Jump to content

een hele dikke zoen voor iedereen


okaasan
 Share

Recommended Posts

Lieve forumgenoten,

 

Ik wil heel erg graag iedereen die de afgelopen jaren mij zo ontzettend tot steun is geweest op/via dit forum, ongelooflijk bedanken. Zonder alle lieve woorden, knuffels, harten onder de riem, carpoolafspraken, taart en thee, tips en ik weet niet wat al meer, zouden wij nu niet staan waar mijn man en ik nu zijn. Dan was ik bijvoorbeeld, als heel simpel voorbeeld, nooit in Gent beland.

 

Alle lieve berichtjes hier op het forum, maar zeker ook alle PB-tjes die ik kreeg zijn echt altijd tot grote steun geweest. En dan wil ik zeker ook alle PBs nog even noemen van mensen die ik niet eens 'ken', maar die hier alleen maar mee lezen en mij toch een berichtje stuurden. Echt heel bijzonder!

Ook alle carpoolritjes heb ik als zeer bijzonder ervaren. En met ieder potje en spuitje was ik natuurlijk even blij, maar het alle bijzonderste vind ik toch de ritjes die ik kreeg van uitbehandelde forumleden.

En de meiden van het UMCU topic en Moes en Noes wil ik toch wel een extra dikke dank je wel tegen zeggen! Zonder jullie (en jullie humor) was de moed me echt al eeuwen geleden dieper dan mijn schoenen gezonken.

 

Dertien weken zwanger ben ik inmiddels en dat had ik echt niet meer durven hopen dat dat ooit nog zou gebeuren. Ik vind het nog steeds dodelijk eng allemaal, maar durf nu toch wel te gaan geloven in een goede afloop van deze jarenlange MMM-route.

 

Lieve forumgenoten (en uiteraard ook alle moderatoren en Jheroen), daar komt ie: :aaaflowersmiley:

 

 

 

 

 

2015.png

Link to comment
Share on other sites

Liefffffffff Okaasan!!

Als er geen humor meer is dan overleeft niemand dit killing MMM gebeuren.

 

We gaan gewoon nog een aantal maanden gezellig verder en dan komt de onthulling van wonder TIES.

 

Het forum is zeker steunend en het grootste deel van jouw tekst kan ik zo op "re-tweet" drukken.

Geniet ervan lieve Okaasan, het is geweldig.

 

Liefs Moes

Link to comment
Share on other sites

Lieve okaasan

Als we jou niet hadden dan was bij velen van ons de moet in de schoenen gezakt ;-)

En omdat we het iedereen gunnen om moeder te worden en zijn en blijven

Jij bent een voorbeeld van velen de aanhouder wint en als je er zelf in gelooft komt het hopelijk goed met veel en helaas blijven er ook mindere verhalen :-(

Geniet van je zwangerschap en ik blijf je zeker volgen

 

Liefs c

 

 

zwanger.png

Link to comment
Share on other sites

Okasaan, ik denk dat je voor velen hier een voorbeeld bent om niet op te geven en toch maar weer door te gaan. Ondanks alle tegenslagen, alle medische toestanden, de emoties en al het geregel en uitzoeken, de hoop af en toe verliezen blijkt het uiteindelijk toch mogelijk te zijn om zwanger te worden en te blijven!

Helaas zijn er ook uitzonderingen maar ik hoop dat voor degenen die hetzelfde als jullie meemaken er ook een keer een wondertje komt zodat je al deze ellende achter je kan laten.

Geniet van je zwangerschap!

 

 

2014.pngMaak een ticker

Link to comment
Share on other sites

Lieve Okaasan,

 

Je hebt er keihard voor moeten knokken. Het is je helaas niet zomaar komen aanwaaien.

Alle teleurstellingen, de miskramen, al het spuiten, snuiven, slikken het gaat je niet in de koude kleren zitten!

 

 

Daarom: Het is je van harte gegund en geniet van elk moment!!

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Lieve Okaasan,

 

Een dikke zoen en een grote knuffel terug!

Nu is de tijd gekomen dat je echt gaat beseffen dat je zwanger bent en blijft! Ga er snel van genieten want voor je het weet ben je alleen maar druk met luiers verschonen!!😉

 

Het is jullie gegund!

 

Liefs,

Noes

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

vind ik leuk!

 

Lieve okaasan,

Het is je niet allemaal aan komen waaien. Maar al je tranen, teleurstellingen en tegenslagen word nu beloond. Ik wens je een voorspoedige zwangerschap toe. En hoop dat je er van zult genieten.

 

Je bent als voorbeeld voor zovelen hier. En hoop dat er nog heel veel forumbaby's geboren mogen worden.

 

Liefs marga

Link to comment
Share on other sites

Lieve okasaan,

 

Wat heb je dat mooi verwoord..

Geniet van je zwangerschap en de eerste kritische weken heb je gehad...

 

Met alle positieve woorden heb je veel meiden geïnspireerd en natuurlijk blijf ook ik hopen dat het voor noes en moes ook nog is weggelegd om dit mee te mogen maken en daardoor blijf ik jullie ook automatisch allemaal volgen...

 

 

 

1412805600.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lieve orkaasan! Wat lief je berichtje! Ik sluit kij volledig aan bij het commentaar van de andere meiden! Ook jij bent een voorbeeld voor velen. Je hebt er hard voor geknokt!

Het is je dubbel en dwars gegund! Nog een hele fijne, gezonde en voldragen zwangerschap toegewenst! Ben heel benieuwd straks naar baby Ties! xxxxx

Link to comment
Share on other sites

Wat een lief bericht Okaasan! Zo zie je maar hoe goed een forum je kan helpen! En jij hebt anderen weer erg geholpen met ondertussen je brede medische kennis over zwanger worden.

 

Ik ben zo blij voor je! Nu eindelijk genieten van het mooie leventje in je buik!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use