Jump to content

Klopte Chinese geslachtskalender (niet bij ICSI)?


Guest SJSL

Klopte de chinese geslachtskalender?  

21 members have voted

 1. 1. Klopte de chinese geslachtskalender?

  • 1 zwangerschap en het klopte wel
  • 1 zwangerschap en het klopte niet
  • 1 zwangerschap en een twee-eige tweeling!
  • 2 zwangerschappen en het klopte beide keren wel
  • 2 zwangerschappen en het klopte 1 keer wel, 1 keer niet
  • 2 zwangerschappen en het klopte beide keren niet


Recommended Posts

Een enquete gewoon voor de leuk :)

 

Als je een kindje hebt gehad, op natuurlijke wijze, of via IUI of IVF, klopte het geslacht dan met de chinese kalender? Zie hier: http://www.zwangerschapspagina.nl/geslacht.php

 

ICSI zwangerschappen kunnen niet meedoen, want dan kiest de dokter natuurlijk het zaadje en dus eigenlijk het geslacht ...

 

Om het aantal opties beperkt te houden, ben ik tot maximaal twee zwangerschappen gegaan. Als je meer kindjes hebt, kan je misschien voor de eerste twee invullen?

Oh, en tweelingen kunnen ook meedoen :)

 

Voor een cryo moet je denk ik kijken naar de maand van bevruchting.

 

Bij ons klopte het!

Link to comment
Share on other sites

Oh ja, met icsi zou het dan idd niet kunnen :-) bij mij klopt het dan ook niet. Maar als ons Koekie op tijd is wordt hij wel geboren in het jaar van de Draak! (mijn man is Aziatisch dus ik vind dat wel erg leuk allemaal).

Ik heb wel eens gelezen dat deze kalender bizar vaak klopt, terwijl je zou denken: 50% kans. Dat is toch wel grappig.

Link to comment
Share on other sites

Bij mijn zoontje klopte het (ondanks de icsi). Nu zwanger van de tweede, maar ik weet nog niet wat het wordt. Volgens de kalender zou het wederom een knul moeten gaan woren. Ik wacht het af.......(maar het komt wel overeen met mijn eigen gevoel over wat het gaat worden)

Link to comment
Share on other sites

Hier ook icsi gehad, ondanks ik niet mee mag doen, klopte het ook niet ;) We hebben een dochter gekregen!

Het blijven toevalstreffers, kijk maar eens naar 30-jarige leeftijd. Deze vrouwen zouden zowat het hele jaar een meisje krijgen op nov, dec en jan na.

Hoe dan ook, het blijft leuk dat gissen en zeker als het klopt!

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL. • Posts

  • Hai @Ele   Wij zijn eind 2020 gestart met ivf. Eerste poging hadden ivf gehad en daar kwam helaas helemaal embryovorming. 2de ronde icsi gedaan hier 6 embryo's 1 terug geplaatst, geen succes. 1 was sterk genoeg om ingevroren te worden dus deze in mijn natuurlijk cyclus mogen terug plaats. Hier van zwanger geworden maar helaas een vroege miskraam. Bij de 3de rond niets in de vriezer maar 2 laten terugplaatsen en hieruit is onze zoon Noah geboren. Hij is nu net 1 geworden. Door ziekte van mijn man besloten snel weer de volgende ronde ivf in te gaan nu hij nog zo gezond mogelijk is. Eerste punctie zit er weer aan te komen en moet zeggen dat ik hem best wel weer knijp. Vond de vorige rondes zwaar maar met z'n lief klein mannetje erbij is het er niet makkelijker op. Hoe ervaar jij dat met een dochter van bijna 3?
  • Hoi! Ik ben 40 en voor het eerst bezig met ICSI in UZ Brussel. 3 jaar geleden 6 IUI pogingen gehad in een Nederlands ziekenhuis zonder resultaat. Ik heb afgelopen dinsdag mijn eicelpunctie gehad met 4 eitjes als resultaat. We zijn nu uiteraard in spanning aan het wachten op nieuws. Over 5 dagen worden we pas gebeld door de arts met het nieuws hoeveel embryo's de vriezer ingaan. Als er intussen iets mis zou gaan dan worden we eerder gebeld. De reden dat ik deze cyclus geen terugplaatsing kan hebben is omdat ze hebben ontdekt tijdens de punctie dat ik een poliep heb in mijn baarmoeder. Die moet eerst verwijderd worden voor ze een terugplaatsing kunnen doen. Logisch maar toch was het wel even balen!  Ik zou het leuk vinden om ervaringen te delen met lotgenoten. Hoe gingen jullie bvb om met de wachtperiodes,wat waren jullie ervaringen met de hormonen,de punctie etc... Lieve groetjes, Nathalie 
  • Hi @Aisiya, Ik begin binnenkort met mijn tweede ronde IVF/ICSI! En ik ben 42... 🙂 Ben jij al begonnen of begin je ook binnenkort?  Ik heb mijn eerste ICSI behandeling gedaan 4 jaar geleden, met als resultaat een hele mooi dochter van nu bijna 3 jaar.  Toen heb ik veel steun gehad aan deze forum, en om verhalen te delen en lezen van andere die hetzelfde meemaken.  Het lijkt mij fijn om elkaar te ondersteunen! 
  • Ik begin binnenkort voor de tweede keer met IVF ./ ICSI en ik ben benieuwd of er andere zijn die ook beginnen of net zijn begonnen?  Ik heb 4 jaar geleden mijn eerst ICSI ronde gehad, met de resultaat een hele mooie dochter van bijna 3. 
 • Topics

×
×
 • Create New...

Important Information

Terms of Use