Ga naar inhoud
Gast lindaah

Hilarische kinder uitspraken........

Aanbevolen berichten

Gast lindaah

Kinderen zijn zo lekker bijdehand en denken heerlijk simpel.

Hebben jullie een zoon of dochter neef of nichtje die weleens een uitspraak heeft gedaan of iets een bepaalde naam gegeven waar je zo vreselijk om moest lachen.....deel het hier met ons.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast lindaah

Mijn zoon van 9 zei pas geleden toen we het vertelde van de zwangerschap of de baby nu al in het vruchtensap lag.....:happy:

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

zoontje van twee die nieuwe schoenen nodig heeft: eindelijk een paar die en zomers zijn, en laag model en klitteband, zegt hij: deez niet mooi, deez mooi! (en wijst een paar rare zwarte schoenen aan...) hmmm

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

zoontje 3,5 heeft een wondje op zijn vinger. Wanneer gaan we een nieuwe vinger kopen mama is zijn vraag :)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hihi popje!

 

Whaha vruchtesap!

 

Mijn zoon van 5 stond toen hij 2 was in de lift. Samen met mij en mijn hoogzwangere vriendin en nog wat mensen. Ik wijs naar haar buik. Baby zegt hij. Heel knap! 3 tellen later wijst hij naar haar borst en roept in de volle lift :

 

Dikke tieten!

 

Whaha

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Mijn buurjongetje van 7 jaar had laatst een vriendje te spelen. Ze deden verstoppertje. Vriendje ontdekte in de kledingkast van buurjongetje een pak luiers, hij is nog niet helemaal zindelijk 's nachts. Vriendje: draag jij nog luiers?!!??! Buurjongetje is even stil, en zegt dan: "nee hoor. Onze buren hebben een baby, J.asmijn, en babies plassen héél veel. Ze hebben zóveel luiers nodig dat het niet mee in hun huis pastte, en omdat ik nog ruimte had in mijn kast vroegen ze of die luiers hier mochten staan". Vriendje: oh ok, dat is slim. En ze speelden weer verder....

 

Note: we wonen in een groot vrijstaand huis, de buren ook, en hebben nog 2 slaapkamers over en een hele grote zolder :-)

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Hahaha die is wel goed zeg kinder zijn echt slim

 

Die met dikke tieten ooooo wat hilarisch

 

Mijn nichtje komt een man in rolstoel tegen en zegt u kan toch niet lopen nee zegt de man maar waarom heb je dan schoenen aan ze was toen 2 jaar

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Whahaaha, die van de dikke tieten. Geniaal!

 

Wij hebben zelf een schriftje bijgehouden met leuke en aparte uitspraken van ons zoontje. Leuk om dan later weer eens terug te lezen, want je vergeet dingen toch vaak weer snel.

Zo was hij voor de eerste keer bewust aan het zweten tijdens een warme zomerdag. Zei hij lichtelijk geschrokken: mama, ik ben aan het smelten.

 

Nu pas geleden nog. Hij wilde altijd met mij trouwen, maar nu hij een zusje erbij heeft is dat veranderd. Zo hadden wij de volgende conversatie:

Zoonlief: Mama, ik ga later met F (naam van mijn dochter) trouwen.

Ikke: Dus je gaat niet meer met mama trouwen?

Zoonlief: Nee, want dan ben jij al een oud omaatje!

 

pffff, gewoon ingeruild voor een jonger exemplaar......haha.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Onze dochter vroeg laatst aan papa of hij een koe wilde tekenen. Dus papa ging aan de slag. Toen hij bijna klaar was zei dochterlief dat hij de koeiewolken (vlekken) nog moest tekenen. Ik vond het wel goed gevonden van haar.

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites
Gast

Ik heb ook een leuke van het zoontje van mijn nichtje gehoord, nooit vergeet ik die!

 

Mijn nichtje en zoon zitten achter de laptop samen. Hij was toen 6 jaar.

Zoon: "mam, jij bent ook niet al te snugger hè?"

Nichtje: " hoezo?"

Zoon: " nou.....wie is er zó dom om alleen maar bolletjes als wachtwoord te kiezen!! "

Deel dit bericht


Link naar bericht
Delen op andere sites

Maak een account aan of log in om te reageren

Je moet lid zijn om een reactie te kunnen achterlaten

Account aanmaken

Maak een account aan in onze gemeenschap. Het is makkelijk!

Registreer een nieuw account

Aanmelden

Ben je al lid? Meld je hier aan.

Nu aanmelden • Berichten

  • Beste Dames, Vanmorgen was ik in Düsseldorf. Ik heb heel leuk zitten praten met een vrouw van 41 jaar uit Wageningen.  Indien deze vrouw op het forum zit dan contact opnemen? Ik vind het erg leuk om even te praten en ervaringen uit te wisselen. groeten, Catlover
  • Ik heb een ritje in de aanbieding! 62 km naar UTRecht  Vertrek max augustus '19 vanuit omgeving Zwolle, PB als je mee wil 🙂
  • Beste Caro-linn, DD heeft mij niet gebeld vanmorgen. Dus dan moet mijn embryo nog leven. Woensdag terugplaatsing.  Het is een en al ellende. Ik vind het zo naar dat ik het nu moet opgeven. Had ik maar een dikke bankrekening. Dan kon ik nog een laatste poging wagen. Dan ben jij nog druk zat met een verhuizing in zicht. Heel veel succes daarmee en heel veel geluk in jullie nieuwe huis!
  • Tjee wat heftig. Ik snap dat dit een tranendal is. Is er nu al iets bekend verder? Ik hoop met je mee😘  ja wij hebben nu nog 2 cryos van de 4e punctie uit 2012. Ik ga deze in april/ mei laten terugplaatsen mits goed ontdooit. We gaan nu eerst verhuizen en dit is dus een stressvolle periode. Heel veel sterkte en hopelijk geluk met die ene emmy. Mijn duimen draaien🤞🏼
  • Beste Caro-Lin, Wat naar dat deze embryo'tjes ook niet zijn blijven plakken. Ik leef met je mee. Heb je er nu nog 2 in de vriezer? Ik heb vrijdag van mijn vierde ivf poging een punctie gehad in Düsseldorf. Bij de controles hadden ze 7 folikels gezien. Na de punctie waren er maar 3 eicellen. Gisteren heb ik een telefoontje gehad dat er maar 1 is gaan delen. Het is de vraag of die morgen wel haalt, anders word ik voor 9.00 uur gebeld.  Er worden maar 4 behandelingen vergoed en over 3 maanden word ik 43. Voor mij houdt alles op. Ik ben er echt helemaal kapot van en doe niks anders dan huilen. Ik wens jou nog heel veel sterkte.
 • Topics

×

Belangrijke informatie

Gebruiksvoorwaarden