Jump to content

Meertje bevallen juni topic


Sylvino

Recommended Posts

Lieve Meertje

 

van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie meisjes, wat een mooie namen!!!

Ik hoop dat ze het beide goed maken en dat het met uou uiteraard ook goed gaat, afgelopen weken waren spannend he meid.

Heel veel geluk gewenst met jullie prinsesjes!!

 

liefs

Babeth

Link to comment
Share on other sites

Van harte gefeliciteerd met jullie 2 meiden. Wat een prachtige namen hebben ze. Onze dochter heet ook E.mm.a en S..arah heeft toen ook bij ons op het lijstje gestaan. Heel veel geluk gewenst met je gezinnetje

Link to comment
Share on other sites

Lieve allemaal! Ontzettend bedankt voor jullie gelukwensen!! De meiden doen het nog steeds goed en de artsen zijn tevreden! Ze moeten nu flink gaan groeien zodat we ze mee naar huis mogen nemen :). E is nu 1.855 gram en S is 1.635 gram. Kleine meiden, maar beresterk!

 

Voor alle meiden die nog in de MMM zitten: zet 'm op, heel veel succes en blijf vertrouwen hebben! Alle nare momenten zijn op slag verdwenen op het moment dat je je kindje in de armen houdt... En die dag gaat zeker komen!!

Voor de zwangeren: geniet, geniet, geniet! En succes voor straks - mocht je een keizersnede staan te wachten en meer info willen, let me know :).

 

Ik ga zo naar mijn prachtige dochters, even kijken of ze fit genoeg zijn voor een buidelmomentje! :)

 

Liefs!

Link to comment
Share on other sites

Lieven Meertje,

 

Van harte gefeliciteerd met de geboorte van je twee kleine, maar sterke meisjes! Geniet van de momenten dat ze heerlijk vol overgave tegen je aan liggen te slapen. Ben er voor ze, maar pas ook goed op jezelf. Het is een zware en drukke tijd in het begin en voor je het weet zijn ze thuis en dan begint het pas echt.... dan moet ook jij voldoende hersteld zijn om er dan voor ze te zijn. Ik zeg je dit omdat ik zelf ook heb moeten leren dat je soms wat tijd voor jezelf moet nemen, zeker nu ze nog de goede zorg hebben in het ziekenhuis. Ik wilde het zo goed doen en er continue voor ze zijn, kolven na elke voeding etc en liep mezelf een beetje voorbij in het begin met name ook omdat ik moest herstellen van zwangerschapsvergiftiging. Hoor mij nou, ik lijk je moeder wel,haha :-). Meis, geniet en doe waar je je goed bij voelt! Voor je het weet zijn die kleine meisjes groot en dat is echt zo!

 

Liefs, Henkie

Link to comment
Share on other sites

Lieve Meertje,

 

Wat fantastisch dat de meisjes zo sterk zijn. Ik hoop dat jullie lekker mogen buidelen vandaag. Voel jij je weer een beetje beter? Het is denk ik best pittig met een keizersnee en zoveel ziekehuisbezoek en het feit dat je meisjes in het ziekenhuis liggen. Zijn de kraamtranen al een beetje gedroogd? Geniet lekker van je meiden en ik hoop dat ze echt heel erg snel mee mogen naar huis. Hou vol meid.. ..

Marjo.

Link to comment
Share on other sites

Hee, zie nu pas dat er een topic voor je geopend is..... Dan hier nog maar een keer gefeliciteerd!!! :-)

Fijn dat het goed gaat! Ik keek gister nog even op fb of je toevallig al foto's geplaatst had maar moet nog even geduld hebben... Dat geeft ook niet, geniet jij maar lekker van de mooie momenten en ondertussen ook vooral aan jezelf, je lichaam en je rust denken.

 

Liefs Dee

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use