Ga naar inhoud

Uitgerekend mei/juni 2015


kalu

Aanbevolen Berichten

Spannend meiden!! Ik ben benieuwd hoor!

 

Hier alles super. Morgen laatste dag kraamzorg. Jammer want bevalt best goed als iemand alles voor je doet :)

Ze maakt zelfs de traktatie voor zoon op psz! En ze wilde morgen de ramen gaan wassen na vandaag alles gestoft en gezogen te hebben van zolder tot beneden...

 

Dochter doet het super. Vannacht geslapen van 0:30 tot 5.30!

Ben benieuwd aankomende nacht :)

Overdag heb ik helemaal geen kind aan haar. Alleen slapen en eten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 451
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Wow carrie super! Gefeliciteerd met je dochter. Lekker genieten en aansterken nu. Fijn dat het goed gaat!

 

Mama nu weer alles zelf doen dus met 3 kleine kids. Pittig hoor, maar lekker dat je meisje zo makkelijk is tot nu toe. En groeit ze als kool?

 

Met mij gaat t ok. Wel zwaar laatste week nu, geen energie kan wel de hele dag slapen alleen dat lukt juist niet. Slaap steeds maar 5 uurtjes ofzo. Maar goed voel de baby nog goed en nu is t echt aftellen. Kan niet wachten tot ik hem eindelijk vast heb.

 

Geniet ervan meiden!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou meiden ik ben onverwachts bevallen vandaag. Hele nacht weeën en vanochtend ziekenhuis aan de ctg. Na een uurtje braken mn vliezen spontaan en werd ik naar de ok gereden. Na anderhalf uur was mn mannetje er. Nu aan t bijkomen met de kleine bij me. Heeeeeeerlijk dat hij er al is!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoe gaat het meiden?

Hier erg goed al heb ik wel gigantisch slaap gebrek.

De kleine zit veel in de draagdoek en heb d'r vandaag voor het eerst op d'r buik in de box gelegd. Wat een succes! Zit er zelfs aan te denken haar s'nachts op de buik te leggen. De andere twee lagen ook zo vroeg op de buik.

borstvoeding loopt super.

nu nog wat langere nachten :)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hee dames!

Wow, Sheenara, toch al bevallen! Gefeliciteerd!! Gaat alles goed?

Mama in love, fijn dat het bij jullie zo goed gaat!

 

hier gaat het ook goed. Idd ook enorm slaapgebrek. Maar ik herstel erg snel van de keizersnede, heb veel minder pijn gehad dan bij de vorige keizersnede. Komt misschien ook omdat ik toen heel ziek was. Maar ik sta er zelf versteld van hoe het gaat. Kon de eerste nacht alweer gewoon op mijn zij liggen en de volgende ochtend gewoon zelf, zonder hulp, douchen. Tweede dag na de keizersnede naar huis, op eigen verzoek, protocol van het ziekenhuis waa eigenlijk 1 dag langer blijven, maar ik voelde me zo goed...

 

met ons meisje gaat het ook heel goed. Ze slaapt vooral en is tevreden. Helaas laat ze 's nachts maar 2 a 2,5 uur tussen haar voedingen, overdag makkelijk 3 uur, moet haar soms zelfs wakker maken ervoor. Heb zelf veel last van overproductie, na tip van verloskundige om 1x per 24 uur de borsten helemaal leeg te kolven, gaat het beter (de eerste keer dat ik dit deed, kolfde ik 500 cc!!).

 

Het enige waar ik, naast het slaapgebrek, last van heb, is dat ik mijn oudste zoontje 'mis'. Vind het heel erg dat ik hem 6 weken niet mag tillen ivm de keizersnede. Daarnaast kost de borstvoeding soms veel tijd, waardoor mijn partner meer met hem doet en ik met de baby. Hoe doen jullie dat? Ik vind het lastiger dan ik van tevoren had ingeschat. Heb echt een beetje heimwee naar de tijd dat ik alle aandacht voor hem had...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi meiden,

 

Mama in love; herken het slaapgebrek haha. Maar wat goed dat ze al op de buik ligt zeg! Lekker dat alles goed loopt. En draagdoek ga ik denk ik ook doen binnenkort.

 

Carrie; ook slaapgebrek haha hier ook en herken t wel je verhaal hoor. Ook hier soms snachts veel eerder honger meer huilen en overdag veel slapen en langere tijden tussen voedingen. Tja zijn nog zo klein en nog totaal geen ritme. Wat betreft mn dochtertje herken ik t ook wel wat je bedoelt. Ik mis haar ook we kletsen en knuffelden wat af deden alles samen. Nu neemt haar vader haar mee en ben ik met de kleine waardoor ik me soms schuldig voel en ook die momenten mis. Ik hou mezelf maar voor dat het tijdelijk is en straks alles weer een beetje normaal wordt en we weer lekker van alles gaan doen ook met de kleine erbij. Trouwens wat goed zeg van je herstel. Hier nog wel last bij snel opstaan of bewegen en helaas ook weer blaasontsteking door catheter.

Kraamzorg net voorgoed weg dus ga nu even zelf een flesje maken ;-)

Link naar reactie
Delen op andere sites

K heb niet zo'n last van gemis want de zorg komt voor 99% op mij neer vanaf dat de kraamzorg weggaat dus veel keus is er niet;)

Gelukkig had ik na de 2e een snel herstel na de keizersnede want anders had ik de zorg niet aangekund voor 2 kinderen als de kraamzorg weg was.

Daarom dit keer ook gekozen voor een natuurlijke bevalling omdat je dan sneller weer meer mag.

