Ga naar inhoud

Dusseldorf...het vervolg


Twinklestar

Aanbevolen Berichten

Dat wordt een druk augustus bankje! Alleen maar fijn met z'n allen.

Miss wel gezamenlijk visjes kijken onder een genot van een kop koffie of kop thee daar!

Hopelijk gaan jullie voor de theaterzaal. Want die bezemkast.... Nou ja ze hebben er bij ons wel goed werk verricht in "de bezemkast"

 

Moes jij gaat volledig aan de menopure! Pff dat wordt weer mengen! Laboratorium straks weer openen .

Fijn dat Noes de rest van je meds krijgt! Heb jij ondertussen alles bij elkaar met menopure?

 

Meiden ik blijf jullie ook volgen hoor!

 

Liefs mir

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • Reacties 4,6k
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Top Posters in dit Topic

Man, ik krijg geen meldingen meer van het forum dat er nieuwe berichten zijn...ik dacht dat het al komkommertijd was hier. Maar jullie zijn er nog.

Ik zag het woord choco en muffins voorbij komen en recept (kwijl).

Ik ben nog braaf bezig met mijn boek. Paar aanpassingen gedaan:

Maca poeder is smerig, dus capsules gevonden.

Bijenpollen zijn smerig. Die neem ik niet meer.

Chocomousse van avocado met chocolade er is lekker!!

En ik zag ergens dat frambozenbladthee zo goed is om de baarmoeder te versterken, dus die drink ik nu ook. En het is raar, maar als ik die net heb gedronken voel ik het echt in mijn bm. Heb nu mijn eisprong (of zoals mijn man in codetaal zegt: mijn paashuppeltje) ik voel het eitje bij elke stap zitten...

Nu op naar mijn ligbedje in de tuin. Di naar dd voor gesprek over volgende poging.

Dikke knuffel voor iedereen!!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hahahaha 10eke...sorry, paashuppeltje...;-))

Smerig hè die bijenpollen, ik vond het ook echt niet om in te nemen. Die Maca overigens ook niet...chia zaadjes in water vind ik goed te doen of ik maak er een puddinkje van: banaan, yoghurt blender --> chia zaadjes erbij en een nachtje koelkast.

 

Als ik straks thuis ben zoek ik het recept van de choco muffins even op! Komt uit t nieuwe boek van Rens Kroes.

 

 

Sent from my iPhone using Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Dames,

 

ik ga voor het eerst een traject doen in DD. Ik ga midden september beginnen, na mijn vakantie. Dit wordt de 4e poging voor ons en ook onze laatste, tenzij er cryo's uit komen natuurlijk.

 

Ik ga ook voor eerst op het korte protocol. Ik zag dat jullie over voeding bezig waren. Heeft iemand alle vitamines al gehaald, die in DD worden voorgeschreven en hebben jullie die via de apotheek gehaald ?

 

Groetjes !!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi Prissy,

Leuk dat je er ook bij komt schrijven!

Ik heb de vitamines van de Tuinen en van de drogist. Dan kan prima. Het is een hand vol elke dag! En nooit meer verkouden geweest...

Je hebt al aardig wat meegemaakt ook. Slik je ook DHEA??

Eind augustus start ik weer met mijn laatste poging....nu écht de laatste...

 

@10eke, wat schrijf je toch beeldend! Ik geloof niet dat ik zin krijg in maca poeder....haha! En je paashuppel houden we erin hoor!

 

@Tinkerbell, chia zaadjes gooi ik door de muesli en dat werkt super. Is dat een fijn kookboek?

 

@Remmir, wat leuk dat je trouw meeleest net als Lisselotje en Meiske en de anderen.

 

Tot schrijfs!!

Moes

Link naar reactie
Delen op andere sites

Natuurlijk lees ik mee.. Ik gun het jullie allemaal om zwanger te worden en ga dus in augustus met mijn duimen overuren maken om te hopelijk dat jullie allemaal een positieve test krijgen..

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Beste allemaal,

 

Ik ben net begonnen, vandaag ongesteld geworden dus begonnen met neusspray, suprefact. Maar weet niet meer of dat 3x per dag 1 of 2 puffs links en rechts moet!! Hellup!

 

Zondag begin ik met menopur 2 maal per dag 225 eenheden. Dus ben benieuwd. Onze 4e poging dus spannend! Eerste follikel meting is vrijdag in Hengelo!

 

Hopelijk leest iemand dit gauw!

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Babyenschede, welkom! Geen ervaring met Suprefact maar wel met Synarela (zelfde soort) dat was 1 pufje per keer om en om links-rechts.

Maar als je twijfelt gewoon even bellen met het ziekenhuis. Je hebt vast een spoednummer gekregen van het ziekenhuis.

En anders is er altijd wel 24 uur per dag iemand op de verpleegafdeling Gynaecologie die het antwoord van je op kan zoeken...ik heb dat ooit een keer gedaan toen bleek dat ik maar een halve dosering Pregnyl ban de apotheek gekregen had en daar s. Avonds laat achter kwam.

Succes'!

Link naar reactie
Delen op andere sites

@babyenschede, waarschijnlijk weet je t antwoord al, maar ik zeg t toch maar: ik moet ook Suprefact spuiten (anderhalve week geleden begonnen, ook in DD) en dat moest 3x per dag 1 puf rechts én 1 puf links. Dus 6 pufjes per dag. Vermoed dat jij dat ook moet

Succes he!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik druk aldoor per ongeluk op return en dan verstuurt hij al :( Minime wat spuit jij nog meer? Ik ben gisteren om half 3 begonnen met neus spray en moet dus morgen beginnen met stimuleren, maar moet ik dan 's ochtends of 's avonds starten? Ik ga 2x per dag 225 menopur spuiten

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hi! Ik spuit S'ochtends Menopur en s'avonds Puregon. Mij werd geadviseerd om dit in de ochtend en avond te doen dus misschien voor jou ook handig? En ik raad je aan dit op ongeveer vaste tijden te doen. Al is t alleen maar voor jezelf dat je t niet kan vergeten dit geldt ook voor de Suprefact. Ik heb voor mezelf herinneringen aangemaakt in m'n telefoon, super handig

Link naar reactie
Delen op andere sites

Ik begon met 150 Menopur en 150 Puregon. 1e echo bleek m'n rechterkant helemaal niet mee te doen en links zaten er 4, waarvan 1 grote. Heb toen gebeld en gevraagd of ik minder Puregon en meer Menopur mocht spuiten dus toen is t aangepast naar 300 Menopur en 75 Puregon. Nu inmiddels 2 echo's verder en als alles goed gaat maandag punctie.... De laatste echo liet zien dat er 1 grote van 22 mm was en aantal kleinere van 13 mm. Eigenlijk was de punctie voor vandaag gepland maar we hebben gebeld dat we geloven dat de anderen nog mee kunnen groeien dus of de punctie iets later mag. Aangezien ze op zondag geen puncties doen in DD (?) is t maandag. Vind t stiekem erg spannend omdat ik bang ben dat die grootste t misschien niet redt en de andere dan misschien toch niet meegroeien... Maar ja we zullen zien. Als we t vandaag door hadden laten gaan had ik er 'maar' 2 gehad en hopelijk nu op maandag meer... Klinkt misschien heel raar dit allemaal maar de vorige poging had ik ook 1 grote en doordat we toen toch langer zijn gaan doorprikken zijn er uiteindelijk 7 eitjes gevonden!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wat goed dat jullie zo je eigen weg gaan!! Je voelt je lichaam zelf het beste aan! Spannend maandag! Doe je de echo's in Dd of ergens anders? Ik ben vanmorgen keurig terug gebeld nav mijn mail v gisteravond laat. Moet zeggen dat ik erg tevreden ben over de communicatie tot nu toe.

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi dames,

 

Op dit moment ben ik in NL onder behandeling. Vandaag helaas ongi geworden na een cryo tp uit de 2e IVF. We hebben nog 2 cryo's, maar ik ben ook al aan het nadenken over een eventuele derde poging en waar we die dan gaan doen. Ik lees hier heel goede verhalen over DD en aangezien wij in Limburg wonen ben ik daar over aan het denken. Weten jullie hoe lang de wachttijd is voor een eerste gesprek. We hoeven niet perce bij een Nederlands sprekende arts. Ons Duits is best goed namelijk.

Link naar reactie
Delen op andere sites

@babyenschede: nee de echo's laten we hier in NL maken. Scheelt ons weer wat ritjes maandag ochtend wel eerst echo in DD en dan wordt bepaald of de punctie door gaat...

@Kim1980: ik durf niet goed te zeggen hoe lang de wachttijd is omdat het bij ons een beetje gek is gegaan : mails over en weer gestuurd waarvan een deel niet bij dr. Scholtes was aangekomen en toen konden op een vrijgekomen plek. Dat was een maand later. Anders hadden we pas in september kunenn komen. Dat was toen 5 maanden later... Misschien dat iemand anders het weet?

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wij moesten ook wel lang wachten maar dat kwam omdat we bij DrScholtes wilden. Inmiddels ook DrKissler en DrHubert ontmoet en eigenlijk allemaal prima. Dus als het je niet uitmaakt en je Duits is goed dan kunnen ze alle 3. Kissler spreekt ook erg goed Engels. Hubert niet maar die verstaat wel NLs en spreekt Duits terug #handig

Ik denk dat de wachttijd korter is als je geen voorkeur hebt. Ik zou gewoon even bellen dan weet je meteen meer!

Absoluut een aanrader hoor DD, ik zou nooit weer in NL een behandeling doen.

 

BabyEnschede, ik doe ook de echo's in DD. Vertrouw ze daar gewoon helemaal en ze maken wat andere keuzes in het plannen van de punctie bijv. Vind het prettig dat alles in één hand is.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hè Kim wat rot joh alweer ongesteld! Prut.

Ik kon toen ook op een vrijgekomen plekje. Brutalen hebben de wereld...al ben ik dat anders niet zo.

He minime, succes joh maandag! Goed dat je nog even verder stimuleert. Dat voelt beter. En hopelijk meer kansen. Ik duim voor je!

Nog een keer gewoon ongesteld worden...op vakantie in de zon, en dan ga ik ook weer van start!

Brrrr...vind het nu al eng weer.

Tot spreeks, ik ga ff voetbal kijken

 

 

Verzonden vanaf mijn iPhone met behulp van Tapatalk

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden