Jump to content

Hoeveel cellig waren jullie emmy's?


Snoeske

Recommended Posts

Hallo,

 

 

 

Ik heb vandaag 2 8-cellig emmy's terug geplaatst gekregen.

 

De arts gaf nou niet echt heel duidelijk aan wat de kwaliteit was/is. Het is vandaag de 4e dag na de punctie. Wel gaf hij aan dat je met slechte emmy's toch hele mooie kinderen kunt krijgen...

 

 

 

Hoeveel cellig waren jullie emmy's

 

 

 

Groeten Snoeske

Link to comment
Share on other sites

hi Snoeske,

 

 

 

mijn emmy was ook 8-cellig en wordt door het amc bestempeld als top-emmy. Daarom is er bij mij maar 1 emmy teruggeplaatst.

 

 

 

Succes met de wachtweken en ik duim voor een mooi resultaat!

 

 

 

Groet, michelle

Link to comment
Share on other sites

Hey Snoeske,

 

 

 

Er waren in totaal 5 eicellen bevrucht en gedeeld bij mij. Ik heb nu 2 emmy's van 8 cellen bij mij en zit in de laatste dagen van de wachtweken.

 

 

 

Ook heb ik nog 3 cryo's in de vriezer, ik weet niet hoeveel cellen deze waren maar waren blijkbaar wel goed genoeg voor de vriezer!

 

 

 

Succes met deze zware weken!

 

 

 

Liefs, Jane

Link to comment
Share on other sites

Wauw Diana,

 

dat geeft nog eens moed!

 

Ik had van de 7 eitjes 3 bevuchtingen en die zijn gedeeld naar 3, 5 en 8 cellen. Ik heb alleen die van 8 teruggeplaatst gekregen.

 

tot nu toe gaat het goed. Ik heb betty boop borsten en heel moe!

 

hopelijk zijn dat goede voortekenen....

Link to comment
Share on other sites

Ik heb geen idee, bij ons is niets gezegd over een aantal cellen, ze vertelden wel dat er uiteindelijk 7 eitjes van topkwaliteit (A) waren en daarvan is er 1 terug geplaatst en de overigen zijn de vriezer in gegaan dus ik heb er nu nog 6 over.

Link to comment
Share on other sites

Guest Amanda

8-cellig is kei goed!

 

Bij ons, in maastricht, had ik een 8-cellig cryootje, dat noemde ze hier een topper.

 

 

 

En een topper is het!! ;)

 

Hij is nu 2,5 jaar.

Link to comment
Share on other sites

1e poging kreeg ik een 8-cellige terug: niet zwanger.

 

Daarna meerdere cryo's, die waren heel wisselend, van 3 cellig tot blastocysten.

 

Bij een van de terugplaatsingen van 2 blastocysten even zwanger (vroege miskraam).

 

Bij poging 2 terugplaatsing van een 6-cellige en een 7-cellige en zwanger van 1 (weer miskraam helaas)

Link to comment
Share on other sites

Bij de verse poging kreeg ik een 8-cellige terug van kwaliteit 2 (niet zwanger), bij de eerste cryo poging kreeg ik 2 blastocystes terug, toppertjes (niet zwanger) en bij de laatste cryo poging kreeg ik een blastocyste en een iets minder ver gedeelde embryo terug en daar is er eentje van ingenesteld en ben ik nu ook "hoger dan hoogzwanger" van.

 

 

 

2 8-celligen klinkt mij heel goed in de oren. Heel veel succes!

 

 

 

liefs,

 

Mariek

Link to comment
Share on other sites

Hallo,

 

 

 

Ik ben zojuist bezig met de 3e ivf poging. Dit keer waren er 6 embryo s van top kwaliteit, er is 1 8 cellige en 1 10 cellige teruggeplaatst, en nog 3 eskimootjes zijn er over.

 

 

 

nu in afwachting mag vrijdag testen.

 

 

 

gr jokie

Link to comment
Share on other sites

 • 2 weeks later...

Hoi Snoeske,

 

 

 

Volgens mij is dat ook super hoor. Bij mijn eerste ICSI poging was ik direct zwanger van een 6-cellig klasse 1. Was in de 6-cellige de beste kwaliteit werd gezegd. Daaruit is mijn zoontje Patrick in 2007 geboren.

 

Zit nu in de wachtdagen van een 5-cellige klasse 2 en blijven hopen dat er een broertje of zusje bij komt.

 

 

 

Succes

Link to comment
Share on other sites

Bij onze laatste poging hebben ze de embryootjes een dag eerder teruggeplaatst. Op woensdag had ik de punctie en op vrijdag de tp.

 

Bij de eerdere pogingen zat er nog een dag langer tussen.

 

Bij de laatste poging hadden we twee mooie 4 cellige embryootjes. En uit eentje daarvan is een prachtig wonder ontstaan, onze twee jarige dochter.

Link to comment
Share on other sites

Bij onze eerste 2 pogingen waren het 7-cellige , waarvan de 1ste ivf 1 matig en 1 goed. zwanger 1 kindje.

 

2de poging ivf/icsi: beide goed, 7 cellig, 2-ling gekregen.

 

De andere pogingen ook allemaal 7 cellig met goede kwaliteit....niet gelukt, op 1 na met een miskraam geeindigd.

Link to comment
Share on other sites

 • 1 month later...

Ik heb dinsdag 2 embyro's teruggeplaatst gekregen. Toen ik vroeg naar het aantal cellen kreeg ik te horen dat het m3's waren en dat de cellen als een klompje waren en dus niet meer te tellen. Is dat goed en heb je dan meer kans op een zwangerschap?

Link to comment
Share on other sites

Bounty...

 

Opzich is het natuurlijk fijn als je embryo's goed delen enzo maar het is niet zo dat je dan meer kans hebt op een zwangerschap (aldus mijn gyn). Ik lees regelmatig van vrouwen die embryos terug laten plaatsen van mindere kwaliteit en die toch zwanger raken. Tegelijkertijd lees je regelmatig van vrouwen die een embryo van uitstekende kwaliteit hebben en niet zwanger raken. Geld ook voor mij!

Link to comment
Share on other sites

Hallo EDR / Bounty

 

 

 

ik sluit me hier helemaal bij aan

 

Wij hadden in totaal 5 emmies van "perfecte kwaliteit", ze waren 5 dagen oud (blastocysten) en het aantal cellen is dan niet meer te tellen

 

1 is er teruggeplaatst en heeft zich helaas niet genesteld, onze arts had er geen verklaring voor: echt het laatste stukje waar moeder natuur haar best moet doen...

 

afgelopen dinsdag zijn er 2 cryo's teruggeplaatst, na ontdooiing nog steeds van super kwaliteit....we blijven hopen dat de natuur nu echt even goed haar werk zal doen..

 

maar Bounty, het is in ieder geval prettig om te horen dat het embryo al ver is en erg geod, alleen helaas geen garantie... maar houd moed he!!

 

 

 

lieve groeten

 

meiske74

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use