Jump to content

Dank je wel...


fren-1976
 Share

Recommended Posts

De afgelopen 4 jaar heeft dit forum mij door een van de moeilijkste periodes in m'n leven gesleept. Altijd was er begrip, een luisterend oor, een antwoord op mijn vragen of een schouder om op uit te huilen.

 

Hierdoor is ons traject draaglijk geworden, maar belangrijker nog, heb ik een heel dierbare groep meiden leren kennen die nu echt vriendinnen geworden zijn en die ik niet meer zou willen missen.

 

Doordat wij tot de gelukkigen van dit forum behoren die niet met lege handen blijven staan, merk ik dat mijn behoefte aan het forum afneemt. Mijn vriendinnen spreek ik ook via andere wegen. Toch voelt afscheid nemen zonder afscheid te nemen niet goed. Ik zal best nog eens spieken, maar merk dat de periodes tussen mijn bezoekjes steeds groter wordt.

 

Daarom; dank jullie wel.

Alle lieve meiden, maar Jheroen in het bijzonder. Je helpt door dit forum online te houden op zeer onbaatzuchtige wijze heel veel mensen door een zware periode heen en dat verdiend applaus en erkenning.

 

Veel liefs

Fran

Link to comment
Share on other sites

Mooi gezegd Fren, goed onder woorden gebracht.

 

Ik merk zelf ook dat ik niet meer dagelijks of zelfs meerdere keren per dag inlog. Jarenlang heb ik hier geschreven, steun gevonden, tips en adviezen gekregen en gegeven. Wanneer ik in mijn omgeving hoor dat iemand met Ivf bezig is of gaat, is mijn eerste reactie vaak om ze naar dit forum te verwijzen. En hoe bijzonder is het dat je aan een forum over ivf, een dierbare groep vriendinnen overhoudt! Dus ook van mij: alle lof voor Jheroen en de moderators!

 

ik zal beslist hier blijven spieken maar niet meer een van de meest fervente bezoekers zijn ;-) En aan alle lieve meiden hier: heel erg bedankt boor jullie strun, meeleven, adviezen, ervaringen en verhalen en ik hoop dat hier nog heel lang wensen en dromen in vervulling blijven gaan.

Link to comment
Share on other sites

Kippelvel op mijn armen, Fran, wat heb je dit weer fantastisch verwoord.

Dank je wel Jheroen, voor het onderhouden van dit forum.

 

Ook voor mij geld dat ik in een andere fase ben gekomen en gelukkig aan de juiste kant van de lijn.

Van IUI, naar IVF en uiteindelijk via ICSI ons doel bereikt, ons meisje is nu bijna 14 maanden.

In de periode van zwangerschap en de baby tijd veel op het forum gedeeld, we waren ook lotgenoten, een ieder van ons weet wat je allemaal hebt moeten ondergaan.

Van het spuiten van hormonen, de punctie, voor sommige had de man ook nog een ingreep en uiteindelijk een geslaagde TP.

Na het bereiken van mijn doel, de medicijnen weggegeven aan een forum genoot.

Dit is nu niet meer het belangrijkste, we zullen het nooit vergeten, daarvoor hebben we niet gestreden.

 

Maar het leven gaat verder en er komen weer nieuwe forum genoten, die hetzelfde ondergaan en onze kindjes worden groter.

Hopelijk mag ik het allemaal aan het einde van het jaar nogmaals meemaken, maar zo speciaal als de vrienden groep die ik nu om mijzelf heen gekregen heb, zal het niet snel meer worden.

Dank jullie wel lieve meiden.

Link to comment
Share on other sites

wat lief Fren, en je hebt helemaal gelijk!

Wij hebben dan besloten om te stoppen met de hele mmm en onze kinderwens (en toch nog steeds hoop houden op), maar ook mij heeft het forum er door moeilijke en leuke tijden heen gesleept. Ik kon hier mijn verhaal kwijt en ook ik dank JHeroen voor zijn inzet en zijn ondersteuning om het forum draaiende te houden.

