Jump to content

Op Valentijnsdag geboren: Fiene, dochter van Fren!


Testr

Recommended Posts

Hoi lieve meiden,

 

Voor wie het nog niet wist... Ik heb de enorm grote eer om jullie te melden dat Fren en Vin de gelukkige ouders zijn geworden van Fiene. En dat op de meest romantische dag van het jaar!

 

[ATTACH=CONFIG]3611[/ATTACH]

 

Lieve mooie Fiene, welkom! Je hebt het getroffen met zulke geweldige ouders en die ohso leuke naam. Fren, Vin: veel geluk en liefde met z'n 3-en gewenst!!!

 

Het zou mooi zijn om al onze reacties op deze plek te verzamelen, voor Fren wel zo fijn in deze drukke tijden. Iedereen maakt het overigens goed, ze zijn samen thuis.

 

xxx -Miki/Testr

Link to comment
Share on other sites

Lieve Fren en Vin,

 

Ook hier nog een keer van harte met jullie prachtige dochter Fiene! Wat een rijkdom, puur goud. Valentijnsdag heeft voor jullie naast de romantiek voor elkaar nu een andere dimensie gekregen, wauw wat een cadeau!

 

Liefs

Link to comment
Share on other sites

Fren en Vin nog een keer van harte met jullie mooie meisje Fiene! (super naam)

 

Kan me als de dag van gisteren herinneren dat we samen in de eerste poging zaten en nu is ze er eindelijk jullie wondertje. Geniet er van!

 

Dikke knuffel Moontje

 

Ps hoe gaat het met Vin?

Link to comment
Share on other sites

Lieve fren en vin,

 

Nogmaals van harte gefeliciteerd met de geboorte van jullie mooie dochter fiene (leuke naam!). Ik ken je nog van het tese topic en het lijkt nog maar zo kort geleden dat jullie in afwachting waren van de tese in Nijmegen. Wat vliegt de tijd. Geniet er lekker van. Hoe voel je je verder?

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use