Jump to content

Dank je wel...


fren-1976

Recommended Posts

De afgelopen 4 jaar heeft dit forum mij door een van de moeilijkste periodes in m'n leven gesleept. Altijd was er begrip, een luisterend oor, een antwoord op mijn vragen of een schouder om op uit te huilen.

 

Hierdoor is ons traject draaglijk geworden, maar belangrijker nog, heb ik een heel dierbare groep meiden leren kennen die nu echt vriendinnen geworden zijn en die ik niet meer zou willen missen.

 

Doordat wij tot de gelukkigen van dit forum behoren die niet met lege handen blijven staan, merk ik dat mijn behoefte aan het forum afneemt. Mijn vriendinnen spreek ik ook via andere wegen. Toch voelt afscheid nemen zonder afscheid te nemen niet goed. Ik zal best nog eens spieken, maar merk dat de periodes tussen mijn bezoekjes steeds groter wordt.

 

Daarom; dank jullie wel.

Alle lieve meiden, maar Jheroen in het bijzonder. Je helpt door dit forum online te houden op zeer onbaatzuchtige wijze heel veel mensen door een zware periode heen en dat verdiend applaus en erkenning.

 

Veel liefs

Fran

Link to comment
Share on other sites

Mooi gezegd Fren, goed onder woorden gebracht.

 

Ik merk zelf ook dat ik niet meer dagelijks of zelfs meerdere keren per dag inlog. Jarenlang heb ik hier geschreven, steun gevonden, tips en adviezen gekregen en gegeven. Wanneer ik in mijn omgeving hoor dat iemand met Ivf bezig is of gaat, is mijn eerste reactie vaak om ze naar dit forum te verwijzen. En hoe bijzonder is het dat je aan een forum over ivf, een dierbare groep vriendinnen overhoudt! Dus ook van mij: alle lof voor Jheroen en de moderators!

 

ik zal beslist hier blijven spieken maar niet meer een van de meest fervente bezoekers zijn ;-) En aan alle lieve meiden hier: heel erg bedankt boor jullie strun, meeleven, adviezen, ervaringen en verhalen en ik hoop dat hier nog heel lang wensen en dromen in vervulling blijven gaan.

Link to comment
Share on other sites

Kippelvel op mijn armen, Fran, wat heb je dit weer fantastisch verwoord.

Dank je wel Jheroen, voor het onderhouden van dit forum.

 

Ook voor mij geld dat ik in een andere fase ben gekomen en gelukkig aan de juiste kant van de lijn.

Van IUI, naar IVF en uiteindelijk via ICSI ons doel bereikt, ons meisje is nu bijna 14 maanden.

In de periode van zwangerschap en de baby tijd veel op het forum gedeeld, we waren ook lotgenoten, een ieder van ons weet wat je allemaal hebt moeten ondergaan.

Van het spuiten van hormonen, de punctie, voor sommige had de man ook nog een ingreep en uiteindelijk een geslaagde TP.

Na het bereiken van mijn doel, de medicijnen weggegeven aan een forum genoot.

Dit is nu niet meer het belangrijkste, we zullen het nooit vergeten, daarvoor hebben we niet gestreden.

 

Maar het leven gaat verder en er komen weer nieuwe forum genoten, die hetzelfde ondergaan en onze kindjes worden groter.

Hopelijk mag ik het allemaal aan het einde van het jaar nogmaals meemaken, maar zo speciaal als de vrienden groep die ik nu om mijzelf heen gekregen heb, zal het niet snel meer worden.

Dank jullie wel lieve meiden.

Link to comment
Share on other sites

wat lief Fren, en je hebt helemaal gelijk!

Wij hebben dan besloten om te stoppen met de hele mmm en onze kinderwens (en toch nog steeds hoop houden op), maar ook mij heeft het forum er door moeilijke en leuke tijden heen gesleept. Ik kon hier mijn verhaal kwijt en ook ik dank JHeroen voor zijn inzet en zijn ondersteuning om het forum draaiende te houden.

Ook mijn dank aan de mede superoperators, die ervoor gezorgd hebben dat mijn nickname gewijzigd kon worden en dat er toch een paar berichtjes verwijderd konden worden. Mijn dank is groot hiervoor.

 

Ik ben ook nog minder hier te vinden, heb met een stel heel leuke en lieve meiden dagelijks contact en dat voelt super! Ben blij dat ik ze heb leren kennen!

Blijf toch ook nog wel hier spieken want wil ook wel weten hoe het met sommigen gaat, die bijv. samen met mij zwanger waren en helaas ook samen een miskraam kregen en nu toch weer zwanger mogen zijn. Super dat dit voor hun gelukt is.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use