Ga naar inhoud

Uitgerekend Mei/juni 2013


Jillz1976

Aanbevolen Berichten

  • Reacties 259
  • Aangemaakt
  • Laatste Reactie

Top Posters in dit Topic

Hoi dames,

Moos; hoe gaat het met je? Alles klaar voor de grote dag morgen? Wat spannend, hoop gauw te horen hoe het met jullie gaat? Eerst maar goed bijkomen hoor van je keizersnede, en lekker genieten van je kleintje. Succes!!

 

Voor de rest kan het nu ook elk moment, toch maar wat vaker gaan kijken hier, het wordt spannend!

 

Hier gaat alles heel goed, Finn wil vandaag vaak aan de borst, en ik was voor het eerst alleen met de twee kids. Dat ging wel prima, alleen douchen moest maar even wachten tot mijn man weer thuis was. Ik ben zelfs met Finn in de draagdoek en Ronja in de buggy boodschappen gaan doen in de stromende regen. Even een onderneming, maar oh zo gezellig met mijn twee schatjes! Ronja is heel lief voor haar kleine broertje, naar papa toe vraagt ze wat meer aandacht, tegen mij doet ze niet anders. Komt misschien omdat ze altijd al een papa's kindje is.

Ik voel me ondanks weinig slaap heel goed,voelt nog steeds als een verlossing dat ik niet meer zwanger ben. Kan weer lekker liggen, bekken doet niet meer zeer, geen buik meer in de weg etc!

 

Dames veel succes met de laatste lootjes!

Liefs Anne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi Dames,

ik breek even in;

Lees zo af en toe mee in dit topic. Vorig jaar rond deze tijd was ik zelf hoog zwanger. Leuk om nu mee te lezen dus. Uiteindelijk met precies 41 weken bevallen.

 

Dames geniet van jullie kleintjes en voor de anderen succes en laat het op je af komen.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Moos, ben benieuwd hoe het gegaan is en hoop dat je goed opknapt. Zijn jullie lekker aan het genieten van jullie kleintje?

 

Hoopvol, is inderdaad heel leuk die twee kleintjes, maar ook erg vermoeiend als je alleen bent. Mijn man moest vorige veel werken. Ronja was een paar dagen naar de creche, dan valt het nog mee. Maar ook 3 dagen alleen met de kindjes, poehee, das wel ff wennen zeg! Dan kun je je kont echt niet keren zeg maar. En dan merk ik dat Ronja me wel erg aan het uittesten is, dus alles wat ik niet goed vind toch nog een paar keer doen, en dat als ik net aan het voeden ben natuurlijk. We proberen haar echt veel aandacht te geven, maar nu moeten we ook veel duidelijker grenzen gaan stellen. Maar verder is ze ook heel lief en knuffelig en zegt heel vaak; ik hou van jou en kusjes geven. Ook tegen haar broertje.

Ik voel me lichamelijk goed, onderkantje was binnen een week weer herkenbaar zeg maar, de eerste dagen na de bevalling is alles erg opgezwollen. Ik was gelukkig niet uitgescheurd, dat scheelt denk ik een hoop. Mijn buik begint ook steeds normaler te worden. Wel nog een slap buikje zeg maar, dat duurt wel een tijdje voordat je weer helemaal hetzelfde bent.

 

Dames succes allemaal maar weer. Ben benieuwd wie de volgende is!

Liefs,

Anne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Dag dames, na het wachtbankje heb ik me niet meer laten zien, maar nu einde in zicht komt ben ik toch wel benieuwd hoe het de andere vergaat! Ik ben 27 juni uitgerekend van nr 2. Alles lijkt anders te gaan terwijl je een referentie hebt. Pim liep 3 wkn voor en is met 38,3 geboren met 3810kg. Deze blijkt klein 2 wkn achter rond 2300gr nu en ook bloeddruk loopt op van normaliter 120/60 vorige week 150/80 alles nog binnen norm maar toch anders.gelukkig is het zeer beweeglijk! (Was pim niet) vraagje;heb ergens gelezen dat ivf baby's met duidelijke meerderheid eerder worden geboren dan 40 wkn is dat jullie ook bekend of onzin? Succes iedereen met de laatste weekjes of dagen!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi dames,

 

kim leuk dat je meeleest

 

annetje pff lijkt me ook zwaar haha je hebt je handen vol. merk je ook veel verschil tussen je kids?

 

moos hoe is het?

