Jump to content

Uitgerekend in juli 2012!


Liedje

Recommended Posts

Ik heb vanmorgen een test gedaan en die was positief!!!

 

Ik heb op babybrabbel mijn gegevens ingevuld en daar kwam uit dat ik 1 juli uitgerekend zou zijn. Wie schrijft er mee?

Vanaf nu hopelijk snel een hoop nieuwe meeschrijvers!

 

 

 

 

Haha, zie ik net dat ik voor 2011 aanmaak, maar dat moet natuurlijk 2012 zijn!

Lekker blond...

Ik kan alleen te titel niet meer aanpassen...

Link to comment
Share on other sites

 • Replies 4.8k
 • Created
 • Last Reply

Top Posters In This Topic

Top Posters In This Topic

Thanks pleun!

 

Nu maar hopen dat er snel nieuwe meiden bij komen!

Wat leuk sheenara! Ik hoop dat ik volgend jaar rond deze tijd hetzelfde kan posten... :)

 

Het nieuws is nog steeds niet echt binnengekomen bij me hoor... Vanmorgen werd ik wakker en het eerste wat ik dacht was: Heb ik het allemaal maar gedroomd?

Maar door even aan mijn borsten te voelen merk ik wel dat het niet zo is, en dat het helemaal echt is! Ze zijn best pijnlijk! (En ook echt wel groter!)

Link to comment
Share on other sites

Hi Liedje,

Ik kom gezellig meeschrijven! Als ik uitga van mn 1e dag menstruatie zou ik 3 juli uitgerekend zijn, maar ik gok dat het iets later wordt omdat mn eisprong best laat was.

Hier is het ook nog wat onwerkelijk merk ik. Behalve dat ik bij vlagen echt kotsmisselijk ben heb ik nog geen kwaaltjes.

Wel spannend, vrijdag bloedtest. Ben zooo benieuwd of het goed zit qua HCG.

Link to comment
Share on other sites

Ha, gezellig! (Komen we straks op het andere forum waar we schrijven ook bij elkaar in het maandgroepje uit! Ik durf m daar alleen nog niet te openen...)

 

Ik had vandaag de uitslag van de bloedtest en die was ook positief! Alleen geen hoogte erbij, dus ben benieuwd wat de hoogte is.

Morgen Gent bellen en dan krijg ik vast een echo afspraak.

 

Zoooo spannend allemaal!

Link to comment
Share on other sites

@Liedje: jaaaa, dan 'ken' ik jou ook! Lees veel mee bij de Bitches, heb alleen nooit echt actief meegeschreven. Wat leuk zeg. Geinig, ik was ook al op zoek naar een juli2012 topic daar maar ik kon hem niet vinden. En durfde hem ook nog niet te openen. Fijn dat de bloedtest goed was. Wat een ENORME hoeveelheid eicellen had jij trouwens zeg, OMG. Ben benieuwd wanneer je voor een echo mag.

Hier vanmorgen kokhalzend in de auto, dus ik gok dat het nog wel goed zit hier. :happy:

Link to comment
Share on other sites

Hoi

 

Ondanks dat ik een beetje angst heb voor dit topic... ben er al twee keer afgekukeld met 8 en 9 weken... toch maar weer de stoute schoenen aangetrokken. Gisteren positief getest twee weken na mijn 10e punctie, vrijdag a.s. bloedtest.

Uit ICSI nr. 7 is onze zoon geboren, hij is nu 1 jaar. Dus dit was de derde ICSI voor een brusje. (even voor degenen die geen handtekening kunnen zien).

 

 

Ik hoop maar dat ik er niet vrijdag al afval maar daar gaan we maar even niet van uit!

 

Mijn datum is 4 juli. haha Born on the 4th of July

 

Ik hoop dat we allemaal prachtige gezonde kinderen zullen krijgen over 8 maanden.

 

Liefs

Noor

Link to comment
Share on other sites

Welkom Jo en noor!

 

Noor, zeker voor jou is het heel erg spannend nu! Maar driemaal is scheepsrecht toch? Deze mini blijft gewoon lekker plakken!

 

En jo, wat ben ik blij dat ik jou hier zie! We hebben al wel eens samen op het wachtbankje gezeten, allebei met de verkeerde afloop. Blij dat we er nu allebei positief uit zijn gekomen!

 

 

Hebben jullie al klachtjes?

Ik eigenlijk hetzelfde als Sterremaud. Zo nu en dan ineens heel misselijk. Met name 's middags en 's avonds.

Mijn borsten zijn ook gevoelig, en soms heb ik ineens flinke kramp in mijn buik. Ik ben zooo bang dat het nu misgaat... Maarja, ik moet gewoon vertrouwen hebben in mijn eigen lichaam.

Ik kan in ieder geval zwanger worden, dat is al super!

 

(Sterremaud, ik ga dat topic gewoon openen hoor... Ik roep je wel even op daar!)

Link to comment
Share on other sites

Ach, Noor toch...wat erg. Heel veel sterkte meid...

 

@Liedje: found you! Leuk, een eigenste topic geopend. Het is je gegund, en ik kom lekker ENORM meeschrijven! ;-)

En die krampen die herken ik ook trouwens. Af en toe echt dat je denkt, dit is niet goed! Had ik bij mijn vorige zwangerschap ook, dus ik weet dat het erbij kan horen. Maar het voelt toch niet lekker....

Link to comment
Share on other sites

@ liedje

jaaaaaa inderdaad we komen an dat beruchte augustus bankje, en nu allebei een positieve test, GEWELDIG!

 

heb ik ook die krampjes, zal wel zo horen, een vriendin van mij heeft t ook een poos gehad zei ze, lijkt op ongesteld worden he?!

heb gister een paracetamol genomen met slapen gaan, had gelezen dat dat wel mocht.

super leuk dat we ongeveer gelijk op gaan kunnen we elkaar lekker op de hoogte houden van al onze kwaaltjes :-)

liefs jo

Link to comment
Share on other sites

He gelukkig, ben ik niet de enige met de krampen!

 

Ik mag 14 november al voor een echo! Dat voelt al zooo snel! Over 2,5 week al! :) Echt spannend, al ben ik zo ontzettend bang dat er dan geen kloppend hartje te zien is, of helemaal niets...

Soms voel ik me even helemaal niet zwanger en daar krijg ik het dan meteen benauwd van.

Maar het volgende moment heb ik echt pijnlijke borsten, misselijk en moe. Net bewoog mijn beeldscherm gewoon helemaal, waarschijnlijk van de moeheid. En dan moet ik nog werken tot 10 uur vanavond!!

 

Jo, als je wilt weten wanneer je bent uitgerekend, dan kan je even op babybrabbel zo'n uitreken ding invullen. Je weet wanneer je pregnyl hebt gespoten, dus je moet het dan zo invullen dat je eisprong 2 dagen daarna valt. Dan komt er vanzelf een uitgerekende datum uit.

Link to comment
Share on other sites

Zo heel mooi zijn ja! Bij mij zat hij er wel 1 dag naast, bleek bij de 1e echo maandag. Niet omdat ik achterloop, maar omdat het VU zelf toch iets anders rekende en dit ook klopte. Dus laat het een indicatie zijn, geen waarheid! :)

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.
 • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use