Ook mijn dank aan de mede superoperators, die ervoor gezorgd hebben dat mijn nickname gewijzigd kon worden en dat er toch een paar berichtjes verwijderd konden worden. Mijn dank is groot hiervoor.

 

Ik ben ook nog minder hier te vinden, heb met een stel heel leuke en lieve meiden dagelijks contact en dat voelt super! Ben blij dat ik ze heb leren kennen!

Blijf toch ook nog wel hier spieken want wil ook wel weten hoe het met sommigen gaat, die bijv. samen met mij zwanger waren en helaas ook samen een miskraam kregen en nu toch weer zwanger mogen zijn. Super dat dit voor hun gelukt is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

 Share • Posts

  • Hai goedemorgen dames, na lang wachten is op 5 Juli onze zoon geboren. Het is een heftige maar mooie bevalling geweest.    Hopefullness, zie na jou berichtje van 27-04 geen nieuwe meer. Hoe is het gegaan?
  • Proficiat @Chrissy wat een fantastisch nieuws! 8 Weken alweer, wat gaat het snel he? Fijn dat ze niet zo groot was als vantevoren ingeschat, bij mij viel het ook reuze mee, ze zat op de +1 lijn dus dat is helemaal prima, die heeft ze een poosje gevolgd, daarna ging ze aan het dalen, nu zit ze tussen 0 en -1 vinden ze ook prima. Ze ontwikkeld zich goed, plast en poept, met borstvoeding zien ze dat wel vaker dat ze in het begin heel hard groeien en dat het later stabiliseert. Ze krijgt inmiddels ook hapjes natuurlijk, ze is nu bijna 7 maanden en heeft maatje 68 weegt ruim 7 kg. Ik heb even nagekeken wat zij woog met 8 weken, ze was toen ook 5 kg, toen zat ze nog op de +1 lijn ongeveer. Ze hebben je wel lang door laten lopen zeg, jeetje, waarom doet een ziekenhuis niet wat een fertiliteitsarts adviseert? Dat zeggen ze toch niet voor niks? Gelukkig dat het uiteindelijk wel goedgekomen is, maar dat je hebt moeten praten als brugman zal niet fijn geweest zijn. Ik had gelukkig een gynaecoloog in het ziekenhuis die dat zelf al bedacht had, ze zei hetzelfde als jouw arts, niet voorbij de 40 weken laten gaan, eerder inleiden. Gelukkig dat je nog een fijne bevalling hebt gehad uiteindelijk, ja, wat is fijn, een bevalling is nooit fijn denk ik, maar als je er met een goed gevoel op terugkijkt dan is het goed toch? En dat je de zwangerschap aan het eind beu was moet je je niet schuldig over voelen hoor, dat heeft iedereen! Ik ook! We wilden dat heel graag idd, maar die laatste loodjes zijn heel zwaar, voor iedereen, de zwangerschap is ook enkel een doel om dat te verkrijgen wat je graag wil, een kindje en dat is ons mooi gelukt! Wat een stomme opmerking van die kraamverzorgster, alsof je daar op zit te wachten en alsof wij, iets minder piepjonge moeders al een soort van oma's zijn. Tegen mij zeiden ook veel mensen... Maar je bent een stuk ouder nu! Ja? En? Dus? Ik ben gezond, dus? Heb er niks mee geleden met de bevalling en kuierde zelf naar het bureau voor de 2 weken afspraak daar (half uurtje lopen enkele reis). Ik voelde me prima, zij deed het goed en de gebroken nachten vond ik ook reuze meevallen. Het leek wel alsof iedereen er een punt van maakte behalve ik. Die arts had helemaal gelijk. Mijn huisarts zei destijds, de kansen zijn misschien niet hoog, maar als je niks doet is het sowieso 0. Elke kans, hoe klein ook, is een kans. En zie, je grootste wens is in vervulling gegaan, met IUI notabene! Niet eens IVF. Ik sluit me helemaal aan bij jouw woorden Chrissy, neem alle kansen die je krijgt met beide handen aan, laat die artsen maar lullen! Geniet van je wondertje, maar dat komt vast goed.   
  • Lieve allemaal,  Het is alweer bijna 8 weken geleden, maar eind mei is ons mooie meisje geboren. Gezond en wel! En.... Ze was ook helemaal niet zo groot als ze werd ingeschat! Was dat bij jou ook niet zo @Kitje? Inmiddels is het een flinke dame die al 5 kilo weegt hihi.   Uiteindelijk wel ingeleid, maar toen liep ik al bijna tegen de 40 weken. Zat er ook behoorlijk doorheen tegen het einde en voelde me daar ook weer slecht over, want ik wilde dit toch zo graag? Nog moeten praten als brugman om uiteindelijk op tijd ingeleid te worden. De fertiliteitsarts had ons namelijk benadrukt om niet langer dan 40 weken door te lopen ivm de achteruitgang van de placenta, maar hier in het ziekenhuis wilden ze daar nog niet zo aan zucht...  Uiteindelijk wel een hele fijne bevalling gehad (tenminste, tot zover dat kan) dus het ziekenhuis heeft het weer een beetje goed gemaakt met me 😉 Ik was ook heel snel weer hersteld na de bevalling. Ik hoor het de kraamverzorgster nog zeggen tegen mijn man: "Ze herstelt heel snel voor een oudere moeder". Jawel, wij oudere moeders kunnen dat gewoon 💪 Deze tijd denk ik nog regelmatig terug aan vorig jaar rond deze tijd.... Toen net de deceptie in het ziekenhuis achter de rug en net aangeklopt bij de fertiliteitskliniek. Nog al die onzekerheid of onze grootste wens ooit nog in vervulling zou gaan. Het verdriet en toch ook weer de hoop die ze ons in de kliniek weer gaven. Ik hoor het de oudere arts nog zeggen: :"Je moet altijd hoop blijven houden". En inmiddels ligt er een mooi en heel gezond meisje in mijn armen.  Meiden die hier nog meelezen: Houd vol! Net na mijn 42ste verjaardag ben ik zwanger geraakt van een gezond kindje. Het is dus zeker mogelijk en laat je niks aanpraten door artsen die het denken beter te weten.     
  • Helaas is het hier heel stilletjes de laatste tijd @Mini123 maar fijn te horen dat je wat aan de informatie hebt gehad die wij allen gepost hebben hier. Het zijn voornamelijk eigen ervaringen en onderzoeken dat we gedeeld hebben, hopelijk heb je er wat aan. Ik ben momenteel niet in traject, ik ben een half jaar geleden bevallen van een gezonde dochter, heb nog wel een cryo, maar ik heb momenteel nog geen plannen deze te laten terugplaatsen, maar misschien dat er nog meiden aansluiten hier die wel in traject zitten, ik heb het als heel prettig ervaren om mijn ervaringen en gevoelens te kunnen delen met mensen die weten en snappen wat er in je omgaat, het is geen gemakkelijk traject, met veel ups en downs, hoop en verdriet. Ik wens je heel veel succes toe met je eerste ICSI traject, je zal binnenkort wel een echo hebben denk ik om te kijken hoeveel eitjes er groeien bij je, hopelijk heb je flink veel eitjes om te oogsten! Als je zin hebt kun je altijd een berichtje achterlaten hier om te laten weten hoe het met je gaat, ik kom af en toe nog weleens kijken, maar ben niet zo heel vaak meer online hier. Groetjes!
  • @Hopefulness hoe is het afgelopen meis? Ik kon een tijdje niet inloggen en kan niet zien of ik wat van je berichten gemist heb.    
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use