Jump to content

Help!!! ten einde raad...


moedeloos

Recommended Posts

Meiden,

 

Ik ben te einde raad.

Wij gaan deze maand een cryo poging doen.

Nu had ik mijn menstruatie op 20-okt en ben vanaf vandaag al een week met ovulatietesten aan het testen.

Ik had een doos van clear blue besteld, maar bij de eerste keer deed hij het al niet en kwam er op te staan dat ik de gebruiksaanwijzing moest lezen.

Maar hij deed het na de 2de keer wel en was negatief zoals verwacht.

Nu heb ik ook maar een dood gekocht van de kruitvat merk om dubbel zeker te zijn.

maar de ene keer deed die van clearblue het wel en de andere keer niet.

Tot vanmorgen naar mijn mening heb ik dus vanmorgen een positieve test gehad.

 

 

Ik zal de foto bijvoegen en graag jullie mening.

Het ziekenhuis heb ik al gebeld, maar die is in gesprek en heb ze ook gemaild, maar de onzekerheid hier staat toe en wil niet dat deze maand zomaar voorbij gaat zonder cryo.

 

[ATTACH=CONFIG]5486[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Thanks meiden, inmiddels heb ik het ziekenhuis gesproken en ze bellen vanmiddag om een datum af te spreken voor de tp.

Ppff wat een gestress

 

In gent werken ze idd met ovulatie testen en hoef ik niet om een echo.

Vind dit zelf wel prettiger,maar dan moeten die testen wel mee werken haha.

Link to comment
Share on other sites

in dusseldorf werken ze ook met ovu testen mits je een regelmatige cyclus hebt.

ik heb deze poging juist met clearblue digital getest omdat die gewoon het duidelijkste is. Nu zie ik bij jou geen smilie of komt dat doordat je de strip verwijderd hebt? Anders ben je misschien te vroeg?

in het verleden wel eens met die van het kruidvat getest maar die waren toentertijd niet erg betrouwbaar.

 

Gelukkig heb je het ziekenhuis te pakken gekregen. En ze ontdooien pas twee dagen later hoor dus geen stress!

Link to comment
Share on other sites

Twinkelstar, ik heb ok al vaker met ovutesten moeten testen en toen had ik ook clearblue en dat ging prima. Het teststaafje op de foto zit er nog in ik heb wel 3x getest en als hij dan aangaf kijk in de gebruiksaanwijzing en ik haalde hem eruit zag ik dat hij nog niet helemaal volgelopen was. Hij ging gewoon te langzaam, want na een kwatier was hij pas afleesbaar.

Denk gewoon dat ze niet zo zorgvuldig met het pakketje zijn omgegaan en dat hij beschadegingen heeft opgelopen met de post.

Maar probeer het morgen gewoon weer even

Link to comment
Share on other sites

Ja ik had het opgevongen en toen de staat er 15 sec in gehouden, maar het ziekenhuis heeft vanmiddag gebeld dat de arts ook even naar de foto had gekeken en dat ik dus morgen mijn eisprong heb. En volgende week dinsdag hebben we de tp. Dus de spannende weken komen weer aan.

Link to comment
Share on other sites

Ja ik had het opgevongen en toen de staat er 15 sec in gehouden, maar het ziekenhuis heeft vanmiddag gebeld dat de arts ook even naar de foto had gekeken en dat ik dus morgen mijn eisprong heb. En volgende week dinsdag hebben we de tp. Dus de spannende weken komen weer aan.
Spannend! Succes.
Link to comment
Share on other sites

Hoi

 

Wij mogen in t ziekenhuis absoluut niet de kruidvat ovulatie testen gebruiken. Dit omdat ze vals testen! Hier dus alleen clearblue.

En dat klopt ook want kv testem sloegen al op dag 7 positief aan. En wanneer ik ook teste deze bleef positief. DE cb was op dag 14 positief en dit liet de echo ook zien!

 

Wat betreft die kapotte cb.

Hopelijk heb je t doosje nog niet weg gegooid! Ik heb toen der tijd gebeld naar cb omdat mijn zwangerschap test met weken indicator een foutmelding aan gaf en binnen een week kreeg ik een nieuwe op gestuurd! Dus als je alles nog hebt zal ik even bellen als ik jou was!

Link to comment
Share on other sites

Bianca, wij mogen ook eigelijk absoluut niet de kruitvat gebruiken, maar ik had ze nog liggen en dacht doe ze allebij, maar gelukkig had ik vanmorgen wel een smiletje staan. En de tp staat voor dinsdag gepland. Dus alles is toch nog goed gekomen.

Ik lees net jou onderschrift en zie dat jullie ook door een hel zijn gegaan en nog zo vers. Heel veel sterkte ermee. Woorden schieten te kort

Link to comment
Share on other sites

Moedeloos, gelukkig bij de tp! Fijn dat je toch de cb ook nog had!

 

Dank je wel!

 

ZjoediezZZ ja ik heb geen idee of t echt kansloos is geweest bij mij teste hij altijd fals en dokter Jansen gaf toen aan net als 1 vd verpleegkundige dat die testen heel vaak vals uitslaan dus die niet betrouwbaar zijn. In y groene hart en medisch centrum kinderwens zeiden ze dat toen de tijd ook.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use