Ga naar inhoud

Uitgerekend in Oktober 2011


Valesca

Aanbevolen Berichten

Hi Zomer,

 

Je kamer klinkt leuk, Ben ook gek op PIP!

En juist leuk om zelf wat op te knappen, ipv alles van 1 serie te kopen (alhoewel dat wel lekker makkelijk is).

 

Ik weet zelf nog niet wat ik ga doen. Eerst moet r nog verbouwd worden... Kamer in tweeën splitsen, verwarming aanleggen. Manlief heeft t erg druk dus binnenkort maar ns wat offertes op gaan vragen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 6,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Hoi Frann,

Heerlijk dat je n goede echo hebt gehad! Mooie foto! En je beebje ligt lekker op z'n kop! Hihi!

 

Bedankt voor de uitgebreide toelichting op je onderzoeken. Ik was bij de vk en er is niets gezegd over urine inleveren! Ik ga haar mailen hierover!

 

Ik heb wel n formulier voor bloedprikken mee, en krijg bij de volgende afspraak de uitslag mits er niets aan de hand is, dan bellen ze eerder. De volgende afspraak is 9 mei.

 

Balen dat we nu geen beeld echo's meer krijgen. Ik ga zeker voor de 20 weken echo n pretecho laten doen! Ik kan echt niet zo lang wachten! Wil ook graag t geslacht weten en zal dat wel vertellen hier en iedereen die t wil weten! (althans zo denk ik er nu over)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wish wat fijn dat je een mooie echo heb gehad en dat jullie beeb lekker aan het bewegen was.

En wat fijn dat je 2 woensdagen naar het hartje mag luisteren,ik kan me heel goed voorstellen dat je die extra bevestiging nodig heb,ik heb dat gevoel ook hoor.

Ben daarom ook blij dat ik alweer over 2 weken naar de gyn mag.

 

MissGriet heel veel succes morgen bij de nekplooimeeting.

 

Marianne moeilijk he dat lange wachten,ik had dat laatst ook daarom was ik even tussendoor naar babyvision gegaan,puur voor de bevestiging dat alles ok was/is.

Nu mag ik gelukkig over 2 weekjes weer naar de gyn, ben daar echt blij om want 2 weekjes wachten vind ik wel zat haha.

Ik wil ook graag het geslacht weten,is wel zo makkelijk met spullen kopen en het kamertje inrichten vind ik,weet nog niet of ik iedereen vertel daar moet ik nog even over nadenken,maar mezelf kennende kan ik me mond toch niet dicht houden hahahaha.

Link naar reactie
Delen op andere sites

 hahaha!, ja frann, dat herken ik, ik kan ook gewoon m'n mond niet houden. Alleen over de naam heb ik me voorgenomen om echt niets te zeggen! M'n moeder weet wel al wat t wordt als t n jongen is... Kon t toch niet laten, ai, hihihi! Maar als ik iedereen moet geloven in m'n omgeving, is het toch n meisje! 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Even snel,

via datumprikker.nl is een heel goed idee!

 

Ik heb gisteren mijn groentelade aangeboden op dit forum (de inhoud ervan dus...) dat was best wel weer een stap hoor! Maar ik hoop dat degene die het gaat krijgen net zo zwanger ervan gaat worden als ik!

 

gr Zomer

Link naar reactie
Delen op andere sites

In principe kan ik 2 of 3 juli, maar in mijn ogen ligt dat erg dichtbij de 11 juni forum dag, om dan alweer de Utrecht onderneming te doen. Kan einde juli ook, genre 23-24 juli? of ligt dat al te ver en teveel in vakanties?

datumprikker.nl is goed voor mij, wie begint?

 

Fijn dat er goeie echo's waren trouwens en Wish, goed dat je af en toe nog terug mag komen voor het hartje. Ik ben gister naar de vroedvrouw gegaan en die wilde trots het hartje laten horen, maar ze vond het niet. Ik zei 'geef dat ding maar hier, want ik weet tenminste waar zoeken intussen en had het bijna meteen' haha. M'n baarmoeder ligt echt nog wel diep blijkbaar, ookal heb ik een buikje. M'n bloeddruk was trouwens maar 10/6,8 zeg. Bij de gyn was het nog 12/8,5. Geen wonder dat ik bijna flauwviel daar op het strand. Dat weten we dus ook alweer haha.

 

oh ja, ik wil ook het geslacht weten hoor, want dat is zoo gemakkelijker om te shoppen en kleurtjes te kiezen. Hoe neutraal kleertjes ook kunnen zijn, hoe bepalend zoveel andere kleertjes zijn en je je keuze ermee kan verruimen. Heb al een leuk wollen rompertje gezien (oktober november baby he) en ik stond echt te twijfelen om het te kopen, maar de vriendin waar ik toen bij was zei 'laat maar zitten, dan weet ik tenminste wat kopen voor je binnekort'. Lief he. Ik durf het gewoon nog niet denk ik. Misschien wel als we het geslacht weten.

 

liefs en fijne dag nog, morgen beter weer hopelijk!

Ellen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zomer: ik ga na mij bezoek aan de verloskundige ook mijn groentelade aanbieden op de website. Ik hoop ook dat iemand er wat aan heeft.

 

Wat betreft de datum: kunnen we niet richting half-eind augustus gaan? Ik denk dat de meesten dan niet meer op vakantie zijn en we zijn dan allemaal al een aardig eindje op weg, met heeeele dikke buiken..hihi...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Sorry dat ik even onderbreek dames maar zit met een dringende vraag.

De laatste dagen (lees week) heb ik ook last van regelmatig pijnlijke steken in m'n linkeronderbuik. Als ik vb m'n kousen aandoe is dit voor m'n rechtse voet geen probleem maar als ik m'n linkse voet van een kous probeer te voorzien (en dus ook links vooroverbuig) is dit pijnlijk aan m'n linkeronderbuik. Ook heb ik al gans m'n zwangerschap regelmatig last van diaree.

 

Heeft iemand voor jullie dit soms ook voor? Want maak me beetje ongerust. Zou bellen naar m'n ha maar die is 2 weekjes op verlof. En m'n gyn wil ik er precies nog niet onmiddellijk mee lastig vallen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Toverstafje,

Voor mij herkenbaar dat je snel buiten adem bent.

Ik moet op mijn werk vanaf mijn auto best een stukje lopen naar de afdeling waar ik werkzaam ben.

Nu heb ik sinds vorige week gemerkt dat ik echt ff bij moet komen van dat lopen. (zitten ook 2 trappen bij)

Mbt je werk, je moet (wat ellen ook al zegt) doen waar jij jezelf goed bij voelt.

Als je het even laat rusten krijg je misschien over een tijdje wel kriebels om een opdracht te gaan doen.

 

Frann,

Haha, jullie kleintje werd dus echt gestoord in zijn/haar slaap.

Leuk he, om je baby te zien bewegen!

 

Zomer,

Ga volgende week ook maar eens naar M Etam. Spijkerbroeken zitten niet meer fijn en ik kan op mijn werk geen rokken en jurkjes dragen.

Is het een broek met een hoge buikband of een smalle?

 

MarMira,

Lief van je collega's!

Als je 28 april te lang vindt duren zou ik als ik jou was naar de verlosk. bellen en de afspraak vervroegen.

Ze begrijpen dit echt wel.

 

Ellen,

Haha, dat jij zelf het hartje hebt gevonden bij de verlosk. Wat een grap!

Er is gisteren bij mij door een stagiaire naar het hartje geluisterd.

Ze gaf aan dat ze misschien even moest zoeken en dat het misschien niet te horen was.

Nadat ze 3 sec. de doppler (schrijf je dat zo) op mijn buik had hoorde we al een prachtig hartje!

 

Denk dat je bloeddruk 100/68 en 120/85 was. De eerste is inderdaad aan de lage kant de tweede is perfect, volgens het boekje.

Ik ga binnenkort samen met mijn vriend een eerste pakje kopen. Nu ik deze echo heb gehad heb ik echt meer vertrouwen gekregen.

Je zag alles zo mooi en zo goed. Navelstreng, maagje, ruggewervel, ribben etc,etc.Dat ik het nu echt ga geloven dat het goed zit.

Er zit nog wel angst, maar niet meer zo veel als voor de laatste echo.

 

Akara,

Denk dat je de banden voelt. Zit de pijn op vrijwel dezelfde plek als je eierstokken?

Ik gaf gisteren aan dat ik soms met niezen pijnscheuten krijg aan beide kanten bij mijn eierstokken. (net als na de punctie)

De verlosk. gaf aan dat de banden op precies dezelfde plek zitten.

Heb net via google gelezen dat diarree ook een kwaaltje kan zijn. Vervelend voor je, maar zoals ik het lees niks om je zorgen over te maken.

Voldoende drinken zodat je niet uitdroogt.

En als je het niet vertrouwd zou ik de gyn bellen.

Ze begrijpen dit echt wel!

Sterkte!

 

Ik heb er nog eens over nagedacht en met mijn vriend over gehad om elkaar te gaan ontmoeten.

Maar ik houd het liever alleen bij het forum.

Hoop dat ik hierdoor niet 'raar' over ga komen en dat jullie dit begrijpen.

Fijne dag allemaal!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wish; je moet altijd doen wat bij je past, als je het bij het forum wilt houden, prima!

Als er in augustus een afspraak zal komen, weet ik bv niet of ik daar bij kan zijn, omdat ik dan al best ver ben en met een tweeling gaat het nu eenmaal sneller. De verwachting is dat ik in september al ga bevallen na een periode van 36-37 weken zwangerschap...

 

Ik heb een broek gekocht met een grote buikband, zit nu niet vervelend en ik denk dat het heel fijn zit als mijn buik snel groter zal worden.

 

Akara, ik denk ook bijna dat het de banden zijn, ikzelf voel het een paar dagen aan de rechterkant en inderdaad wat Wish schreef, ongeveer op de plek van de eierstokken. Collega met veel ervaring als zwangere vrouw dacht ook aan bandenpin omdat zij het ook op die plek had gehad.

 

Ellen, ik kijk ook al uit naar het shoppen voor de baby's als we het geslacht weten. Wie weet mag ik wel voor een jongen en een meisje kopen, dat zou helemaal luze zijn!

 

Gr Zomer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zomer,

Zakt die band nu niet naar beneden?

Als ik die broeken zie heb ik het idee dat dit bij mij dus nog naar beneden zal zakken. Heb er nog geen aan gehad, vandaar deze vraag.

Dankjewel voor je reactie mbt elkaar ontmoeten, doet me goed!

 

Het lijkt erop dat vrijwel iedereen het geslacht wil weten, of heb ik dit mis?

Wij willen het niet weten, wie nog meer niet?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Araka ik denk ook dat de banden zij.Ik heb ook pijn gevoel onder in mijn buik.Ze zeggen zelf dat de pijn kan meer aan de linken kant zijn,en bij jou is het ook zo.

Ik snap dat je je druk om maakt hoor.Ik was in Spanje toen ik de pijn voelde en ik wou naar het zh rijden,was ik heel bang. Maar toen heriner ik me wat ik al gelezen had en deed ik niks aan. Succes!

 

Mis Griet succes morgen!

 

Wish we willen ook het geslacht weten. Als ik het nu zal kunnen zien.....haha....ik vind het heel knap van je! Ik wil me voorbereiden voor een jongentje of voor een meisje.

Mijn hele leven heb ik alleen maar meiden om me heen. Zus,nichjes,tantes......nergens een jongen(behalve mijn vader)! Ik wou natuurlijk toen heel graag ook een meisje. Nu ben gewoon gelukkig dat we een baby mogen krijgen!(maar ik blijf nieuwsgirig)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dank jullie voor jullie reactie. Ik weet niet of het bandenpijn is. Normaal is dat iets lager dacht'k (net boven m'n schaambeentje heb ik al verschillende keren pijn gehad en toen ik dat zei tegen een zwangere vriendin die voor juni uitgerekend is zei ze onmiddellijk: bandenpijn).

En de pijn is echt aan de linkervoorkant van m'n buik. Nietecht waar m'n eierstokken zitten dus.

 

Ik moet nog wachten tot 6 mei eer ik naar m'n volgende afspraak en dus een verloskundige mag. Want ik krijg geen echo op 16w.

 

M'n man ziet het ook niet echt zitten dat ik zou afspreken. Hij heeft zoiets van: tussen al die nederlandse dames gaan zitten, ge hebt het zo al lastig, wa gaat da zijn om zo ver te rijden eens ge verder in de zwangerschap zit? (zou voor mij een kleine 2,5 uur zijn...)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Allez Akara,

 

Gij gaat mij hier alleen laten zitten tussen die kletstantes of wa :-)

 

Ik weet zeker dat ik heel veel zin heb om iedereen te ontmoeten, omdat we tegen dan nog veel meer met elkaar gedeeld hebben. Maar dan ga ik wel moeten kiezen misschien, ofwel dat forumdag, ofwel ons eigen ontmoeting. Het is gewoon nogal kort op elkaar, al begrijp ik dat met een 6 maandenbuik dit idealer is dan later in de zwangerschap.

 

Bandenpijn ken ik niet. Ik ken gewoon menstruatiekrampen en steekjes. Ik kan er voor de rest geen naam bij geven. Ik heb ook wel best vaak hoofdpijn de laatste tijd, vooral vanaf de namiddag. Misschien dat een dutje zou helpen tijdens de middag, maar ja. Gaan werken en slapen gaan niet echt samen.

 

Mn vriend zijn familie heeft alleen maar jongens, behalve de nieuwe generatie nichtjes. Dat zijn dan weer allemaal meisjes. En eerlijk gezegd heb ik een heel klein beetje voorkeur voor een meisje, want die begrijp ik beter gewoon :-)

 

Wish,

Als je het liever op het forum houdt, geen probleem natuurlijk.

Ik heb een jeans met zo'n brede band, en daar heb ik nog een riem voor nodig om aan te houden. die zakt gewoon af anders. Hopelijk dit weekend met m'n moeder wat gaan shoppen, en ook wat leuke rokjes en broeken kopen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Violeta,

Heb je nog een 'voorkeur' voor het geslacht?

Natuurlijk ben je gelukkig dat jullie een kindje mogen verwachten, maar een 'voorkeur' mag je vind ik ook uitspreken.

Ons maakt het ook niks uit. Mijn broer heeft als eerste kindje een meisje gekregen en had hierna 'voorkeur' voor een zoon. Ik vind dat je dit wel mag zeggen. En toen hij zijn tweede dochter geboren zag worden was hij zijn voorkeur als sneeuw voor de zon vergeten. Haha!

Sommige mensen vinden het raar overkomen dat je een voorkeur kan hebben, nou ik vind hier niks mis mee.

 

Akara,

Misschien voel je dan dat je baarmoeder aan het groeien is? Als het boven je schaambeen is, hier komt de baarmoeder na de 13 weken bovenuit gegroeid.

 

Ellen,

Nee inderdaad, werken en rusten gaat niet samen.

Of je moet net als ik onregelmatige werktijden hebben.

Ik heb vanmorgen heerlijk tot 9.30uur in mijn bed gelegen en moet vandaag ook nog gaan werken.

Vanavond en morgenavond een late dienst.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik heb nu geen idee wat ze zijn, meiden, jongens of van elk 1... Ik weet ook niet wat mijn voorkeur zou zijn. Ik zie bij alles de leuke dingen en de voordelen. (roze wolkje???)

Het heeft er denk ik ook mee te maken dat wij het willen weten omdat ik belachelijk vaak een echo zal krijgen. Nu 1 keer per 4 weken, maar dat gaat straks naar 1 keer per 3 weken, dan 1x per 2 weken en dan elke week... Dan is het geslacht niet willen weten best lastig want je ziet ze dan wel heel vaaak voorbij komen...

 

De broek die ik nu aanheb met een grote band zit nu al best oke, ik sla ze een beetje terug, merk je niks van. De spijkerbroek is net een laag model "normale" broek en daar heb ik een riem om. Ziet er best "hip" uit volgens de meiden op het werk. (een collega wilde deze ook kopen totdat ze doorkreeg dat het een positie was...)

 

UITRUSTEN.... Ik ben zoooooo moe deze week! Ik heb heel veel last van slecht slapen (wordt nog steeds minimaal 3 keer per nacht wakker om te plassen) en heb veel last van hooikoorts (mag geen medicijnen die mij helpen door de zwangerschap) Ik voel mij echt heeeeel zielig! Ga om mijzelf te troosten vanavond lekker met een zak chips voor de TV hangen. En dan heerlijk SLAPEN....

 

Gr Zomer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey all!

 

Wij hebben vanmorgen wederom een supermooie echo gehad en het hartje gehoord!! Pff en wat een opluchting weer zeg... zat de laatste dagen totaal niet lekker in m'n vel..

Weer erg onzeker en bang bha niks aan... ik ben dit ook helemaal niet gewent zo onzeker te zijn!

Maar goed het word me dan weer duidelijk hoe anders zwanger zijn dit is vergeleken met een spontane zwangerschap...

Nu is de onzekerheid gelukkig weer weg en voel ik me op wat bekkenklachten na (vreselijkpijn in m'n onderrug en stuitje) gewoon goed!

 

We gingen vanmorgen heen voor de kans berekening voor trisomie 13 , 18 en 21 , + de nekplooimeeting en ik kwam daar in aanmerking voor omdat ik in de catagorie van 1 op 600 baby's viel.

Maar gelukkig is alles goed!!!! Een kans van 1 op 18 duizend nog wat :)

Dus dat was mooi! OOk errrrg leuk we weten waarschijnlijk het geslacht van ons ukkie!!!! Jep Wish wij willen het ook graag weten , ook omdat ik nog tig echo's krijg, ik blijf medisch en omdat ik veel te nieuwschierig ben!

De arts gaf ons een garantie van 95% haha dus we zullen zien , ik houd zeker een slag om de arm , en over een maand ofzo vraag ik het wel weer eens aan de gyn ;)

Mijn vriend heeft stiekem ook wel een lichte voorkeur en dat vind ik ook niet erg, ikzelf heb een gevoel van wat het word en ben benieuwd of het klopt , tot zover wel...

 

Zomer: das best lastig want overal zijn de pollen in boei! Ik ben zelf allergisch voor katten geweest en daar heb ik toch ook behoorlijk last van gehad in de zwangerschap van mijn zoon , maar raar maar maar ik ben er overheen? Hoe het kan weet ik niet... Beterschap iig!

 

Akara: ik denk ook dat het je groeiende bm is hoor.. zat ook even te denken aan bekkenpijn maar das dan meer richting het schaambeen of het stuitje.. Maar ik zou wel , als je je echt zorgen maakt bellen hoor meid... die onzekerheid is ook niet fijn!

 

Wish: wow draai je nog avondiensten? Ik vond dat wel erg pittig al worden hoor , helemaal met demente bejaarden... op hoeveel patienten staan jullie? Ik stond vanaf half 8 alleen op 12 mensen... dan moest ik zelf nog een stuk of 6 naar bed brengen, en ik vond het best zwaar...

Nachtdiensten ben ik ook snel mee opgehouden puur vanwege het bioritme waar ik opeens last van kreeg , niet vanwege het werk ;)

 

Frann en Wish: super dat jullie ook zo'n mooie echo hebben gehad!

 

Oh ja over een evt meeting , ik zou graag willen komen maa ik mag en kan niet autorijden.. dus ik weet niet of er nog iemand in friesland woont waar ik mee zou kunnen carpoolen? Want denk niet dat het de bedoeling is dan onze mannen mee komen of wel?

Liefs Griet

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zomer: heel herkenbaar die vermoeidheid deze week. Jij hebt dus ook last van hooikoorts? Misschien speelt dat wel mij bij de vermoeidhied. Ik heb er ook last van en slaap daarom slechter (daarnaast moet ik ook plassen iedere nacht). Volgens mij collega's duurt het nog een paar weekjes voordat we ons echt top voelen.

 

Wat betreft voorkeur voor geslacht dan lijkt me een meisje me toch wel erg leuk om lekker me te tutten en te winkelen als ze groter zijn, maar een jongen is ook hartstikke leuk hoor. Twee leuke kerels in huis vind ik ook wel wat. Mijn gevoel zegt wel dat het een meisje wordt, maar we zullen zien.

 

Dadelijk lekker van het weekend gaan genieten. Morgen is mijn man jarig dus zijn we allebei lekker vrij. Ideaal dus. Er komt ook de hele dag door visite dus dat is wel lekker verdeeld. Beter als alles in één keer als je het mij vraagt.

 

Akara: die buikpijn is heel herkenbaar voor mij. Ook ik voel het met schoenen aan doen bijvoorbeeld of als ik veel loop. Volgens de gyn komt dat door de baarmoeder die aan het groeien is. Dus ja.. hoort er gewoon bij

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Miss Griet,

Fijn dat je echo goed was. Wat tof dat je mogelijk al weet wat het wordt. Ik wil het ook heel graag weten.

Veel mensen rationaliseren dat een zwangerschap een zwangerschap is ongeacht hoe je zwanger wordt en iedereen even bang is. Ik ben blij dat jij bevestigt dat dit toch echt anders is, want ik heb vaak het gevoel dat mensen echt niet begrijpen hoe onzeker ik ben.

 

wat die meeting betreft.. ik kom zelf uit de buurt van Arnhem, maar oorspronkelijk wel uit Friesland.. Misschien is er nog iemand anders en eventueel met de trein? Als we namelijk in Utrecht afspreken kom ik ook met de trein en zouden we op het station af kunnen spreken.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Griet wat goed zeg,een mooi echo en het geslacht van 95 % zeker weten!

En de uitslga van de test-geweldig!

 

Ik krijg morgen avond de nekplooimeting,vind ik toch een beetje spannend,eerlijk gezegd.

 

Wish mijn voorkeur is een meisje.Wat Doortje zegt kunnen we lekker meisjes dingen doen en wat Ellen zegt ook ik begrijp meisjes beter dan jongentjes.

 

Ik ben ook zo moe,bijna ieder dag val ik in slaap tussen de middag. We hadden wat belangrijke afspraak vanmiddag.....en ja hoor mijn ogen gingen tegen mijn zin dicht.Ongelooflijk ik moest een colaatje nemen...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden