Whaha

Link to comment
Share on other sites

Mijn buurjongetje van 7 jaar had laatst een vriendje te spelen. Ze deden verstoppertje. Vriendje ontdekte in de kledingkast van buurjongetje een pak luiers, hij is nog niet helemaal zindelijk 's nachts. Vriendje: draag jij nog luiers?!!??! Buurjongetje is even stil, en zegt dan: "nee hoor. Onze buren hebben een baby, J.asmijn, en babies plassen héél veel. Ze hebben zóveel luiers nodig dat het niet mee in hun huis pastte, en omdat ik nog ruimte had in mijn kast vroegen ze of die luiers hier mochten staan". Vriendje: oh ok, dat is slim. En ze speelden weer verder....

 

Note: we wonen in een groot vrijstaand huis, de buren ook, en hebben nog 2 slaapkamers over en een hele grote zolder :-)

Link to comment
Share on other sites

Hahaha die is wel goed zeg kinder zijn echt slim

 

Die met dikke tieten ooooo wat hilarisch

 

Mijn nichtje komt een man in rolstoel tegen en zegt u kan toch niet lopen nee zegt de man maar waarom heb je dan schoenen aan ze was toen 2 jaar

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Whahaaha, die van de dikke tieten. Geniaal!

 

Wij hebben zelf een schriftje bijgehouden met leuke en aparte uitspraken van ons zoontje. Leuk om dan later weer eens terug te lezen, want je vergeet dingen toch vaak weer snel.

Zo was hij voor de eerste keer bewust aan het zweten tijdens een warme zomerdag. Zei hij lichtelijk geschrokken: mama, ik ben aan het smelten.

 

Nu pas geleden nog. Hij wilde altijd met mij trouwen, maar nu hij een zusje erbij heeft is dat veranderd. Zo hadden wij de volgende conversatie:

Zoonlief: Mama, ik ga later met F (naam van mijn dochter) trouwen.

Ikke: Dus je gaat niet meer met mama trouwen?

Zoonlief: Nee, want dan ben jij al een oud omaatje!

 

pffff, gewoon ingeruild voor een jonger exemplaar......haha.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Ik heb ook een leuke van het zoontje van mijn nichtje gehoord, nooit vergeet ik die!

 

Mijn nichtje en zoon zitten achter de laptop samen. Hij was toen 6 jaar.

Zoon: "mam, jij bent ook niet al te snugger hè?"

Nichtje: " hoezo?"

Zoon: " nou.....wie is er zó dom om alleen maar bolletjes als wachtwoord te kiezen!! "

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use