 

celine ik weet biet of het waar is dat ivf babies eerder konen, ik hoop voor mij een beetje wel haha. miss een topic over openen? is je oudste een jongen of meisje? Miss ligt daar nog wat aan:)

 

hier zn gangetje, ik keuvel lkkr in huis, en ga af en toe wat leuks doen, ik merk dat ik anders teveel ga wachten. daarom mn greys anatomy collectie aangevuld met seizoen die ik nog niet had, dood lekker de tijd haha;)

Link naar reactie
Delen op andere sites

celine, gezellig dat je mee gaat kletsen. mijn verloskundige zei tegen mij dat ik er rekening mee moest houden dat ik waarschijnlijk wel later als 40 weken zou bevallen.

Mijn dochter is geboren met 41,3 en cijfers lieten zien dat je dan vaak van je 2e ook overloopt.

Bij jouw gaat dat niet op, omdat je de vorige keer natuurlijk al eerder bent bevallen als 40 weken.

Hier hoop ik dat hij/zij zich nog even wil vermaken in mijn buik, onze nieuwe buren hebben net de sleutel gekregen en die zijn het hele huis aan het strippen/ verbouwen. alle tegels worden er met zo'n enorme boor uitgehaald. en alles is van beton, dus jullie kunnen wel na gaan wat voor kabaal dat geeft.

Ze kunnen er niets aan doen, zouden eigenlijk al anderhalve maand geleden de sleutel krijgen, maar helaas liep dat anders.

Ach, we zullen zien.

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hier ook gerommel, zaterdag dacht ik dat t door ging zetten maar nee helaas....ook veel harde buiken, ik ga ook een weeentimer app downloaden haha wil je dat je kindje nog ff blijft zitten? of mag ie wel komen? ik vind t wel spannend worden

 

 

ik zie dat bobby dus bevallen is? van harte! hoe heet de kleine meid? en geniet ervan:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

  • 2 weken later...

Hier ook nog niets, wat gerommel harde buiken geen voorweeen wat druk onderin. Maar lijk nu net als zoonlief griep te hebben. Gisteren daarom wel ff extra naar zhs geweest voor urine,bloed en ctg om iets anders uit te sluiten voor zekerheid. Nu 38 wkn. Pim meldde zich met 38,2 al zegt dat niets natuurlijk. Maar begin nu toch wel klaar met de ongemakken en buik te zijn en erg nieuwsgierig. Maar dat komt ook omdat ik nu dus griepje heb, anders is wachten niet zo erg. En bij jullie? Al aardig wat dames rond 40 wkn! ! Succes!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Wow crisje, gefeliciteerd!! Kom inderdaad eerst maar lekker bij en geniet van jullie kleine meisje. Ben ook benieuwd, dat ging snel zeg!

Hoopvol, nu jij, hoop dat jullie kleintje ook snel komt, voor je het weet is het zover!

 

Hier alles goed. Finn drinkt nu zo'n 6 keer per dag, 'snachts gaat er al wat langer tussen zitten waardoor ik soms 4 uur achter elkaar kan slapen en dan na de 2e voeding 's nachts nog eens 2 of 3 uur voordat Ronja wakker wordt. Hij begint nu echt om zich heen te kijken en hij lacht! Smelt smelt!

 

Iemand nog iets gehoord van Moos?

 

Liefs,

Anne

Link naar reactie
Delen op andere sites

Gefeliciteerd Crisje! Genieten, bijkomen en je lekker laten verwennen!

Hier nog in staartje vd griep, manlief nu ook :-(.

Ik lees dat je dan ook niet gaat/kan bevallen ik zou ook niet weten waar ik het dan nu vandaan moet halen.

Dinsdag weer controle, hoop toch wo wel weer opgeknapt te zijn met de aankomende warmte.

We wachten rustig af! Als ik zelfde als bij pim (38,3) zal ik morgen bevallen ;-)

Succes allemaal, hoopvol jij eerst!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi dames,

 

celine vervelend van de griep, ik hoor trouwens heeeeel veel dames die grieperig zijn vlak voordat ze gaan bevallen..miss n voorteken?

 

annetje klinkt goed de nachten van jullie:) krijgt finn bv?

