Jump to content

Wachtbankje maart 2014


Noes73

Recommended Posts

 • Replies 232
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Heel veel Suc6 met wachten en broeden noes! Dit moet hem gewoon worden, zo'n mooie topper! Ik hoop van jou net zulke positieve berichten te lezen als van okaasan! Het zou toch geweldig zijn als jullie samen op een uitgerekend in.. bankje mogen zitten voor 9 maanden. Mijn duimen draaien voor je! Dikke knuffel marga

 

Verstuurd vanaf mijn LG-E430 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Precies Marga, daar gaan we voor! Het moet gewoon. Dus Noes, zet hem op. Goed broeden en ik ga voor je duimen. Ik zit toch thuis inmiddels, dus ik heb de hele dag de tijd voor je! En 's nachts duim ik ook, want dan lig ik wakker. Zo moet het gewoon goed komen!

Heb je je foto al? Dat vond ik zo fijn in Gent, dat we die kregen. Ik heb hem op de beginpagina van mijn telefoon gezet, dus telkens als ik mijn foon gebruik, zie ik onze blasto. Niemand die weet wat het is, en anders zeg je gewoon dat het een close up foto van de maan is, gemaakt door NASA met de nieuwste technieken, haha. Is bijna niets gelogen, een heel klein stukje maar.

Link to comment
Share on other sites

Ik kom gezellig bij jullie zitten! Gek idee he dat er nu een mini maanlandschap in ons zit :-)

Noes zitten we vandaag niet al op WD2?

 

Gelukkig genoeg afleiding hier met een dreumes in huis. Vandaag naar de AH en kinderboerderij gewandeld, twee uur weg geweest. En toen ik thuis was begon ik te twijfelen of dat wel goed was nu zo'n eind lopen... Nu ff lekker languit op de bank. Vanmiddag weer naar de speeltuin, het is heerlijk weer.

 

Oh hebben jullie trouwens last van de hormonen? Ik heb vier weken lang helemaal niks gemerkt, maar nu ben ik echt doodmoe van de utrogestan. Ik kan zelfs staand in slaap vallen denk ik.

Link to comment
Share on other sites

He Jessi, gezellig!! Helaas, we zitten pas op wd1 gister was wd0. Konden we maar 2 weekjes vooruit zappen!! Haha, het maanlandschap van Okaasan! Nu maar hopen dat de maan blijft groeien....

En wandelen is juist goed hoor, dan wordt de baarmoeder goed doorbloed. Ik ben lekker op de fiets naar mijn paard geweest en nog heerlijk met 'm gewandeld (ook een soort dreumes, maar dan 32 jaar oud...):laugh:

Ik denk dat het bij mij wel meevalt met de utro, ik ben wel blij dat ik van de andere medicijnen af ben; door de verhoogde dosering was ik toch wel wat emotioneler en sneller geirriteerd, eigenlijk nooit eerder last van gehad.

 

Marga en Okaasan bedankt voor de steun, ik zou ook wel heel graag jullie achterna gaan, maar ja, daar ben ik nog niet helemaal van overtuigd!!

De foto van de maan heb ik nog niet binnen, maar ja, het is ook nog steeds carnaval daar!

 

Liefs,

Noes

Link to comment
Share on other sites

Vandaag naar de AH en kinderboerderij gewandeld

Hoe bedoelt u; MMM-deformatie. Lees ik hier toch dat je naar de Assited Hatching en de kinderboerderij bent gewandeld. Ik moest echt heel hard denken wat je bedoelde met AH. haha, ik ben echt niet goed bij mijn hoofd.

 

En Noes, ik was vergeten dat het vanwege de carnaval was. Maar dat is inderdaad nog tot woensdag, want dan is het Rozen-mittwoch.

Ik kreeg er echt vertrouwen van om naar de foto te kijken, echt een tastbaar bewijs dat er inderdaad iets in me zat. Misschien is dat het dan wel, want alle drie de keren met embryo-pasfoto ben ik zwanger geworden. Misschien lukt het dan echt niet door het andere lab/ziekenhuis, alle ondersteunende medicatie of andere behandeling, maar gewoon die foto. Het zou toch wat zijn. Ik ga een wetenschappelijk onderzoek opstarten. En jij moet nu direct je foto krijgen!

Link to comment
Share on other sites

Helaas, nog geen foto binnengekregen. Wel een overzicht van afspraken afgelopen jaar bij het M.CK, het waren er 38!! Ik heb nl een zelf-betaalde poging die ik wil aftrekken van de belasting en ik las nu dat je ook al je reiskosten van en naar het ziekenhuis kan aftrekken, kijk, dat scheelt misschien nog wat!! Toch 38 x 87,4km x 0.19 = 631.18 euri!!

Okaasan, ik vind het heel nuttig van je dat je je gaat bezighouden met wetenschappelijk onderzoek!! :vertag: haha!! Ik hoop dat ik 'm morgen toegestuurd krijg.

 

Liefs,

Noes

Link to comment
Share on other sites

Ik duim voor jullie en als het goed is mag ik vanaf volgende week vrijdag weer plaatsnemen. Maandag heb ik weer de echo voor de cryo tp.

 

Ben alleen beetje onzeker nu. Vorige week mijn menstruatie gehad, maar sinds maandag weer bloedverlies. Ik ben snotverkouden en moet veel niezen, maar kan dat een oorzaak zijn? Of gewoon nog 'afval' van de vorige keer wat eruit moet? Hoop maar dat echo maandag goed is en we gewoon door kunnen...

 

En ik ga om vragen om foto's, want dat zou wel speciaal zijn. Volgens mij doen ze dat niet in Eindhoven.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPad met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Even inbreken. In UMCG krijg je je emmie te zien op een scherm. Ik heb toen van 1 van mijn emmie's zelf een foto gemaakt. Wel even gevraagd of dit mocht natuurlijk. :)

 

Ik wens jullie allemaal veel succes toe de komende tijd.

 

Verstuurd vanaf mijn LG-E430 met Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Hoe gaat het naast me op het bankje? Hier wel prima. Ik weet niet eens welke wd het is, zegt genoeg. Ik maak me wel zorgen over de innesteling. Rustig aan doen na de tp gaat niet met een dreumes die kiesjes krijgt...Veel tillen dus en nauwelijks even rustig zitten. Ik heb continu het gevoel dat dat niet goed kan zijn, en zou het liefst gewoon twee weken op bed liggen wachten.

 

Vandaag de brief gehad van het zh dat we 3 cryo's hebben, eentje meer dan verwacht dus. Fijn idee!

Link to comment
Share on other sites

Jessi, hier is alles rustig. af en toe voel ik wat lichtelijk geirriteerde eierstokken en baarmoeder (als ik het goed gok..) Bewegen en een goed doorbloede baarmoeder is juist bevoordelijk voor de innesteling! Ik zou je er niet druk over maken (want dat is dan weer niet goed voor je...)

Ik kreeg vandaag eindelijk de foto opgestuurd, het zag er een beetje onregelmatig uit.

 

Fijn weekend allemaal!

 

Liefs,

Noes

Link to comment
Share on other sites

Hoi meiden, mijn officiële testdag is woensdag 12 maart maar ik had vanmorgen er toch een gedaan, en ja, positief!

Ik ben erg voorzichtig blij maar dit is weer een belangrijk eerste stap, na de voorgaande zenuwslopende stappen...pfff

Link to comment
Share on other sites

Meiske, dat is een heeeeeel goed begin! Wauw!, het is toch nog redelijk vroeg, nu lekker 8 maanden vasthouden!! Voel of zie je al iets?

Ik durf nog niet te testen hoor, ik wil het dit keer echt tot de testdatum volhouden. Ben eigenlijk erg bang voor een teleurstelling.

 

Liefs,

Noes

Link to comment
Share on other sites

Wauw meiske alvast een voorzichtige felicitatie! Wat spannend blijft het toch allemaal! Heb je er een foto van?

Hoi Remmir,

 

uiteraard ;-) vanmorgen ook getest, hier de foto.

Die van vandaag is wel wat lichter dan die van mijn dochtertje op dag 12 na de punctie.

 

[ATTACH=CONFIG]5582[/ATTACH]

Link to comment
Share on other sites

Vlindermama veel succes met de echo morgen!

 

Noes, Jessi en Twinkle hoe voelen jullie je?

Hier nog hetzelfde lage rugpijn, moe en sinds vandaag ook zeurderige hoofdpijn en een weeïg gevoel, maar blij!! Ook al is het pril en retespannend.

Link to comment
Share on other sites

Dat ziet er heel mooi uit, Meiske! Kan me zeker voorstellen dat je blij bent!!! Ik ben de laatste dagen een beetje moe, heb dikke utro-bolle-borsten en ik voel me alsof mijn ongi eraan komt... Alleen nog veen ijzersmaak, iets wat voor mij wel een teken is dat het foute boel is. Maar voor nu dus nog ok.

 

Liefs,

Noes

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use