Ze is nu 3.5 week alweer en ik ben zelf weer helemaal de oude. Heerlijk hoor. Ben toch wel blij dat ik van het zwangere lichaam af ben ;)

Het is mooi maar ook zwaar en lastig...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja vind het ook wel moeilijk soms dat ik een keizersnee heb gehad. Omdat ik al zoveel wil en eigenlijk ook doe maar mn lichaam soms niet meewerkt. Bij weinig rust voel ik mn wond meer. En mn lichaam is zeker niet de oude, dat duurt denk ik nog wel even. Kleine doet het supergoed, ben nog wel moe door de nachtvoedingen je bent toch elke keer een klein uurtje bezig met voeden verschonen boeren etc. En die uurtjes slaap haal ik ook niet echt in. Maar goed dat weet ik nog van de vorige keer, is in verhouding maar een korte periode.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gisteren is onze mooie zoon geboren. Geplande keizersnede zou gentle sectio worden. Helaas zat de kleine man klem dus hebben ze wat meer ruimte moeten maken en uiteindelijk is hij met de tang geboren. Na wat ademhalingsproblemen gaat het nu goed ! Wij zijn blij 😍😍😍😍

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wensje, van harte gefeliciteerd met jullie zoon! Vervelend dat het toch geen gentle sectio kon worden, maar wel fijn dat het nu allemaal goed gaat! Mocht hij wel bij jou op de kamer, of moest hij naar de kinderafdeling? Maar gelukkig nu alles goed :-)

 

hoe gaat het met jullie, Sheenare en Mama in love?

 

Hier gaat het goed! Iedereen is een beetje gewend aan de nieuwe situatie, zoontje accepteert zijn zusje nu ook goed. De laatste paar nachten gingen ook best goed, met 2 voedingen, maar dat is goed te doen als ze daartussen goed slaapt. En dat was dus wel het geval de afgelopen nachten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wensje gefeliciteerd! Lekker thuis inmiddels!Carrie fijn dat het zo goed gaat!Hier ernstig vermoeid. Loop al bijna zes weken op 5 uurtjes onderbroken slaap per nacht.Ze huilt erg veel behalve in de draagdoek of aan de borst.Bij de andere kinderen zo gehad dus niks nieuws en ik weet dat het gelukkig tijdelijk is maar fijn is anders...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heftig, mama-in-love, klinkt als heeeel veel slaapgebrek! Hier ook slaapgebrek uiteraard en dat hakt er ook echt in. Nu een paar nachten van ong 6 uur gemaakt, met onderbrekingen en dat vind ik al zwaar. Laat staan 6 weken lang maar 5 uur per nacht. Ons dochtertje slaapt ook het liefste in de doek en dat doen we dus ook een paar uur per dag. Verder

laten we haar wel in bed (en ook wel bij ons op de borst) slapen... De afgelopen dagen ging dat moeizaam. De eerste weken viel ze steeds aan de borst in slaap, maar nu is ze na een voeding nog wakker en moet dan dus later zonder borst in slaap vallen, dat vindt ze moeilijk (maar ook met borst valt ze niet in slaap dan). Dus de afgelopen dagen was ze steeds de hele ochtend en de hele avond wakker. Vandaag ging het gelukkig weer een stuk beter.

 

Wensje, hoe gaat het bij jou? En bij jou Sheenara?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ja hier ook wel moeilijk soms hoor het slaapgedrag. Soms 1x per nacht een voeding en dan in de ochtend. Maar soms ook om de 2 uur wakker, huilen, honger. Nog steeds aan het uitvogelen hoe wat wanneer. En moe dat ik ben want de slaap die je mist haal ik ook niet echt in. Maar goed even op de automatische piloot is tijdelijk. Met de kleine alles goed hij is heel lief en luistert aandachtig als je zingt of praat. Heel schattig om te zien en ook al een lachje hier en daar.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier gaat het goed. Tevreden mannetje alleen last van krampjes . Grote broer is helemaal gek met hem. Hele tijd kusjes geven en aan het knuffelen 😍. Ik herstel ook echt perfect van de keizersnede. Dat is wel gelijk mijn valkuil. Moet me dan echt inhouden om niet teveel te doen. Inmiddels wel weer gedeeltelijk aan het werk ( eigen zaak is rond een geboorte niet altijd even handig. Bij beide boys 1 week echt verlof gehad ). Maar klaag niet. Heb een mooi bedrijf😜

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hai! Het gaat goed hier, maar onze dochter heeft idd wel wat last van de hitte. Ze heeft (los van de warmte) wel haar huiluurtjes iedere avond, dat is minder fijn. Maar verder doet ze het goed. Ze heeft trouwens alleen een luier aan...en als ze slaapt een heel dun slaapzakje ( dikte van een laken). En bij jullie?

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 1 maand later...

Hallo :)

Tijd geleden alweer.

Het is hier nog steeds wel afzien. In de nacht komt ze om 4 uur en 6 uur en dan begint ook gelijk de dag want bijna direct erna worden de andere twee wakker. In de avond is ze nog steeds onrustig waardoor ik ook pas laat kan gaan slapen. De kinderen op bed leggen is een drama als ze ligt te krijsen en papa is niet thuis wat meestal zo is. Pas als ik ze weer pak is het weer goed of aan de borst.

Overdag ook vaak onrustig. Nu ligt ze ook weer continu te huilen omdat ik d'r in de wandelwagenbak heb gelegd. Maar ik heb geen puf meer om ze eruit te halen. Ze huilt maar effe :(

Lastig allemaal. Gelukkig is ze de 3 maanden gepasseerd. Na die termijn ging het bij de andere twee snel een stuk beter dus ik hoop daar nu ook op.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden