Jump to content

Ook ik zal me even voorstellen (zeehondje)


zeehondje

Recommended Posts

Hi meiden,

 

ik ben al erg actief op een ander forum (zwangerschapspagina.nl). Maar kwam dit forum tegen en dat is nu toch meer 'geschikt' voor mij.

 

 

 

Ik ben nu 29 jaar en we zijn nu drie jaar 'bezig' voor een kleintje. Na bijna een jaar zijn we naar de huisarts gestapt. Dit ook iets eerder, omdat manlief vroeger is geopereerd. Door deze operatie kan de zaadkwaliteit erg achteruit gaan. Om deze reden werden we ook gelijk doorgestuurd naar de gyn. in het Lange Landziekenhuis in Zoetermeer. Daar hebben we beide allerlei onderzoeken gehad (ook een hsg) en alles was goed. Ook bij m'n man, dat was echt super nieuws.

 

We moesten het nog een half jaartje zelf proberen. Helaas gebeurde er in die tijd ook helemaal niks. Toen heb ik een kijkoperatie gehad, waar ook uit bleek dat er niks aan de hand was.

 

 

 

We zijn toen eerst begonnen met o.i. en daarna hebben we 6x i.u.i. gehad. Maar telkens werd ik gewoon weer ongesteld. De frustraties kwamen soms erg naar boven. Ik heb zelfs wel eens gedacht dat ik wel een vroege miskraam zou willen krijgen, dan weten we tenminste dat het wel kán. Maar als ik dat dacht dan vond ik dat wel weer heel stom eigenlijk van mezelf.

 

 

 

Nu hebben we vorige week in Voorburg een intakegesprek voor IVF gehad. Dit kon helaas niet in Zoetermeer, maar gelukkig is Voorburg redelijk dichtbij en heb ik er goede verhalen over gehoord. Ben ook zelf in Voorburg geboren, dus het is best fijn.

 

Alle begin onderzoeken zijn afgenomen en a.s. donderdag mogen we bellen voor de uitslagen, spannend hoor!

Link to comment
Share on other sites

Hoi zeehondje

 

 

 

Welkom hier op deze forum wat een verhaal zeg dan weet je ook niet waar je aan toe bent.

 

Ik ken dat gevoel kreeg ik maar een miskr dan kan ik zwanger worden ik begrijp je heel goed raar gevoel is dat.

 

Heel veel succes met je behandelingen.

 

 

 

Veel liefs Jessica

Link to comment
Share on other sites

Hallo Zeehondje,

 

 

 

welkom hier, fijn dat julie nu door kunnen gaan met ivf!

 

dat je ooit hebt gedacht had ik maar ooit een mk. gehad , dan wist ik dat het mogelijk was kan ik me nu wel indenken.Al wens je het natuurlijk niemand en ook jezelf niet toe!!! Maar na al die tijd ben je ej natuurlijk gaan afvragen Kan ik uberhaupt wel zwanger raken??

 

 

 

heel veel succes

 

 

 

groetjes

 

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Guest Myron29

Hey Zeehondje

 

 

 

Welkom hier! Dit is idd een heel fijn forum met veel begrip en steun. Ik ben ook 29 jaar, en ik ben ook in '07 gestopt met de pil. Ik snap je echt heel goed met die frustraties! Je kan daar echt helemaal niets aan doen hoor! Hopelijk zijn de uitslagen goed, en dat je maar snel mag beginnen met IVF!

 

Wij zijn aan het wachten tot ik ongie wordt, ik mag namelijk deze week beginnen met ivf, erg erg erg spannend!!!

 

 

 

Succes he,

 

 

 

groetjes Myron

Link to comment
Share on other sites

Heel veel Succes zeehondje en welkom hier! Het is echt fijn om hier te zijn.. idd bij de koffie en de thee en zoals je ziet, 's ochtends om 6.00 als je net je ogen hebt geopend!

 

 

 

@ Myron; ik denk dat we gelijk op gaan, ik heb nog nooit zo erg gehoopt dat ik snel ongesteld mag worden! :icon_joker: met een beetje geluk is het morgen zover en begin ik het weekend met de Puregon.. (korte protocol) dus het wordt echt heel erg spannend! wanneer verwacht jij te beginnen?

Link to comment
Share on other sites

Guest Myron29

Hey Jessica.

 

 

 

Ja we gaan gelijk op, ik hoop ECHT dat ik deze week ongie wordt. Elke maand is het een teleurstelling en frustratie dat het weer niet is gelukt. En nu, nu wacht ik er echt op. Heb vandaag ook he zh gebeld. Ik was erg bang dat als ik deze week niet ongesteld word, dat ik uit de hele planning gegooid zou worden, maar gelukkig viel dit wel mee.

 

Ik begin ook met puregon. Zou echt 'leuk' zijn als we tegelijk beginnen zeg, kunnen wel elkaar steunen! Ik hoor het wel van je,

 

 

 

Liefs Myron

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use