Ga naar inhoud

Düsseldorf


baby-wens

Aanbevolen Berichten

  • Reacties 3,4k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Hoi Marianne

 

 

 

we gaan uiteraard eerst kijken om een tp te krijgen van 1 of 2 cryos, we hopen dat de tp in september zal zijn.

 

Maar we weten dat d ekans met cryo´s kleiner is en houden daardoor ook zeer zeker rekening met een nieuwe poging. Over het algemeen kun je in Brussel niet heel snel terrecht en in DD wel.

 

Gezien mijn leeftijd 35,5 wil ik echt niet te lang wachten en daarbij komt dat er in DD nog wat extra mogelijkheden zijn zoals picsi en imsi.

 

 

 

We zijn er nu nog niet uit hoor (hoeft ook niet) maar we vinden het prettiger om ook eens in DD een kijkje te nemen.

 

Ik heb dr. Scholtes gemaild en uitgelegd wat onze historie is (Tese indicatie in NL, uiteindelijk niet nodig in Brussel, vervolgens de zwangerschap van onze jongens) en vanwege zijn reactie op die mail belsoten we een afspraak te maken.

 

 

 

We zijn zeer benieuwd , eind aug. het gesprek in DD, begin september in Brussel, dan gaan we de cryo tp bespreken en een eventuele volgende behandeling indien die nodig zou zijn....

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Babeth,

 

 

 

Is het in Brussel zo dat je ook lang moet wachten tussen de pogingen door? Ik dacht als je eenmaal begint dan loopt het wel door....

 

Maar andere mogelijkheden verkennen is natuurlijk zeker niet verkeerd! In DD hebben ze natuurlijk net weer andere technieken die het proberen waard zijn, en het is ook wel een stuk goedkoper wat ook een fijne bijeenkomstigheid is!

 

Wat ik zo apart vind is dat Dr. Scholtes altijd al die mails beantwoord! Die man moet het toch superdruk hebben daar in DD, en toch meteen reaktie en eventueel behandeling!

 

Super vind ik dat! Wij hebben ook geïnformeerd in DD maar daar doen ze helaas geen PGD dus dan houdt het op....

 

In ieder geval eerst op naar je cryootjes in september!! Hopenlijk is de behandeling in DD dan niet eens meer nodig!

 

 

 

X Miekske

Link naar reactie
Delen op andere sites

* Hoi kim, fijn om te horen dat het bij jullie goed gegaan is. Ik zal voor je duimen dat het een blijvertje is! Hoe is de TP gegaan vandaag? Heb je het een beetje vol kunnen houden met je blaas?

 

Sterkte zo meteen in die wachtweken... heb je al een afleiding? Wanneer mag je testen?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Meiden,

 

 

 

Vandaag 2e FM gehad. Mooi aantal follikels - 7 grote rechts (tussen de 16 en 20 mm, waarvan 4 groter dan 18 mm) en 2 grote links (17 en 19 mm). Zit nu op een tel. te wachten vanaf DD over de event. punctiedatum. Hoop dat het donderdag is, want vrijdag is het de 13e. Niet dat ik bijgelovig ben hoor, hahaha.

 

 

 

Liefs,

 

Marianne

Link naar reactie
Delen op andere sites

@ Marianne: ik was je net aan het schrijven toen ik zag dat jou bericht al geplaatst was. Mooi aantal follikels en mooie grootte! Je deed de meting in je eigen ziekenhuis. Heb je daar goede ervaringen mee? Ik probeer dat de volgende keer misschien ook te doen. Heb je de cetrotide al gezet? Nou dan gaat het nu wel lekker snel. Zal dan niet zo lang meer duren voor je een dezer dagen de punctie zult hebben.

 

Ik zal voor je duimen dat het allemaal goed gaat komen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi, hoi,

 

 

 

Ben zojuist terug gebeld door Dusseldorf. Donderdagmorgen om 09.00 uur !!! (beetje vroeg mijn bed uit dus) is de punctie gepland. En zaterdag de event. TP om 12.00 uur.

 

 

 

@ Michaela: ik mocht van DD de echo's in NL laten maken, als het ziekenhuis hiermee accoord ging. Weet de het Bronovo in Den Haag samenwerkt en het Maasstad ZH in Rotterdam had hier ook geen problemen mee, het voordeel is dat ik nu binnen 20 à 25 minuten in het ZH ben. Zag het echt niet zitten om meerdere keren voor een paar minuuten naar DD te rijden, dan zit ik toch wel zo'n 5 uur per dag in de auto. En hier in Rotterdam is het goed bevallen.

 

Heb afgelopen zondag op CD 8 al de cetroide moeten zetten, weet nu alleen niet of dat vanavond ook nog moet. Moet om 22.00 uur de pregnyl zetten. Lijkt me dus eigenlijk niet.

 

 

 

Liefs,

 

Marianne

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Marianne, wow donderdag de punctie, spannend!!!! veel succes, er zitten iig. een mooi aantal follikels!

 

 

 

@Miekske, de tijd er tussen kan best oplopen ja, omdat je nl. eerst weer een (telefonisch) consult moet hebben om een volgende poging in te laten plannen.

 

Mijn tip aan je is om als je weet wanneer je gaat starten met stimuleren alvast een nieuwe afspraak te maken zodat je dan op korte termijn ingepland kan worden voor een nieuwe behandeling.Mocht je zwanger zijn dan bel je de afspraak gewoon weer af, is geen probleem.

 

Wij konden helaas in nu pas 1-9 terrecht omdat onze arts juli en aug. met vakantie is...1-9 de afspraak, hij zal heerlijk uitgerust zijn....

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Michaela: Sterkte.. Echt klote dat er geen tp is. Weet zelf hoe frustrerend dat is. Hoop dat je volgende poging meer op zal brengen.

 

 

 

@Kim: Fijn dat de punctie goed gegaan is. Hoop dat die ene die ze terugplaatsen een toppertje blijkt te zijn. En dat die andere een tijdje in de diepvries mag zitten.

 

 

 

De rest ook veel succes met alles natuurlijk...

 

 

 

Ik ben misschien niet meer zo heel vaak te vinden hier maar kom zeker af en toe spieken hoe het jullie vergaat. We gaan binnen nu en een paar weken definitief een beslissing nemen maar ik moet zeggen dat alleen al nadenken over stoppen rust heeft gegeven. Ik kom hier later nog wat uitgebreider op terug.

 

 

 

Zet hem op hoor meiden! Denk aan jullie.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Marianne: wow, wat spannend. Donderdag al de punctie. Ik zal voor je duimen dat er iets moois tussen zit!!! Zie je er tegenop? Ik vond het zelf erg meevallen in DD. Vooral omdat je daar even onder narcose gaat. Succes! Wij hebben er trouwens een avond van te voren in een hotel overnacht. Ik weet niet hoe lang jij er normaal over doet maar ik vond dat heel relaxt.

 

 

 

@Hanneke: dank je. Jij hebt dat dus ook al eens meegemaakt. Sterkte met jullie beslissing in ieder geval hoe jullie verder gaan en leuk als je nog eens iets van je laat horen. Groetjes...

 

 

 

@Sen: hoe gaat het met jou? ben je al ongi geworden?

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi Michaela: ja vandaag, eerder dan ik had verwacht. De arts had gezegd een paar dagen na het stoppen met de kuur maar ik heb het nu al. Moest eigenlijk vanavond de laatste pil nemen maar dat hoeft dus niet meer, thank God want ik wordt niet goed van dat middel. Het moest opgewekt worden en dat is dus gelukt. Heb gelijk de assistente gebeld en dit is dus cyclusdag 1, net deca gezet en vrijdag de uitgangsecho. Ben nu kotsmisselijk, koppijn enzovoorts maarja dat heb ik nog altijd liever dan die neerslachtigheid hoor.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi,

 

 

 

Nou, de pregnyl is gezet. En inmiddels 4 telefoontjes verder.

 

 

 

@ Michaela, ik zie niet tegen de punctie op, wou eigenlijk morgenavond al in de kliniek gaan slapen, vraag gewoon of ze voor een uurtje of 9 narcose geven. Dan kan ik daar gewoon wakker worden. Heb ik R'dam 3 x punctie gehad met weinig pijnbestijding en dat was te hebben, maar vond het de laatste keer in DD wel erg aangenaam die narcose. Ben alleen bang voor het resultaat. De laatse keer 7 goede eitjes en het beste zaad tot nu toe en maar 1 bevruchting. Ben erg bang, dat er niets bevrucht wordt. Zeker na jouw verhaal. Maar fingers crossed!!!

 

Ik ga morgenavond al richting mijn broer, die woont in Eindhoven en vanaf daar is het 5 kwartier rijden, vanuit Rotterdam ong. 2,5 uur, maar met event. files moet ik anders wel heel vroeg weg. Moet al om half 9 in DD zijn. Een half uurtje voor de punctie.

 

 

 

@ sen, wens jou heel veel succes !!!!

 

 

 

@ Kim, succes met de WW !!!

 

 

 

Nou meiden, ik hou jullie op de hoogte.

 

 

 

Liefs,

 

Marianne

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Marianne mooi dat je voor de punctie kunt gaan. Handig zo een tussenstop met logeeradres.

 

 

 

@Sen, lekker ongi, dus ook weer van start veel geluk gewenst voor deze nieuwe ronde.

 

 

 

Groeten van Shanna

Link naar reactie
Delen op andere sites

een nieuwe poging... had net een heel verhaal getypt, alles weg!!

 

heb eindelijk de tijd gevonden om te reageren op jullie berichtjes.

 

 

 

@ michaela: wat een naar nieuws is dat toch! Dat lijkt me inderdaad echt niet leuk om zulk nieuws te horen.. Heb je een kuurtje gekregen of moet het vanzelf komen? Heb ik het ergens goed gelezen dat dit jullie laatste poging zal zijn? Sterkte meid!!!!

 

@ sen: wat fijn dat de ongesteldheid er eerder is, scheelt toch al weer een aantal dagen wachten! Ik ga hard voor je duimen dat het deze ronde beter gaat dan de vorige.

 

@ marianne: spannend, morgen de punctie. Maar wat een goed resultaat bij jou, zoveel follikels. Die slaap arts is echt super, wat een vriendelijke man, hij doet me een beetje denken aan een lieve opa. Dan heb je zaterdag de TP?

 

@ hanneke: oh meid, wat erg!!! Ik vind het zo naar voor je. Heb je nog weer een test gedaan ondanks dat je het gevoel hebt dat het al mislukt is? Wat lijkt me dat verschrikkelijk moeilijk om een nu een keuze te maken over hoe verder... Ik ga echt heel hard aan jullie denken. Een hele dikke knuffel vanaf hier.:knuf:

 

 

 

Hier gaat en is het goed gegaan. De TP viel me reuze. Het enigste wat ik gevoeld heb was dat dr.S de naald terug trok. En wat een heerlijk gevoel dat plassen daarna. Maar alleen die eendebek, of hoe heet dat ding ook al weer, aahhh! Dat deed toch echt wel even pijn. Dr.S vertelde nog dat het een 8 celler was, wat goed was zei hij. Geen flauw idee, het zal wel.... En we kregen ook een foto van de embryo en de TP. Heel apart, een wit stipje op een foto. Dus nu zitten we in de WW, spannend! We mogen dinsdag 24 augustus testen. Zijn dan op vakantie in Italie. Ik hoop dat we alles een beetje van ons af kunnen zetten en lekker kunnen genieten van onze vakantie. We hebben onze omgeving verteld dat we donderdag 26 AUG. mogen testen. Dus voor hun is het nog een kleine verrassing als wij dinsdag al met leuk nieuws zouden kunnen bellen. We hadden er niet zo veel behoefte aan om die dinsdag al 's ochtends gebeld of gesmst te worden door iedereen met de vraag of het gelukt is. Vandaar deze keuze. En mensen die beter weten en zeggen dat er toch altijd 2 weken later getest mag worden vertellen we dat dr.S het beter vond... leugentje om bestwil. A.s. zaterdag nacht vertrekken we dus ik zal nog wel een aantal keer actief zijn op dit forum.

 

 

 

Voor alle meiden hier op het forum heel veel succes de komende tijd!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier maar weer even een berichtje, want oh ik voel zo veel!!!!!

 

Misschien zit het wel heel erg tussen mijn oren hoor, maar ik heb echt last van mijn buik. Het voelt hetzelfde aan als toen ik gonal f spoot, een zeurende pijn, onder in mijn buik en eigenlijk voelt het ook wel hetzelfde aan als ik ongesteld moet worden!!! Was net erg druk bezig met het stofzuigen/schoonmaken van onze auto en moest daarbij behoorlijk diep door de knieën, da's dus geen goed idee!! ben er maar mee gestopt, dat mag vriendlief dus mooi doen vanavond.

 

Misschien denk ik ook wel dat ik veel te veel kan. Dr.S heeft wel gezegd dat ik het rustiger aan moest doen maar niet dat ik bankrust/bedrust moest houden.

 

Konden en mochten jullie alles doen na de TP? Heb vanaf dinsdag al vakantie en ben daar behoorlijk blij om. Ik werk namelijk in een kinderdagverblijf en til dus vaak kinderen! Zo hoef in tenminste geen excuses te verzinnen!

 

 

 

Owh ja wat ik nog wilde vragen... Mogen we eigenlijk gemeenschap hebben? Niet dat we het nou elke dag doen hoor... (het leuke is er wel af sinds we in MMM zitten!!) Ik kan me namelijk voorstellen dat het allemaal nog erg kwetsbaar is. Als het niet zou mogen, dan had dr.S dat ook wel even mogen zeggen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi Kim, je mag gewoon alles doen hoor. Behalve heel intensief sporten. Gewoon sporten mag dus ook. Je embryo moet je zien als een hagelslagje dat tussen twee boterhammen met een dikke laag boter zit. Er kan dus weinig gebeuren door beweging van buitenaf. Wat sex betreft, volgens mij is het verstandig als je de eerste week na de terugplaatsing geen orgasme krijgt omdat de baarmoedermond dan opengaat en dat is nu niet de bedoeling. Je zegt dat had dr. S. wel mogen zeggen.. verwacht daar niet teveel van. Hij doet zn werk maar verder moet je zelf uitzoeken hoe of wat, is mijn ervaring daar. Sterkte met de wachtweken meid!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Meiden,

 

 

 

Vandaag de punctie gehad, lekker 20 minuten geslapen. Heb de tijd opgenomen. Had wel wat pijn aan mijn rechterkant, maar dat is nu ook weer redelijk over. Het enige nadeel was, dat ik nog meer dan een uur op Dr. S. moest wachten voor de uitslag. 5 goede eitjes, dus nu hopen en duimen op goed bericht morgenochtend. Maar dat is op dit moment mijn grootste angst.

 

 

 

Heb nog even aan Irma gevraagd of er voor de punctie nog een echo gemaakt wordt om te kijken of alle follikels er nog zitten, maar dat wordt niet gedaan, ze gaan er vanuit dat ze er nog zitten. Beetje vaag, maar alles wordt wel weggeprikt. Heb trouwens vandaag ook de andere vrouwelijke collega van Irma gezien, Diana, spreekt ook nederlands, had haar van de week al even aan de tel. gehad, maar wel fijn dat er nu meerdere nederlandssprekende aanspreekpunten zijn. Al hoop ik, dat ik daar nooit meer heen hoef voor een punctie.

 

 

 

Kim, sterkte met het wachten en groot gelijk, dat je als testdatum een paar dagen later hebt opgegeven. Trouwens fijne vakantie. De mijne begint pas over 3 weken.

 

 

 

Liefs,

 

Marianne

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi Marianne, wat goed zeg 5 goede eicellen! maar wat erg dat je een uur heb moeten wachten op de uitslag na de punctie. Pfff zenuwslopend. Dat van die echo die ze vooraf niet doen vond ik inderdaad ook al vreemd want dat doen ze volgens mij verder overal wel. Ze gaan er vanuit dat ze er nog zitten.. ja okay maar dat hoeft dus niet zo te zijn. En als ze al gesprongen zijn.. krijg je dan je geld voor de narcose terug? denk het niet... dus lijkt me slimmer om toch die echo te laten doen voordat je de narcose ingaat zoals Michaela heeft gedaan. Nu afwachten tot morgen, het is zenuwslopend ik weet het... hoop voor je dat er zoveel mogelijk bevrucht raken meid! sterkte met het wachten

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Marianne: wat goed joh, 5 eitjes! Dan moet er gewoon iets tussen zitten. Ik ben benieuwd en ik ga heel hard voor jullie duimen. Maar de tijd is killing dat je Irma mag bellen. Nu zat er bij ons nog de zondag tussen, dus nog meer tijd. Maar ze belde zelf al om 8.20 uur! Ze wilde dus misschien zelf het slechte nieuws snel kwijt.....

 

Laat maar weten zodra je iets gehoord hebt. Doe je ook nog poollichaamdiagnostiek en assisted hatching?

 

 

 

@Sen, nou wat fijn voor je dat je weer mag beginnen met spuiten. Je had dus nog een voorraadje hormonen liggen? En had je besproken of jullie weer hetzelfde hormoon gingen spuiten? Had je zo'n last van de bijwerkingen? Vervelend is dat, he? Is je neerslachtigheid al wat minder geworden, nu je weer in de rit zit? Zet hem op, he!!!!

 

 

 

@Kim: ja heel vervelend maar ook zo ongelooflijk omdat ik er zo'n goed gevoel over had en ook alles op alles had gezet en heb ingenomen..... na ja. Nee, we gaan nog een poging doen en als we iets van de verzekering vergoed krijgen - bij de VGZ kan het alleen achteraf als de poging ergens 'geslaagd' is tot bevruchting(?) - dan kunnen we ook nog een derde poging doen als dat nodig mocht zijn. Eerst maar wachten dat de ongi weer komt en dan mag ik weer bellen. Ik wil kijken of ik misschien in de VU echo's kan laten maken voor de fm. Dat scheelt toch. Iemand ervaringen mee hoe dat dan gaat?

 

Kim, sterkte met je wachtweken en wat heb je een lekkere afleiding: vakantie. Goed gepland. Ik lees wel meer over napijnen na de TP dus zou ik me daar nog niet zo veel zorgen over maken.

 

 

 

Succes allemaal

Link naar reactie
Delen op andere sites

hoi Michaela, ik heb nog hormonen liggen voor een paar dagen en heb dus weer nieuwe moeten vragen. Van deze hormonen heb ik geen last, het was van de Provera waarvan ik zo beroerd en ellendig was. Wat een rotmiddel is dat zeg, herkende mezelf niet meer terug.

 

Wat achterlijk zeg dat je van de verzekering pas vergoed krijgt na bevruchting?! waar slaat dat nou op? heeft dat te maken met je leeftijd?

 

Wat de echo's betreft, ik heb toen gewoon het ziekenhuis gebeld en gezegd dat ik de behandeling in DD deed en gevraagd of ze bereid waren de echo's te doen. Het ene ziekenhuis wil meewerken, het andere weer niet. Meestal niet als ze zelf een ivf-lab hebben. Transportklinieken werken eerder mee. Maar niet geschoten is altijd mis dus ik zou gewoon de ivf-kliniek van het VU bellen. Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Marianne: een vraagje over de IMSI. Kreeg jij de rekening voor de IMSI meteen met de andere rekeningen? Want die andere rekeningen hebben we namelijk al 1,5 week ofzo maar die van de IMSI hebben we nog niet ontvangen.

 

 

 

Hoop natuurlijk dat ze hem gewoon vergeten zijn, scheelt toch weer 900 euro.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Meiden,

 

 

 

Helaas werd ik vanmorgen gebeld door Irma, om half 10, had gelijk het gevoel, dat het foute boel was. En inderdaad, er is geen bevruchting opgetreden. Kan maandag met het laboratorium bellen, waar event. de oorzaak ligt, maar Irma zei, dat het grotendeels aan de kwaliteit van het sperma ligt. Maar de grond zakte wel even onder mijn voeten vandaan. Eerst maar even bijkomen van dit slechte nieuws.

 

 

 

@ Michaela, ik heb de vorige keer ook Assisting Hatching erbij gedaan.

 

 

 

@ Hanneke, de vorige keer kreeg ik de rekening voor de IMSI pas 2 weken na de andere rekeningen, dacht ook al haast dat ze het vergeten waren. Maar deze komt nog.

 

 

 

@ Sen, succes weer met het prikken. Hoop dat de follikels nu blijven zitten en vooral goed groeien. Misschien moet er eerder met de Cetrotide begonnen worden, want in het Maasstad vonden ze het ook vrij laat om op de 8e CD hiermee te beginnen, zij starten hier al mee op de 6e dag.

 

 

 

Liefs,

 

Marianne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh Marianne wat een naar bericht zeg, daar leef je dan zo naar toe en dan dit.

 

 

 

Mag ik vragen waarom jullie IMSI en geen PICSI doen? Als je zin hebt om te antwoorden kan me voorstellen dat je daar nu ff geen zin in hebt. Je baalt alleen maar.

 

 

 

Sen ik sluit me bij Marianne aan, veel succes deze ronde hopelijk gaat het dit keer wel goed allemaal.

 

 

 

Hebben jullie gisteravond nog een wens gedaan bij de vallende sterren? Ikke wel je hoeft niet te raden wat ik gewenst heb hè .... niet zeggen hoor anders komt de wens niet uit ;-)

 

 

 

Moet nog even verder bijlezen ....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden