Ga naar inhoud

Door DIK en DUN meisjes


Sab

Aanbevolen Berichten

Guusje ik zat er ook een beetje mee in m'n maag, wilde je niet weghalen maar dat onderste rijtje... Het breekt elke keer m'n hart. Herken ook weer het schuldgevoel, wat er niet hoeft te zijn maar het voelt echt alsof ik meiden nu in de steek laat.

 

De kracht van ons topic is gelukkig dat we verdriet en vreugde juist zo dicht bij elkaar laten komen. Als er iemand blij is, accepteren we, weten we, dan dit voor anderen verdriet betekent. En dat mag ook open en eerlijk gezegd worden.

 

Had ook een moeilijk moment met m'n zus. Zij wil al heel lang graag een tweede, maar haar man niet. Nu vertelde ze me vanochtend dat haar zoontje had gevraagd of zij ook een baby in haar buik had (hij ziet veel zwaneger moeders bij de opvang enzo). Nee. Kun je er dan een zusje voor me in stoppen? Dan breekt toch je hart... Hoop zo dat mijn zwager toch van gedachten veranderd. Het is ook wel heel oneerlijk zo...toen zij zwanger was had ik daar zoveel moeite mee dat ik het ontweek. Nu ben ik zwanger en is dat voor haar confrontend en en pijnlijk. Op die manier missen we als zussen ook gewoon een heleboel :-( ja het leven zit echt raar in elkaar....

 

Meiden ik ga dit volle en moeie hoofd even proberen leeg te maken. Dank jullie wel voor alle ontzettend lieve reacties.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 29,8k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

  • Henne

    3759

  • Tool

    2772

  • Sylvino

    2275

  • elinorac

    2259

Top Posters in dit Topic

Guusje: maak voor jezelf een titel aan: kun jij bepalen wat nu past bij jullie situatie. E hoort wel in het lijstje!

 

Ruby; oei, dat klinkt niet fijn... Wat is er aan de hand?

 

Hier goed nieuws (valt wel in het niet bij het nieuws van Henne, maar toch). Ik ben door naar de laatste ronde van sollicitatie. Super blij mee! Donderdag vlieg ik op en neer naar Nederland voor het gesprek. Super blij mee! We zijn nog met twee kandidaten over.

 

Xxx

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ivfsh, wat een goed bericht!! Fijn zeg, het is heel wat op en neer gereis maar wat is het fijn als alles doorgaat.nu dan nig de huidige huurders een andere ruimte en dan is het helemal top!

 

Ruby gaat het een beetje?

 

Henne kan me voorstellen dat het vor je zus ook al even slikken was, lijkt me ook moeilijk hoor de een wil nog en de ander niet, pfffffff. Maar hoe dan ook zal ze wel blij zijn voor je en wie weet gaat je zwager overstag als jullie hummeltje lekker in jullie armen ligt.

 

Sen hoe gaat het bij jou? Vordert het kamertje al?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Henne Joepie!!!!!!! Las het sms-je op het werk en mijn dag kon niet meer stuk. Het is jullie zo gegunt!!!!!! Stap voor stap komen jullie er ook hoor!!

 

Na het fantastische nieuws van Henne en J kreeg ik op mijn werk een telefoontje dat de zoon van een tante van mijn aangetrouwde nicht (volgen jullie me nog?) zelfmoord heeft gepleegt 2 dagen geleden. 25 jaar en vader van een kleine jongen. Zijn vriendin en tevens de moeder van zijn zoontje is een collega van het werk. Kippevel.

Getver wat ligt geluk en ellende toch dicht bij elkaar, ben gewoon stuk (en dat komt niet door bovengenoemd stukje!! ok klein beetje jaloezie is er wel maar dat mag he?).

 

Als klap op de vuurpijl kreeg ik net telefoon dat p het weer niet gaat halen om op tijd thuis te zijn, zou om half 3 naar huis komen en dan trilplaat halen voor in de tuin te gaan werken. Dus ook dat valt helemaal in het water. Zo komt het nooit af, maar heeft ie wel weer overuren die ik weer uit kan geven ;))

Link naar reactie
Delen op andere sites

He bah San, wat een rotnieuws. Neem aan dat je collega nu niet aan het werk is?

 

Ruby, hoe is de vergadering gegaan?

 

Even een heel andere vraag meiden. Ik moet binnenkort mijn boekhouding van 2011 inleveren en alle spullen voor de aangifte inkomstenbelasting. Ben nu dus een overzicht aan het maken van alle niet vergoede medische kosten. Geven jullie dan ook de kilometers op naar ziekenhuizen, acupunctuur etc???

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou ja weer een avond alleen, nooit alleen natuurlijk heb R nog. Maar sinds we weten dat we maar met zijn 3tjes zijn zijn er veel problemen op het werk geweest waardoor hij al bijna 14 dagen niet 's avonds thuis is. Zo komt er van samen praten en verwerken en elkaar steunen ook niks. Heb zo het gevoel op de auto pilot te leven op het moment. Klinkt heel gek misschien maar voelt zo eenzaam nu.

 

Maar voor de achterblijvers van de jonge man is het natuurlijk veel erger dan het feit dat P weer niet thuis is dat is natuurlijk wel weer waar.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh San wat naar zeg, bah...

 

En ja jaloers zijn mag. Ben ik zelf ook vaak genoeg geweest. En zelf nu nog wel eens op mensen die een tweede krijgen, meiden bij wie het allemaal vlekkeloos verloopt etc. Soms voelt het Heel flauw, maar zo werkt het nu eenmaal. We zijn mensen met gevoel, pijn, verdriet, geen robots.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even een heel andere vraag meiden. Ik moet binnenkort mijn boekhouding van 2011 inleveren en alle spullen voor de aangifte inkomstenbelasting. Ben nu dus een overzicht aan het maken van alle niet vergoede medische kosten. Geven jullie dan ook de kilometers op naar ziekenhuizen, acupunctuur etc???

 

Je moet even kijken wat de belastingdienst accepteert Kaartje. Acu en km doe ik wel, maar voedingsaanvullingen bijvoorbeele neem ik niet meer mee. Kon vroeger wel maar is inmiddels uitgesloten. Volgens mij zijn het nu alleen nog behandelingen door een arts of therapeut en dus kms.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ok, maar chinese kruiden via Natuur Apotheek kunnen dus niet? Weet iemand uit zijn hoofd wat de drempel is? Met die ICSI alleen al van 2300 euro + alle bloedonderzoeken en meer acupunctuur dan vergoed werd kom ik natuurlijk al een heel eind. Dan heb ik naar km's nog niet eens gekeken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Precies Kaartje! En hij kan beter iets schrappen dan dat jij het niet aangeeft terwijl het wel had gekund! Joh vroeger mocht je 'huisapotheek' opgeven en een bedrag voor lenzenvloeistof. Mijn vader was daar altijd erg sterk in om aftrekposten uit te buiten :-)

 

Hier is het droog, ga m'n vent overhalen samen ons dieseltje even uit te laten.

Link naar reactie
Delen op andere sites

San, getver, wat een akelig nieuws.

balen dat p weer later thuis is vandaag. En ik begrijp je wel wat je zegt over het eenzaam voelen, ook al is r. In de buurt. Net een huilbui in de auto gehad toen we terugreden van A's werk. Weet t gewoon niet meer wat we/ik nu moeten doen/doen. Hij nam toen t voortouw en zei, dan nemen we nu een pauze van een maand of twee drie, zoals de hapto zei en aan kijken we hoeft verder gaat. Hij zei erachteraan dat hijzelf sterk t gevoel heeft dat we zonder IVF/icsi zwanger worden. Waarom kan ik dat dan niet geloven?

 

Kaartje, zou ook alles opvoeren. En je accountant dan laten controleren. Succes!

 

Ruby, hopelijk is t niet helemaal geeëscaleerd vandaag!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Meiden even kort, heb het razend druk. En moet mijn italiaanse collega uitleggen hoe ik werk voor de vakantie.

Het gaat wel goed, lucht is weer een beetje geklaard, maar ben blij dat het bijna weekend is.

Morgenochtend met mijn vriendin naar de uitverkoop van de hobbywinkel. A in de badkamer bezig. Hij zei lekker rustig dat je er niet bent. Gelukkig meent hij dat niet!!!

 

Ik kan alweer lachen alleen ontzettend moe...

 

Knuffel voor iedereen, sorry dat ik niet reageer op de rest op het moment. Even een dipje. Morgen is alles weer beter.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo ben ik ook weer even. Draag 4 ringen van mn moeder waarvan ik er eentje niet meer afkreeg,alles geprobeerd. Vanmiddag heb ik hem open laten zagen door een vakkundige goudsmid (die van mn moeder) en hij kan hem gelukkig ook weer netjes maken dus ik ben opgelucht.

 

Verder gisteren gesprek gehad met manager + direct collega's en afspraken gemaakt over de verdeling van het werk. Hopelijk werkt dit want in de praktijk blijkt het vaak toch weer anders te lopen.

 

San, he bah zelfmoord... heb het zelf (helaas meerdere malen) van zeer dichtbij meegemaakt en ik moet zeggen het is altijd moeilijk en zwaar als je iemand verliest waar je zielsveel van houdt maar zelfmoord is toch wel een heel verhaal apart met zoveel verschillende verwarrende emoties die alle kanten op schieten.. zelfs nu nog.

 

weet nu dus even niet meer wat ik verder nog wilde zeggen.....

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoor net op het nieuws dat er een voorstel is neergelegd in Den Haag om IVF boven de 43 jaar niet meer te vergoeden en dat jongere stellen het eerst een jaar op de denatuurlijke manier moeten proberen..

 

Ben benieuwd hoe ze dat laatste gaan controleren... *ziet plaatjes.....*

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden