Ga naar inhoud

Uitgerekend in Oktober 2011


Valesca

Aanbevolen Berichten

wij gaan niet speciaal een 3d echo maken...vind het er wel mooi uit zien vaak,je kan dan echt het kindje zien,nog 3 weken dan hebben wij ook de echo!! kan niet wachten en volgende week verloskundige dan zit er ook niet zoveel tijd tussen

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 6,2k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Wij gaan nu voor n 2d echo, omdat je dan de medische kant goed kan bekijken. Het is nu te vroeg nog voor n 3D want dan zie je ws een transparante huid nog met alle aders erdoor. Een 3D echo van t gezichtje is beter bij 30 weken, want dan is t al echt jouw kindje om te zien. Heb ik gehoord. Of ik t zelf ga doen weet ik nog niet, ik vind de fotos niet zo, ook n beetje eng zelfs. Ze doen me soms denken aan t nagemaakte hoofdje van t meisje van Nulde. Brrr! Maar miss denk ik r straks anders over. ;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Haha, grappig die reacties over de 3-D echo, wij gaan het ook niet doen, ik vind het er ook creepy uitzien ;-).

 

Ik heb nog steeds 'last' van de bobbel op mijn buik die komt en gaat. Soms komt ie opzetten en dan zit er dus echt een bult en soms zakt ie weer weg....Ik besprak het net met mijn moeder, bleek ze, toen ze zwanger was van mij, precies hetzelfde te hebben gehad! Mijn moeder wist niet dat ze zwanger was vanwege die bult dachten ze zelfs eerst dat ze een blinde darm ontsteking had. Gelukkig zijn ze eerst verder gaan zoeken voordat ze gingen snijden (!) en kwamen ze erachter dat het haar baarmoeder was. Nou, dat is het eerste wat ik gemeen heb met mijn moeder qua zwangerschap, we vonden het beide wel grappig. Toch ga ik het nog wel even goed navragen bij de gyn, donderdag.

 

Liefs, Laika

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey meiden,

moie buikje Wish,ik ga van de week ook een foto platsen:)

 

Ik ga zeker een 4d echo doen.Mijn zus heeft het gedaan en waouw wat een mooie foto's.

Ik doe het in Bulgarije dan is het iets goedkoop en dan neem ik mijn moeder mee,kan ze lekker in de wachtkamer(special voor mensen die jij mee neemt) op een tv kijken(wel leuk)

 

Valesca wel vervelend hoe jij je voelt,ik hoop dat je niet in een dip valt.

Ellen fijn dat je geen antibiotika moet slikken

 

sorry dat ik niet op iedereen reageer,maar ik ben zo moe ik ga zometeen slapen.

Tot snel ;)

Liefs

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo allemaal,

 

Koninginnedag hebben wij gebruikt om de babykamer vast een kleurtje te geven, helaas dekte het niet in een keer en was de verf op, dus vanavond nog een keer gedaan, lijkt nu wel goed te zijn. Toen wij zaterdag zo druk bezig waren heb ik mij verbeeld het kleintje te voelen, inderdaad zo een lichte, maar toch wel duidelijke kriebel onder in de buik. Ik heb het zeker wel een uurtje steeds even gevoeld, maar daarna is alles weer rustig gebleven. Ik had veel op mijn knieen gezeten, dus misschien zat ie in de knel..!!

 

Was wel apart, nu vraag ik me alleen of of het echt zo geweest is, zullen we binnenkort wel achterkomen schat ik zo. Ik weet dat het vroeg is vandaag 15 weken, maar het hartje klopte ook al heel duidelijk met 5 weken. En bij de echo's was het tot nog toe ook erg druk in de weer, dus wie weet.

 

Jammer dat ze bij de Vk met e 16 wkn geen echo maken, ik ga het toch vragen, ben zo nieuwsgierig.

 

De 20 weken staat bij ons op 30 mei gepland, beetje vroeg, maar daarna gaan we op vakantie.

 

Valesca, kom op meid, je bent zwanger, zorgen kun je je altijd nog maken als het zo ver is, je weet toch dat mensen zich het meest zorgen maken over de dingen die nooit gebeuren! Probeer lekker te genieten, nu je je niet meer zo misselijk voelt. Ik weet wel het is niet alleen maar rozegeur en maneschijn, maar je weet dat stress net zo slecht is voor je kleintje als roken, dus kom op, je hebt reden om te lachen en te genieten; er groeit nieuw leven in je!

 

Wish, leuk buikje krijg je al.

 

Over de 3D echo, van mijn neefje heb ik er een van 30 weken en inderdaad hij leek er erg op toen hij geboren werd. Het was zijn geboortekaartje en ik had in eerste instantie niet door dat het een echo was, ik dacht eigenlijk een foto van direct na de geboorte!

 

Allemaal weer heel veel succes en vooral proberen te genieten van al het moois dat komen gaat!

 

Ik ga na bed, want ik ben het eigenlijk wel weer helemaal zat, waarschijnlijk weer veel te druk geweest, ik leer het echt nooit!

 

Groetjes allemaal, liefs Vlok

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doortje,

Om een 3D echo te laten maken moet je inderdaad zelf achter aan gaan.

Misschien weet je verlosk. hoe dit in zijn werk gaat.

Het mooiste wordt het als je het tussen een bepaalde periode in doet.

Als je er te lang mee wacht zie je het kindje niet goed meer in beeld en hier wordt de echo dan niet mooier op.

Zal me er eens in gaan verdiepen via google.

Een dvd opname zou ik wel graag willen.

 

Laika,

Dat je moeder dit ook had is wel prettig voor jou om te weten.

Dan hoort het dus echt bij de zwangerschap. Maar wat is dit dan?

 

Violeta,

Leuk dat jij in Bulgarije deze echo laat maken en dat je moeder dit dan kan volgen op een scherm is ook leuk.

Maar kan iedereen in de wachtruimte dit dan zien?

Dat lijkt me dan weer minder moet ik eerlijk bekennen.

 

Vlok,

Leuk dat de kleur op de muren zit!

Je zou de kleine echt al gevoeld kunnen hebben, je hoort het wel vaker.

Je gaat er waarschijnlijk nu nog meer op letten en dan weet je over een poosje wel of dat het de kleine is geweest die je nu gevoeld hebt.

Leuk zeg!!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Heel snel want weer aan het werk.

 

Vlok, haha, je leert het nooit. Wel ik ook niet! Gisteren doodmoe de hele dag rond gelopen van het weekend ervoor te hebben gesleept met meubels en rondlopen om op te ruimen, en dan nog ga ik fitnessen en ontvangen we mensen voor avonddiner. Kortom, vandaag alweer supermoe. Dit keer ga ik toch wel een opening van een tentoonstelling afzeggen, zoniet val ik gewoon ter plekke in slaap.

 

M'n vriend merkte iets grappigs op onlangs. Vaak wordt met het nieuws van zwangerschap nog allerlei huiselijke aanpassingen gedaan, zoals wat verhuizen of verbouwen en schilderen, maar dat is dan weer net het slechtste moment om jezelf zo te belasten met verfgeuren en zware arbeid. En toch doe je het alleen maar dan, want ervoor was het niet zo dringend. In elk geval is het bij ons bijna helemaal klaar en hoeven we alleen nog maar Mini's kamer te installeren en het ledikantje waar de hele schoonfamilie en m'n vriend inclusief in heeft gelegen weer op te stellen. OEF!

 

Bij de gynaecoloog in het ziekenhuis is er automatisch 3D bij, al doen ze het niet uitgebreid maar eerder als een soort gadget. Ik vind het ook niet bijster mooi hoor, maar als je lang genoeg wacht zie je tijdens de bewegingen van de baby wel duidelijker de ruimtelijkheid. Nu donderdag is onze echo bij de praktijk van gynaecoloog zelf, en daar is geen 3D beschikbaar. Volgende keer dus weer naar het ziekenhuis want dat zal dan wel de 20 weken zijn en dan wil ik nog wel es 3D-en. Ik wil nog steeds graag een langwerpige fotokader kopen met kleine vierkante foto ruimtes om de echo-evolutie tot baby te tonen. Lijkt me leuk. Eerst een echo van de TP, en dan de belangrijkste echo's met uiteindelijk de geboortefoto ofzo.

 

Violeta,

Ga je naar Bulgarije binnenkort? Gaaf zeg! Trots je buik laten zien aan je familie!

 

Haha Laika, je bobbel.

Goed dat je moeder je geruststelde zeg. En nog beter dat ze eerder zagen dat ze zwanger was dan een blinde darmontsteking! Stel je voor!

 

Ik ga vanavond ook nog een buikfoto plaatsen, begint al flink duidelijk te worden, en eindelijk ook als ik lig hihi.

 

liefs en tot binnenkort!

Ellen

Link naar reactie
Delen op andere sites

@Vlok: ik weet het ja genoeg redenen daarom doe ik ook zo hard mijn best.maar vorig jaar had ik ook genoeg redenen om gelukkig te zijn maar toch kwam ik in een depressie....gaat niet altijd allemaal vanzelf,maar ik doe hard mijn best

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ellen,

Fijn dat het klussen nu bijna klaar is!!!

Wij hebben net de badkamer klaar en hadden toen een planning gemaakt dat we de zolder gaan doen.

Dit gaan we nog steeds doen, de hele zolder wordt opgeknapt. Isoleren (is nu niet al te best gedaan), opbergruimte achter schuifdeuren maken aan de zijkant van de zolder, de wasmachine en droger komen daar staan (die staan nu op de benedenverdieping in de berging), linoleum vloer erin.

En daarna de babykamer!

 

Ben benieuwd naar je buikfoto!!

 

Valesca,

Helaas heb je niet alles wat je wil voelen en denken onder controle. Onze lichaam en geest heeft ook een eigen wil.

Dat je zelf contact zoekt om met iemand hierover te praten vind ik al een hele grote stap in de goede richting!

Dikke knuffel!

 

Ik ga de was strijken en boodschappen doen. Dan ga ik even met een boek in de tuin zitten.

Heb vanavond avonddienst en moet van te voren thuis niet mijn energie verbruiken.

Fijne dag allemaal!

Link naar reactie
Delen op andere sites

hee dames,

 

Even snel een vraagje.

Ik heb sinds gisteren eind van de dag steeds last van mijn liezen, maar ook last van buikpijn als ik moet lopen (aan de zijkanten van mijn buik).

Als ik zit is er helemaal niks aan de hand en voel ik er eigenlijk niks van. Ik moet wel veel vaker naar de wc als normaal. Ik maak me een beetje zorgen op dit moment maar er is eigenlijk niet direct is waarvoor ik de verloskundige zou bellen. Zou het misschien blaasonsteking zijn? Of misschien gewoon mijn darmen (heb nog steeds regelmatig last van verstopping)

 

groetjes, Dorien

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hey Dorien,

Kan zijn hoor, heb ik al een tijdje. Druk op m'n blaas en bekken. Heb je ook het gevoel bevoorbeeld vanaf je loopt, dat je blaas onder druk komt te staan en het gevoel hebt (alweer) te moeten plassen? Ik stap dan wat langzamer in ruil. Alsof alles wat zwaarder is geworden. En jij bent al voorbij de 16 weken, dus dat zal zeker het geval zijn!

 

Valesca,

Je doet je best, dat is al heel wat. En blijkbaar weet je je er toch een beetje tegen te wapenen. Naar verluidt helpt het om mensen te blijven zien vooral tijdens dipjes, hoe weinig zin je ook hebt op dat moment, maar het helpt wel. Knuffel hoor.

 

Ellen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wish: Wat jammer dat ze nu niet even een echo doen bij de VK, zoveel moeite is dat nu toch ook weer niet! Maar des te leuker om jezelf en je vriend een 3D te geven!

 

Vlok, WAUW bezig met schilderen, GOED HOOR! En wat onwijs leuk dat je toen op dat moment een teken van leven van je kindje hebt gekregen. Mijn beste vriendinnetje had het ook voor het eerst toen we bezig waren met klussen in haar huis. Zouden de kindjes het aanvoelen en even latenw eten dat ze het op prijs stellen? HAhahahahahahahaha

 

Valseca, Houd vol meid!

 

Ellen, wat heerlijk dat je al zoveel hebt gedaan in je huis, wij hoeven ook alleen maar te schilderen en spullen erin te zetten (paar maanden geleden een grote lekkage gehad en de gehele vloer van de 1e verdieping opnieuw laminaat gekregen en plafond in de woonkamer moeten herstellen...

En wat een goed idee van de langwerpige fotolijst voor de voortgang van de baby!

 

Doortje, ik heb er ook de laatste dagen erg last van en we zijn geloof ik ongeveer even ver. Ik was gisteren in het ziekenhuis en ze geven aan dat het bandenpijn, is. Hier kun je er meer over lezen en kijken of dat hetgeen is wat je lijkt te voelen. Zo niet, toich even bellen met de VK? http://www.babybytes.nl/encyclopedie/B/Bandenpijn

 

Ik had het fout in de lijst gezet, maar wij hadden gisteravond een afspraak in het ziekenhuis. We kregen een echo (16 weken). Ik durf het er soms niet hier op te zetten omdat ik weet dat jullie allemaal zo graag willen en ik er zoveel krijg. (denk maar zo... ik krijg ze alleen maar omdat ik een risicovolle zwangerschap heb, dus het is juist een medisch goed teken als je niet zoveel echo's hebt!)

Het was wel weer heel bijzonder omdat je weer nieuwe dingen kan zien, bij 14 weken zagen we de ruggenwervels van de baby's en nu zagen we ook heel duidelijk de ribben zitten. Ze bewegen veel en groeien goed. (de ene net 2 dagen onder het gemiddelde en de ander 2 dagen erboven...)

 

Nou meiden, allemaal gewoon op naar een geweldige 20 wekenecho!

 

Lieve groet, Zomer

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dames, bedankt voor jullie reacties. Ik heb voor de zekerheid de huisarts even gebeld om blaasonsteking te tackelen. Morgen voor de zekerheid even wat urine wegbrengen. Als dit negatief is en ik maak me nog steeds zorgen, dan bel ik de VK wel even. Ik had inderdaad ook al aan mijn banden zitten denken (dat verklaard wel de pijn in mijn liezen, maar niet echt de buikpijn volgens mij)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Maar Zomer toch! Maak je je toch zo geen zorgen omdat je meer echo's krijgt dan anderen. Je draagt een tweeling he meid! Deel het maar gerust mee! en tegelijk kunnen wij meegenieten hoe onze beeb eruit ziet, terwijl jij het beschrijft.

 

Liefs,

E.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doortje,

Hoop dat het geen blaasontsteking zal zijn. Succes!

 

Zomer,

Meid, geeft toch niks als je hier alle echo's vermeld die jij krijgt.

Laat maar eens wat foto's van echo's zien, ben benieuwd hoe die 2 van jou er nu uit zien!

 

Ga nu naar m'n werk.

Tot vanavond en anders tot morgen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou Zomer ik ben wel jaloers hoor...ik wil ook echo's om twee weken. :)

 

Gekkie natuurlijk krijg jij extra echo,gewoon op het lijstje zetten! Lijkt mij mooi iedere keer de ontwikkelingen te zien.Geniet er van :)

 

Wish nee ze krijgen apart wachtkamer waar ze alleen kunnen zitten,geen onbekende dus :)

 

Ellen lekker dat je bijna klaar bent! We kunnen niks doen,want we krijgen de slotel van ons nieuwe huis 01-11....dus het wordt "lachen "met een baby op schot :)

 

Doortje ik heb ook gevoel dat ik moet plassen en dan ga ik ook vaak,gelukkig geen ontsteking bij mij,ik hoop bij jou ook niet.

 

Ik moet morgen naar de tandarts,ik heb een gaatje:nerves:

Ik ben zoooooo bang :fear2: Help!

Ik heb zo mijn best gedaan met verzorgd voor mijn tanden en toch....

Als ik het overleef morgen vertel ik jullie hoe het gegaan is :) Ben zo bang dat ik stres aan mijn kind breng :(

Groetjes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Bah de tandarts is nooit leuk. Ik ben vorige week ook geweest, maar had gelukkig niks raars. moet wel gelijk na de zwangerschap terugkomen omdat je als je zwanger bent je gevoeliger ben voor gaatjes en ontstoken tandvlees volgens haar.

 

Ik ben heel benieuwd of het blaasontsteking is. Een collega van mij zei dat het ook gewoon van de zwangerschap kan komen, maar dat het dan belangrijk is om niet iedere keer toe te geven bij het gevoel dat je moet plassen omdat je ook je bekkenbodemspieren moet trainen. Morgen zal ik het weten en anders bel ik de VK wel om raad want de hele dag het gevoel dat je moet plassen is ook niet wat. Zeker niet omdat ik ook van die buikpijn, liespijn en rugpijn afwil

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dankjulliewel allemaal voor jullie lieve woorden:) Ik heb van morgen mijn moeder even lekker gebeld,altijd fijn hihi

 

Doortje ik heb in de zwangerschap bij sanne meerdere malen mijn urine laten testen omdat ik buikpijn had,elke keer was het goed...ook de controle's verder kan heel goed gewoon je baarmoeder zijn en idd je liezen kunnen banden zijn dat kreeg ik toen ook rond 18-20 weken

 

Zomer een 2 ling vraagt nog eenmaal meer echo's hoor,gewoon delen hier hoor!!!!!

 

ik heb de laatste dagen erg pijn in mijn rug dus ga de oefeningen van de fysio weer doen kijken of het dan beter gaat....

 

ik moet ook afspraak maken voor tandarts maar ben ook zo bang.....ik moet alleen soms nog kokhalzen met poetsen dus wacht nog heel ff met bellen,had na de zwangerschap van sanne inderdaad ook meer gaatjes bah...

Link naar reactie
Delen op andere sites

Zo, mijn bezoek bij de tandarts is goed gegaan OEF!!!! Ik heb het blijkbaar goed verzorgd daar, hoewel ik niet meer of minder heb gedaan dan voor ik zwanger was haha. Wel een electrische tandenborstel gekocht waar ik langer mee poets dan met een gewone, en ik dan ook echt elke tand apart poets. Op een half uur was k er in elk geval weer buiten. Bij mij zei hij ook dat hormonaal het tandvlees makkelijker bloedt, waardoor vrouwen neigen minder te poetsen, en dan heb je natuurlijk gaatjes binnen de kortste keren. Ik heb helemaal geen bloedend tandvlees, ook nu niet, dus ook geen last met poetsen. gelukkig maar.

 

En hier zit ik dan lekker in de zetel (Vlaams voor: op de bank), met laptopje. Ik ging normaal gezien mee met m'n vriend naar de voetbal barcelona-real madrid kijken ipv die tentoonstellingsopening. Voetbal interesseert met niet zodanig, maar de heenmatch had ik wél gezien vorige week en was best spannend. Nu wilde ik de terugmatch ook wel zien (en alle theatrale ruzies die ze maken erbij haha), maar ik ben gewoon te moe! M'n ogen prikken. Dus heb ik het aan mij moeten voorbij laten gaan en ga ik lekker vroeg slapen. Ik kijk er nu al naar uit.

 

Griet,

Hoe was jouw echo? Nog cystes te zien?

 

Morgen Laika haar echo! Spannend?

Ik overmorgen. Vind het best wel spannend. Je wil toch elke keer dat het goed zit, he.

 

Wish,

heb je lekker kunnen genieten van je dag, vooraleer aan je avondshift te beginnen?

 

Valesca,

Kan helemaal opluchten he, zo even alles van je af praten met iemand die je vertrouwt. Ik ben blij voor je dat je er veel aan hebt gehad. Je niet te ver laten wegzakken hoor, en er op tijd bij zijn.

 

Hebben jullie dat ook, dat je buik razendsnel lijkt te groeien en onder constante spanning staat? vooral bij het rechtstaan? Denken jullie trouwens dat jullie beebje(s) door elkaar geschud wordt als je stapt of rent? Ik vraag het me af gewoon :-) Zou die zo heen en weer dodderen in zijn/haar vruchtwater?

 

Oh ja, hier mijn buikfoto van gister, zoals beloofd! ik wil ook buikjes zien!

[ATTACH=CONFIG]1311[/ATTACH]

 

 

 

liefs,

Ellen

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi allemaal,

 

Doortje, ik hoop dat het allemaal meevalt, mijn collega heeft dezelfde klachten als jij (zij is nu 24 weken zwanger) en heeft al meerdere keren haar urine laten testen maar er is steeds niets aan de hand. Toch zou het voor jou wel fijn zijn als je die pijn niet had, natuurlijk.

 

Toevallig, toevallig, maar ik heb mogen ook een tandarts afspraak! Ik heb helaas wel last van ontstoken tandvlees en ik heb ook het gevoel dat ik een gaatje heb, mmm, hopelijk valt het allemaal mee. Maar eerst morgenochtend naar de gyn voor de 16-weken controle. Ik vind het ook wel weer spannend Ellen, het is toch het moment om te checken of alles nog oke is, en dat blijft superspannend. Mooi buikje trouwens, ik zal morgen ook eens een foto maken!

 

Zomer, joh, geniet lekker van je mooie echo's, wij genieten gewoon heerlijk mee ;-)!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Oh ja, over je vraag over het groeien van je buik Ellen, mijn buik is inderdaad ook al flink maar ik heb vooral dat ie 's ochtends nog wel redelijk oke is maar in de loop van de dag steeds dikker en harder wordt...Om de volgende dag weer gekrompen te zijn. Ik merk ook een verschil in mijn borsten; eerst waren ze gevoelig en groter, nu zijn ze minder gevoelig maar worden mijn tepelhoven wat groter en donkerder. Bizar toch, wat er allemaal met je lichaam gebeurt?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hallo dames,

 

Ik ben even een tijdje niet geweest want we hebben lekker genoten van het mooie weer dat we hebben gehad en daarna super druk gehad,dus ik had even weinig tijd voor op de pc te zitten.

Ik ben blij om te lezen dat het met jullie allemaal goed gaat!!

Er is zoveel geschreven inmidddels dat het me niet gaat lukken om op alles te reageren.

Maar het belangrijkste heb ik al gelezen en dat is dat alles goed gaat met jullie,super!

 

Hier gaat alles ook prima,ik ben vorige week bij de gyneacoloog geweest(wat een aanfluiting was dat) en mag nu door naar de verloskundige.

Volgende week heb ik daar me eerste afspraak dus ben erg benieuwd hoe dat gaat en als ik geluk heb krijg ik misschien een echo(hoop ik).

Me afspraak bij de gyneacoloog vond ik echt een aanfluiting want ik had een dubbel consult geboekt gekregen maar stond na 5 minuten alweer buiten.

Ze stelde een paar vragen betreffende medicijn gebruik(wat ik niet heb),deed even de bloeddruk meten,deed vlug een echo(1 min) waarvan ik niets kon zien en ook geen afdruk kreeg en buiten stond ik ,dus dat vond ik best wel raar eigenlijk maarja.

Om mezelf gerust te stellen ben ik gisteren naar Babyvision gegaan en heb even lekker uitgebreid kunnen kijken naar onze beeb.

Alles was ok en zag er prima uit,ze liet ook een vol maagje zien en een volle blaas dus dat werkt gelukkig,en we kregen ook even onze beeb in 3d te zien,natuurlijk kon ik het niet laten om daar een afdruk van mee naar huis te nemen,zo gaaf,je ziet gewoon het gezichtje met oogjes,neusje en mondje.

Ook heeft ze even gekeken naar het geslacht,ze had wel een vermoeden maar durfde dat nog niet 100% zeker te zeggen dus dat is nog even afwachten,spannenddd.

 

Ik lees dat er hier een aantal tandarts afspraken zijn,de mijne heb ik gelukkig pas gehad,en alles was goed geen gaatjes,en ook me tandvlees zag er goed uit dus ben er weer even vanaf gelukkig want ik heb het totaal niet op de tandarts haha.

Wat een mooie buikfoto's heb ik gezien,echt mooie buikjes dames!

Ik krijg inmiddels ook wel een buikje en net wat Laika schrijft word hij in de loop van de dag dikker en harder,om vervolgens de volgende ochtend weer minder te zijn,raar he.

 

Ohja ik had nog een vraagje,ik lees net in het uitgerekent in November topic dat de 20 weken echo uitgebreider is bij Icsi,weten jullie hoe dit zit?

Ik heb namelijk via het ziekenhuis niets gehoord hierover en heb dus ook nog geen afspraak voor me 20 weken echo,en ik zie dat veel van jullie die afspraak al wel hebben staan.

 

Liefs Frann

Link naar reactie
Delen op andere sites

Uitgerekende data

5 oktober: KBR (Karin)

7 oktober: Valesca,27, 2e kindje

7 oktober: Ceece (mk)

8 oktober: Mickey1979, 31, 1e kindje

10 oktober: MarMira, 34, 1e kindje

12 oktober: Rebelletje

13 oktober: Akara, 28, 1e kindje

15 oktober: r00sje

12/17 oktober: T.K, 26, 1e kindje

15 oktober: Mamavannoah,30, 2e kindje

16 oktober: Doortje (Dorien), 27, 1e kindje

18 oktober: Toverstafje, 38, 2e kindje

18 oktober: Laika, 35, 1e kindje,

18 oktober: Marianne, 41, 1e kindje

18 oktober: Zomer71, 39, 1e&2e kindje

21 oktober: Ellentrik (Ellen), 30 jaar, 1e kindje

24 oktober: Frann19, 35,1e kindje

24 oktober: vlok, 43, 1e kindje

24 oktober: MissGriet, 27, 3de kindje

25 oktober: Wish 32, 1e kindje

26 oktober: Violeta 30,1MK, 1e kindje

21 oktober: Pebbels (mk)

31 oktober: Karin (ivfmoeder), 41, 2e kindje

 

Echo/controle

3 mei: Zomer (16 wkn echo)

3 mei: Griet (extra echo ivm cystes)

4 mei: Laika (16wkn controle in ziekenhuis)

5 mei: Ellen (16wk controle gynaecoloog)

6 mei: Marianne pretecho

6 mei: Akara (16wkn controle terwijl ik al 17wkn ben bij vk)

6 mei: T.K, afspraak geslachtsbepaling. (als het te zien is)

9 mei: Marianne controle VK

9 mei: Frann intake VK

10 mei: Wish (16 wkn controle + afspraak maken voor de 20 wkn echo)

11 mei: Dorien (echo in ziekenhuis)

11 mei: Vlok verloskundige hartje luisteren en controle

11 mei: Violeta 16w echo

16 mei: MissGriet (echo + co gyn)

18 mei: Zomer (7e echo + co Gyn)

18 mei: Dorien, controle verloskundige

19 mei: T.K, afspraak controle verloskundige

23 mei: Valesca 20 weken echo

24 mei: MarMira controle VK

25 mei: MarMira 20 weken echo

26 mei: Zomer 20 weken echo

27 mei: Akara 20 weken echo gyn

30 mei: T.K 20 weken echo UMCN

30 mei: MamavanNoah 20 weken echo gyn

8 juni: Dorien 20 weken echo zk

14 juni: MissGriet 20 weken echo zk

 

 

 

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden