Jump to content

Tarwekiemolie


Recommended Posts

Hallo dames,

 

Wie van jullie gebruikt, of heeft Tarwekiemolie gebruikt en wat zijn jullie ervaringen daarmee?? Ik ben daar heel benieuwd naar. Heb het zelf namelijk net gekocht na wat dingen daarover gelezen te hebben.

En hoe vaak per dag gebruiken jullie het en hoeveel? (Je kunt het ook gewoon door de yoghurt doen begreep ik, of is je lekkere yoghurt dan "verziekt?":))

 

Thanks!

 

Groeten, Sylvia.

Link to comment
Share on other sites

hoi Sylvia,

 

ik gebruik de tarwekiemolietabletjes van de kruidvat (kleine ronde doorzichtige bolletje). Deze moet je 3 x daags 1 tablet per keer nemen tijdens of voor de maaltijd. Ik neem het 's ochtends, 's middags en 's avonds met water voor de maaltijd in.

mijn ervaring is dat het mijn cyclus toch wel redelijk regelmatig houdt en dat mijn bms altijd goed is op de momenten wanneer ik richting een tp ben gegaan.

 

liefs,

Tool

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het deze keer wel gebruikt ik geloof de capsules van dr A Vogel en moest ze 2x per dag slikken en zie het resultaat we hebben vandaag voor de 2de keer een kloppend hartje gezien.

En nu weet ik niet of het echt geholpen heeft maar ik heb het eerder niet gebruikt en nu wel

 

Maar goed in elk geval succes hopelijk heb je hetzelfde geluk

Link to comment
Share on other sites

Ik heb bij onze 1e gelukte ICSI tarwekiemolie van de kruidvat gebruik (capsules 3x per dag) Ik heb ze ook een x open gemaakt en het smaakt naar mijn mening nergens naar, dus je yoghurt zal je er niet mee verpesten.

 

Ik heb bij onze eerste poging voor een brusje de capsules niet echt goed gebruikt, vergat ze telkens en die poging is mislukt. Nu bij de cryopoging hou ik me er wel weer streng aan en ook de omega3 en zwangerschapsvitamines en ik heb het idee dat mijn bms er veel mooier uitziet op de echo.

 

Succes!! Gr Chantal

Link to comment
Share on other sites

Ik slik die van de kruidvat 3x1 per dag. Ik heb ze de 3e en 4e poging gebruikt. Van de 4e was ik zwanger. Nu voor een brusje heb ik het niet gedaan en ben ik niet zwanger. De 2e poging voor een brusje slik ik ze wel weer.

 

Succes met de poging.

 

Liefs Junior

Link to comment
Share on other sites

Beedankt voor al jullie reacties meiden, heel fijn!

En wel positieve berichten dus zo te zien. Ik ga 't gewoon maar proberen, het zal natuurlijk vast geen wondermiddel zijn, maar wel het proberen waard denk ik!

 

Lieve groeten, Syl.

Link to comment
Share on other sites

Ik neem het op advies van een natuurgeneeskundige. Dit is de vloeibare variant en ik neem 2 maal daags 10 druppels met een beetje melk (op haar advies). Ik vind het vreselijk vies, dus zou het niet in je bakje yoghurt gooien. Zou dan eerder een lepel yoghurt nemen en daar de druppels op doen.

Link to comment
Share on other sites

Hoi Lieff, 10 druppels per keer? Dat is best weinig. Op mijn flesje staat 2 x daags een eetlepel. Zal wel een andere dosering zijn dan.

Overigens is die van mij niet vies heb ik vanmorgen ontdekt:) smaakte naar niks eigenlijk, dus mn yoghurtje was nog oke gelukkig;)

Volgens die arts moet het dan juist met een melkproduct als ik jou begrijp?

Link to comment
Share on other sites

Misschien is de olie die ik heb wat geconcentreerder dat ik er daarom minder van moet nemen? Ook omdat die van jou nergens naar smaakt, die van mij is echt heeeeel vies. Is het bruin?

Ze zei dat ik het het best met melk kon nemen, dus dat doe ik maar braaf. Maar zal niet uitmaken welk melkproduct het is. Heb het ook eens met chocomel gedaan en dat was een stuk minder vies haha. Maar ja, dat staat niet dagelijks in de koelkast ;).

Link to comment
Share on other sites

ik had het bij mijn verse pogingen niet gebruikt, maar bij mijn eerste en enige cryo poging wel, 2 weken voor de tp en idd de ronde doorzichtige bolletjes van de kruitvat. 3x daags en ik had puur mama met visolie.

 

en de eerste poging gelijk raak, die zit lekker in de wipper naar mama te kijken.

 

veel su6!

 

liefs

Desiree

Link to comment
Share on other sites

meiden ik ben een ramp in slikken, waar kan ik die vloeibare variant kopen?

 

Ik heb het bij een natuurwinkeltje gekocht in de stad. Misschien hebben ze die bij jou in de buurt ook wel?

Of anders de Kruidvat?

Die van mij is echt niet vies, en dan hoef je geen grote pillen te slikken;) Succes!

Link to comment
Share on other sites

Ik heb het bij een natuurwinkeltje gekocht in de stad. Misschien hebben ze die bij jou in de buurt ook wel?

Of anders de Kruidvat?

Die van mij is echt niet vies, en dan hoef je geen grote pillen te slikken;) Succes!

Ik ga de tuinen proberen. Zullen ze het daar hebben?

 

Thnx!

Link to comment
Share on other sites

 • 5 weeks later...

Meiden, heeft pure omega 3 in combinatie met Vit E, hetzelfde effect als tarwekiemolie?

Ik heb namelijk het idee dat mijn BMS veel beter is dan voorheen. Voor alle duidelijkheid, ik gebruik dus geen tarwekiemolie.

Aleen vit D, pure omega 3, Vit E en gravitamon.

Link to comment
Share on other sites

Tja, ik gebruikte het het bij al onze 5 cryo's, maar geen één keer raak.

Ik denk dat je BMS verbeterd, als je dat ook echt nodig hebt.

 

Mijn BMS bijvoorbeeld is van haarzelf al snel dik, dus ik denk dat het bij mij gewoon een kwestie van pech hebben is.

 

Als je moeite hebt een dikker BMS te krijgen, denk ik wel dat het zeker de moeite waard is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use