Jump to content

Ivfsh bevallen van dochtertje


Meiske74

Recommended Posts

Lieve meiden, op 13-1-2012 is IVFSH bevallen van hun mooie dochtertje!!! zie hieronder haar bericht.

 

Wat lief dat jullie zo meeleven! Ik lig in het ziekenhuis met naast me een prachtig meisje!! ......

is haar naam! Prachtig moppie, 3600 gram en een bos zwarte krulletjes!! Hoe schattig is dat!

 

Bevalling was erg pittig, maar het resultaat is er!! Even heel in het kort: donderdagavond gestart met gel om ontsluiting op te wekken. Snachts geen resultaat, dus nog een keer. Vandaag kwam er heel klein beetje verandering, toen werd ik infuus gezet om weeen op te wekken. Die kwamen behoorlijk op gang! Veel pijnlijke weeen snel achter elkaar, maar rond drie uur nog maar 4-5 cm ontsluiting, toen was ik dus al 17 uur bezig... Toen werd hard aangedrongen op ruggeprik, ik was echt wel moe aan het worden. Om zes uur nog geen vooruitgang (5 cm) en ze begonnen zich beetje zorgen te maken over ons moppie. Toen dus besloten tot keizersnede. Als klap op de vuurpijl werkte de ruggeprik niet goed voor de keizersnede, maar ze moesten op gegeven moment wel echt starten. Keuze tussen narcose of wakker blijven en pijn voelen. Wilde absoluut niet de geboorte van ons meisje missen, dus wakker gebleven. PIJN! Maar, ik eb haar wel gezien, meteen vastgehouden en geknuffeld. Voor hechten ed ben ik wel even onder narcose gebracht en heeft ze heerlijk tegen ar aangelegen.

 

Nou, toch nog een heel verhaal... :-). Ben zo ontzettend gelukkig! Later dit weekend zal ik n fotootje plaatsen.

 

Veel liefs voor allemaal!

Weet hoe graag ik het jullie allemaal gun! Henne, voor jou extra knuffel, het was ook jouw uitgerekende datum...

 

Ps: wil eigenlijk niet haar echte naam hier gebruiken, dus denk dat ik haar hier Catootje blijf noemen.

Xxx

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use