Jump to content

een hele dikke zoen voor iedereen


okaasan

Recommended Posts

Lieve forumgenoten,

 

Ik wil heel erg graag iedereen die de afgelopen jaren mij zo ontzettend tot steun is geweest op/via dit forum, ongelooflijk bedanken. Zonder alle lieve woorden, knuffels, harten onder de riem, carpoolafspraken, taart en thee, tips en ik weet niet wat al meer, zouden wij nu niet staan waar mijn man en ik nu zijn. Dan was ik bijvoorbeeld, als heel simpel voorbeeld, nooit in Gent beland.

 

Alle lieve berichtjes hier op het forum, maar zeker ook alle PB-tjes die ik kreeg zijn echt altijd tot grote steun geweest. En dan wil ik zeker ook alle PBs nog even noemen van mensen die ik niet eens 'ken', maar die hier alleen maar mee lezen en mij toch een berichtje stuurden. Echt heel bijzonder!

Ook alle carpoolritjes heb ik als zeer bijzonder ervaren. En met ieder potje en spuitje was ik natuurlijk even blij, maar het alle bijzonderste vind ik toch de ritjes die ik kreeg van uitbehandelde forumleden.

En de meiden van het UMCU topic en Moes en Noes wil ik toch wel een extra dikke dank je wel tegen zeggen! Zonder jullie (en jullie humor) was de moed me echt al eeuwen geleden dieper dan mijn schoenen gezonken.

 

Dertien weken zwanger ben ik inmiddels en dat had ik echt niet meer durven hopen dat dat ooit nog zou gebeuren. Ik vind het nog steeds dodelijk eng allemaal, maar durf nu toch wel te gaan geloven in een goede afloop van deze jarenlange MMM-route.

 

Lieve forumgenoten (en uiteraard ook alle moderatoren en Jheroen), daar komt ie: :aaaflowersmiley:

 

 

 

 

 

2015.png

Link to comment
Share on other sites

Liefffffffff Okaasan!!

Als er geen humor meer is dan overleeft niemand dit killing MMM gebeuren.

 

We gaan gewoon nog een aantal maanden gezellig verder en dan komt de onthulling van wonder TIES.

 

Het forum is zeker steunend en het grootste deel van jouw tekst kan ik zo op "re-tweet" drukken.

Geniet ervan lieve Okaasan, het is geweldig.

 

Liefs Moes

Link to comment
Share on other sites

Lieve okaasan

Als we jou niet hadden dan was bij velen van ons de moet in de schoenen gezakt ;-)

En omdat we het iedereen gunnen om moeder te worden en zijn en blijven

Jij bent een voorbeeld van velen de aanhouder wint en als je er zelf in gelooft komt het hopelijk goed met veel en helaas blijven er ook mindere verhalen :-(

Geniet van je zwangerschap en ik blijf je zeker volgen

 

Liefs c

 

 

zwanger.png

Link to comment
Share on other sites

Okasaan, ik denk dat je voor velen hier een voorbeeld bent om niet op te geven en toch maar weer door te gaan. Ondanks alle tegenslagen, alle medische toestanden, de emoties en al het geregel en uitzoeken, de hoop af en toe verliezen blijkt het uiteindelijk toch mogelijk te zijn om zwanger te worden en te blijven!

Helaas zijn er ook uitzonderingen maar ik hoop dat voor degenen die hetzelfde als jullie meemaken er ook een keer een wondertje komt zodat je al deze ellende achter je kan laten.

Geniet van je zwangerschap!

 

 

2014.pngMaak een ticker

Link to comment
Share on other sites

Lieve Okaasan,

 

Je hebt er keihard voor moeten knokken. Het is je helaas niet zomaar komen aanwaaien.

Alle teleurstellingen, de miskramen, al het spuiten, snuiven, slikken het gaat je niet in de koude kleren zitten!

 

 

Daarom: Het is je van harte gegund en geniet van elk moment!!

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Lieve Okaasan,

 

Een dikke zoen en een grote knuffel terug!

Nu is de tijd gekomen dat je echt gaat beseffen dat je zwanger bent en blijft! Ga er snel van genieten want voor je het weet ben je alleen maar druk met luiers verschonen!!😉

 

Het is jullie gegund!

 

Liefs,

Noes

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link to comment
Share on other sites

vind ik leuk!

 

Lieve okaasan,

Het is je niet allemaal aan komen waaien. Maar al je tranen, teleurstellingen en tegenslagen word nu beloond. Ik wens je een voorspoedige zwangerschap toe. En hoop dat je er van zult genieten.

 

Je bent als voorbeeld voor zovelen hier. En hoop dat er nog heel veel forumbaby's geboren mogen worden.

 

Liefs marga

Link to comment
Share on other sites

Lieve okasaan,

 

Wat heb je dat mooi verwoord..

Geniet van je zwangerschap en de eerste kritische weken heb je gehad...

 

Met alle positieve woorden heb je veel meiden geïnspireerd en natuurlijk blijf ook ik hopen dat het voor noes en moes ook nog is weggelegd om dit mee te mogen maken en daardoor blijf ik jullie ook automatisch allemaal volgen...

 

 

 

1412805600.jpg

Link to comment
Share on other sites

Lieve orkaasan! Wat lief je berichtje! Ik sluit kij volledig aan bij het commentaar van de andere meiden! Ook jij bent een voorbeeld voor velen. Je hebt er hard voor geknokt!

Het is je dubbel en dwars gegund! Nog een hele fijne, gezonde en voldragen zwangerschap toegewenst! Ben heel benieuwd straks naar baby Ties! xxxxx

Link to comment
Share on other sites

Wat een lief bericht Okaasan! Zo zie je maar hoe goed een forum je kan helpen! En jij hebt anderen weer erg geholpen met ondertussen je brede medische kennis over zwanger worden.

 

Ik ben zo blij voor je! Nu eindelijk genieten van het mooie leventje in je buik!!!!!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use