 

vandaag bij de gyn geweest, ik heb een krappe 2cm ontsluiting, en hij heeft me gestript. auwie haha, mocht dit niet werken dan vrijdag terug, en dan als het nog steeds 2 cm is gaan ze het oprekken dmv een soort cathetertje, en als het 3 cm is, dan vliezen breken, of sowieso zaterdag inleiden. dan ben ik 40.5, en daar konden we het beiden wel mee vinden, dus ik ben sowieso zondag mama:)

Link naar reactie
Delen op andere sites

Nou, hier dan het verslagje!

Vrijdagochtend rond 3 uur werd ik wakker van de weeën, ze kwamen ong. om de 5 minuten. Rond 4 opgestaan en gaan douchen, manlief wakker gemaakt dat het was begonnen, hondjes uitgelaten.

Het was allemaal nog prima te doen, maar rond 12 uur waren de weeën zo sterk afgenomen dat ze nog maar om de 20 minuten kwamen.

verloskundige gebeld en ik kon om 13.30 komen om te kijken of er ontsluiting was en ze misschien kon strippen.

Eenmaal daar bleek ik 3 cm te hebben, maar wegens het voelen van minder leven, toch voor de zekerheid naar het ziekenhuis.

Om 15.15 uur zaten we bij onze vertrouwde gyn. en na een echo wou hij toch een inwendig onderzoek doen, daaruit bleek ik al 5 cm te hebben en heeft hij contact opgenomen met de verloskundige, dat hij ons voorzichtig naar huis heen stuurde, en dat hun mij vliezen moesten komen breken.

Half 5 waren ze bij ons en hebben ze de vliezen gebroken, vanaf dat moment heb ik een enorme storm aan weeën gekregen, die zo rap kwamen dat ik het ook bijna niet meer kon bol werken.

En was ze er dus al om 17.47.

Ze heeft door de snelle uitdrijving behoorlijk vast gezeten met haar hoofd en haar schouders, waardoor ze de eerste dagen enorm blauw was en ook enorme bloeduitstortingen in haar ogen heeft.

Borstvoeding heb ik geprobeerd, maar ze had zo'n enorme zuigbehoefte en ik waarschijnlijk zo weinig voedingsstoffen dat ze bijna 24 uur aan de borst lag, met het gevolg dat ik enorme pijn had tot bloedens toe en Lynn nooit tevreden was, zodra je haar weer terug in haar wieg deed, begon ze te huilen.

Dus zijn we over gestapt op flesvoeding en nu heb ik een heerlijk tevreden kind.

Dames, heel veel succes, ik hoop snel meer babynieuws te lezen hier!

Link naar reactie
Delen op andere sites

Hoi dames, ik ben eergister avond om 19:11 bevallen van onze prachtige zoon Jack. t was een heftige zware bevalling, ik doe over paar dagen het hele verhaal want ben.nog erg moe. hij woog 3630 en 52cm heb ook n ruptuur ik vertel snel meer

 

chrisje ook snel en heftig zeg, ik vind de bv tot nu toe ook pittig ik heb net n kolf gekocht

 

tot snel x

Link naar reactie
Delen op andere sites

Doe mee aan dit gesprek

Je kunt als gast nu eerst posten en gelijk daarna registreren. Als u al een account hebt, meld u dan nu aan om te posten met uw account.

Gast
Reageer hier op dit topic...

×   Geplakt als RTF formaat tekst.   Plak in plaats daarvan als platte tekst

  Er zijn maximaal 75 emoji toegestaan.

×   Je link werd automatisch ingevoegd.   Tonen als normale link

×   Je vorige inhoud werd hersteld.   Leeg de tekstverwerker

×   Je kunt afbeeldingen niet direct plakken. Upload of voeg afbeeldingen vanaf een URL in.




  • Berichten

    • Hallo, Wij hebben onlangs een eerste poging ICSI gedaan. We hadden in totaal 13 eitjes die geïnjecteerd zijn. Hier zijn helaas geen bevruchtingen uitgekomen.  Uit het onderzoek is ook niets raars gekomen, geen afwijkende eicellen of zaadcellen.  Nu willen we niet hetzelfde riedeltje nog eens doen zonder verder onderzoek.  We hebben onze zinnen gezet op Gent. Daar schijnen ze meer onderzoek te doen.  Zijn er meer mensen die geen bevruchtingen hebben gehad na een - in principe - succesvol ICSI traject tot dan toe? En wat zijn jullie vervolgstappen?   
    • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
    • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
    • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
    • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
  • Topics

×
×
  • Nieuwe Aanmaken...

Belangrijke Informatie

Gebruikers Voorwaarden